Позор водоканалу, Лысенко, Вегере!!!

d324co

Well-Known Member
У «Сумитеплоенерго» не виявили поривів поблизу підземного переходу, який затопило гарячою водою
10:42 / 03 июля 2020

У підземному переході, який 1 липня затопило гарячою водою, труб «Сумитеплонерго» немає, а поблизу у їхніх мережах поривів не виявили. Про це повідомила речниця підприємства Вікторія Харченко через добу після того, як усе сталось:
«ТОВ «Сумитеплоенерго» не надає послуг постачання теплової енергії чи постачання гарячої води до зазначеного приміщення. Інженерні мережі, які знаходяться в підземному пішохідному переході «Сумитеплоенерго» не обслуговує. Наразі, на перехресті вулиць СКД та Харківська поряд із підземним переходом на теплових мережах, які обслуговує «Сумитеплоенерго», пориви не виявлені».
За словами орендаря переходу, Алдавоуді Шахавана, гаряча вода полилась крізь стіну туалету, де встановлене насосне обладнання. І текла з 13 години дня до другої години ночі, поки її не відкачали, передає
Наступного дня у о восьмій годині ранку підземний перехід запрацював. Повідкривалися магазини, їх тут близько 20. Підприємці підраховують збитки після потопу.
Продавчиня Валентина Тімецька каже, що потрібно знову робити ремонт:»У нас дуже сильно текла вода зі стелі. Там видно, і стіни помокріли. Меблі наші потекли, вони розпарились, і зовсім не закриваються».
Нагадаємо, підземний перехід знаходиться на балансі Департаменту інфраструктури міста.
Левое подключение к теплосетям??
 

Theodolit

Well-Known Member
Левое подключение к теплосетям??
Если помните, под ступеньками спуска в переход, были трубы, в которые, в зимний период, подавался теплоноситель от сети. Сделано это было для того, чтобы зимой, ступеньки не обледеневали. В этом переходе, была так-же система дренажей, по которой вода, образующаяся от таяния снега на ступенях, или, попадающая в переход от дождей, отводилась к приямку, где был стационарно, установлен насос. После реконструкции перехода, антиобледенительная система, была отключена, частично, демонтирована, и, перестала обслуживаться. Ну, а ввод теплоносителя, в техническом помещении перехода, остался. Вот, там и прорвало.
 

d324co

Well-Known Member

Вважаєте, що очисні споруди потребують ремонту, що на це не вистачає грошей?

А ось ця пика вважає інакше...

You must be registered for see images attach


В управління освіти забрали 18 млн 200 тис. грн – це зекономлені гроші на харчуванні дітей у садочках і школах, на стипендіях і придбанні путівок.
Видатки відділу охорони здоров’я зменшили на 46 млн 700 тис. грн, з культури взяли – 243 тис. грн, у департаменту інфраструктури - 12 млн гр., з яких 10 млн – з реконструкції каналізаційних споруд.
Дві площі, стадіон, перехід та парк: на що хочуть витратити кошти платників податків
 
Зверху