БЮДЖЕТ 2016

Roger Wilco

Heavy Metal Forever
Виходить, обговорювати нічого... Немає бамажкі - нєма улік - нема дєла?
Що то за хитромудрий "бюджет", який не можна навіть побачити? Це як "Харківські угоди" Гавнюковіча, досі вихаркуємо...

I{eI{C

Well-Known Member

Міністр юстиції наголошує: в уряді не знають про скандальні зміни до держбюджету, що зривають виконання Україною своїх зобов’язань щодо безвізового режиму.
Про це Павло Петренко написав у .
Урядовець зазначив, що сьогодні зі ЗМІ дізнався, що нібито в законі про бюджет «звідкілясь» з’явився пункт, який відстрочує запуск системи електронного декларування до 2017 року.
«Із впевненістю заявляю - в проекті бюджету, який Уряд подавав на розгляд Верховної Ради, такого пункту не було і не могло бути. Кабінет Міністрів уже розробив і найближчим часом внесе до парламенту правки до Закону про бюджет, які відмінять даний пункт», - пише міністр.
Павленко наголосив, що уряд вимагатиме провести розслідування, «аби виявити, яким чином ця правка з’явилася у фінальному тексті документу».
Як повідомлялось, нардеп Віктор Чумак, який є членом Національного агентства з питань запобігання корупції, 4 січня заявив у Закон про бюджет містить пункт, який на початок дії нової системи фінансового контролю, необхідної для запровадження безвізового режиму з ЄС.

Deather

Well-Known Member
я думаю все мы знаем, какой им нужен стимул для качественной работы
цей самий стимул суперечить ККУ - це по-перше, по-друге - у цій державі з так званими реформами скоро залишиться параша, кроль зі своїм кабміновським виводком та 450 депутатів-д...бів, які, б...дь, як ганьба, зрада та це перемога більше ні...я не можуть виродити на світ.
Ці й...ні реформи бюджетників вже за...ли по самі нікуди, та ладно вони б давали якісь позитивні результати - так жеж ні, розвалить - розвалимо, а ось створити - ну х...й його знає як, но це повинне бути щось сцуко європейське, а те, що в цих європах підхід, освіти та фінансування інше - це взагалі нікого не ї...е, бо куля в лоб пообіцяв контролюючи органи скоротити, і що ми маємо у сухому залишку?! - а цілих ніх...я, на місцях людей, що виконують свою роботу згідно чинного, б...дь, законодавства скорочують, урізають зарплату, додають навантаження, а у, суко, стольному граді києві, ці 3,14дараси створюють якісь мутні нові структури, яким ширять штат та у яких взагалі відсутні будь-які нормативні документи для провадження своєї діяльності, а ось по факту на місцях тобі урізають повноваження, бо це, б...дь, боротьба з корупцією, але негласно вимагають виконувати свої обов’язки в повному обсязі, бо дуже добре розуміють, що популізм - це одне, а реальний хід справ - це зовсім інше. Так і живемо, це я до чого - х...й/3,14зда (кому що ближче підкреслити) усім началам у нашому гандурасі.

I{eI{C

Well-Known Member
ЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫ Ты узнаешь бюджетника... из тысячи... По словам, по глазам, по голосу. Бюджетник? :)

I{eI{C

Well-Known Member
цей самий стимул суперечить ККУ - це по-перше, по-друге - у цій державі з так званими реформами скоро залишиться параша, кроль зі своїм кабміновським виводком та 450 депутатів-д...бів, які, б...дь, як ганьба, зрада та це перемога більше ні...я не можуть виродити на світ.
Ну если исходить из того что эти дегенераты в галстуках про;№ли в бюджете наличие пунктов, отменяющих безвизовый режим - то там или умственнонеполноценные, либо наркоманы, либо агенты Пуйла. Или все вместе.

Зверху