Оффтопики. Сумы.

d324co

Well-Known Member
Люстрований сумський прокурор виграв суд про поновлення на посаді: йому виплатять мільйон
12:16 / 19 мая 2020

Сумський окружний адміністративний суд визнав незаконною люстрацію колишнього заступника прокурора Сумської області Дмитра Андрєєва, пише
Згідно з рішенням суду від 19 травня, Андрєєва мають негайно відновити на посаді, а прокуратура Сумської області зобов’язана виплатити йому 1,157 млн гривень за «час вимушеного прогулу з 24 жовтня 2014 року по 19 травня 2020 року».
Суд також зобов’язав Офіс генерального прокурора відкликати з Міністерства юстиції відомості про люстрацію Андрєєва.
Нагадаємо, що у 2014 році Андрєєва разом із прокурором Сумської області Володимиром Петровим звільнили з органів прокуратури з позбавленням права 10 років обіймати посади на підставі закону України «Про очищення влади».
 

d324co

Well-Known Member
Суд закрив справу директорки школи, яка преміювала свого чоловіка
11:07 / 24 мая 2020

Шосткинський міськрайонний суд закрив провадження у справі про конфлікт інтересів директорки Погребківської школи у зв’язку із закінченням на момент розгляду справи строків накладення адміністративних стягнень. Між тим, суд вважає вину директорки у вчиненні чотирьох адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією, доведеною повністю.
Як зазначено у , директорка двічі не повідомила Шосткинську РДА або НАЗК про наявність реального конфлікту інтересів, який виник під час особистого видання та підписання двох наказів про преміювання техпрацівників. Також суд вважає доведеною повністю вину директорки у вчиненні дій в умовах реального конфлікту інтересів, а саме преміювання свого чоловіка.
 

d324co

Well-Known Member
На Сумщині чоловіка, який виманив у пенсіонерів 240 тисяч, засудили умовно через його «позитивність»
12:09 / 24 мая 2020

Великописарівський районний суд оголосив вирок чоловіку, який разом із спільницею під приводом «грошової реформи» виманив у пенсіонерів 240 тисяч гривень.
Їхніми жертвами стали четверо людей похилого віку у Краснокутському районі Харківщини, а також Липоводолинському, Тростянецькому та В-Писарівському районах Сумщини. Злочинці представлялися соціальними робітниками і розповідали стареньким про необхідність обміну банкнот попередніх емісій, обіг яких припиняється, на купюри нового зразка. А насправді міняли заощадження пенсіонерів на сувенірні листівки.
У вироку зазначено, що обвинувачений свою вину визнав, щиро кається, активно сприяв розкриттю злочину, частково відшкодував заподіяні матеріальні збитки потерпілим, характеризується позитивно. У зв’язку із цим суд приходить до висновку про можливість його виправлення без відбування покарання. Тож суд йому два роки позбавлення волі, але звільнив від відбування покарання, встановивши іспитовий строк тривалістю один рік.
Чоловіка звільнили з-під варти у залі суду.
 

Andy

Well-Known Member
Это бред какой-то! У пенсионеров нет 240 т.г. А у тех что есть, те не сидят в районах и так не ведутся ))

Вы пробовали писать заявы в полицию по факту мошенничества?

Я пробовал. Ни ответа ни привета уже второй год. Никто ничего не делает, никто никого не ловит! Хотя я давал номера карты ПБ и точные ФИО. На них в ПриватБанке есть все данные, найти вообще легко. Так что по моему мнению эта статья - полная ерунда.
 
  • Like
Реакції: Aiir

firefox

Well-Known Member
На Сумщині чоловіка, який виманив у пенсіонерів 240 тисяч, засудили умовно через його «позитивність»
"Ваш шанс" был большой мастер на такие заметки про мальчика
 

d324co

Well-Known Member
Секрети родини сумської посадовиці: як купувати квартири та автівки з низькими доходами?
15:14 / 28 мая 2020

При середньомісячному доході родини директора КП “Інфосервіс” Олени Дяговець в 30 тис. грн вона з чоловіком придбала за рік дві квартири та автівку, передає
Зокрема, чиновниця купила у минулому році квартиру в Сумах (45,5 м кв.) вартістю 257 681 грн. Про це вона повідомила у своїй При цьому її заробітна плата в КП “Інфосервіс” склала лише 283 462 грн або 23 621 грн на місяць.
У чоловіка Олени Дяговець — також «не густо» із задекларованим майном. На ньому записана квартира (62,2 м кв.), яку він придбав також у 2019 році, автомобіль BMW318 і ще один – Ford Focus (2016 року випуску) він купив у 2019 році. Чоловік заробив за рік 67 021 грн заробітної плати або 5585 грн на місяць, 16 274 грн отримав від надання в оренду майна.
Родина чиновниці не вказала жодних рахунків, готівки чи додаткового майна. Тож, зважаючи на доволі низькі доходи, незрозуміло, звідки вона з чоловіком взяла гроші на придбання за рік одразу двох квартир і автомобіля.
 
  • Like
Реакції: Aiir

Andy

Well-Known Member
Это всё за накопленные деньги до того как они вступили на госслужбу )
 
  • Haha
Реакції: Aiir
Зверху