Оффтопики. Сумы.

d324co

Well-Known Member
Нас захватили пришельцы с других планет? Скупают волосы, потому как совсем лысые???
You must be registered for see images attach
 

d324co

Well-Known Member
Меру Лисенку хочуть надати надбавку до зарплати за високі досягнення
15:02 / 23 февраля 2022

На сайті Сумської міської ради опублікували проєкта рішення “Про встановлення надбавки, преміювання та надання допомоги для оздоровлення, матеріальної допомоги Сумському міському голові у 2022 році”. Ініціатором розгляду питання стала постійна комісія з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та протидії корупції.
Згідно з проєктом рішення, міському голові Сум Олександру Лисенку пропонують надати надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років. Крім того, посадовцю у 2022 році пропонують кожного місяця надавати премію в розмірі 70% посадового окладу, а на професійні та державні свята – оклад у повному розмірі. Також міському голові хочуть надати матеріальну допомогу для оздоровлення та розв’язання соціально-побутових питань. Виплати дорівнюватимуть розміру середньомісячної заробітної плати.
Згідно з декларацією, яку оприлюднили на сайті мерії, у 2020 році Олександр Лисенко отримав заробітну плату за основним місцем роботи у розмірі 567 тисяч 979 гривень. Ще трохи більше шести тисяч гривень він отримав від “Приватбанку” в якості процентів. Також міський голова має у своєму розпорядженні деякі грошові активи. Це 160 тисяч гривень та 10 тисяч доларів у готівці й 19 905 та 28728 гривень, розміщених на банківських рахунках. Відповідно до розміщених у декларації даних мер має 6 вантажних авто.
Цікаво, а пика в нього не репне від цих надбавок??
 

d324co

Well-Known Member
В ряде городов Сумской области пропал свет
СУМЫ, ЧЕТВЕРГ 03 МАРТА 2022 19:14
Фото: Сумская область осталась без электричества (freepik.com)
АВТОР:

В Сумской области вечером 3 марта пропала электроэнергия. Про отключение света сообщают сразу из нескольких городов региона, в том числе в Тростянце и Конотопе
 

rfvgy

Ukrainian
Чиновник з Енергодара казав що при захоленні Запоріжської АС відключень не уникне вся Україна , бо порушиться енрго баланс ... :(
 
Зверху