Голосование: Предвиборна програма кандидата на пост Президента України Петра Порошенка

Выполнил ли Презилент то, что обешал в своей предвыборной программе?

  • Выполнил на все 100%

    Голосів: 0 0.0%
  • Свой вариант ответа (отпишитесь в теме)

    Голосів: 0 0.0%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    20

vampirich

Well-Known Member
Посмотрите что выполнил, а что нет, наш президент.... и после этого проголосуйте

Жити по-новому!
Передвиборна програма кандидата на пост Президента України Петра Порошенка
Євромайдан повстав, коли тодішня влада в останній момент відмовилася підписатиугоду з ЄС, але то був лише привід. Причина ж у тому, що внароду урвавсятерпець.Наплощій вулицівийшли люди, які не хочуть ідалі так жити, як жили досі.«Такжити не можна!», - сказали вони. Докорінних змін потребують яккраїна в цілому, так і кожний громадянин окремо.Але минезможемо змінити Україну,якщо не змінимося самі, не поміняємо свого ставлення до власного життя і до життя цілої держави.Утому,щокраїна в такій кризі -є частка відповідальностікожного. Настав час дати чітку відповідь, що значить для нас «жити по-новому»?
Жити вільно!
Ми, українці, хочемо бутивільними. Тому,будь-якіспроби поневолення, зовнішнього чи внутрішнього, отримують від насгіднувідсіч, що доведеноМайданом та боротьбою проти російської агресії.
Свобода народу залежить від способу,уякий він взаємодіє із владою. Слід створити дієві механізми громадського, правового і політичного контролю за діями влади.Елементом такого контролю є можливість для громадян отримати вичерпну інформацію про рішення державних органів та органів місцевого самоврядування. Такими ж відкритими маютьбутикадроваполітика ідіяльність кожного чиновника і високопосадовця, його статки й доходи, витрати держслужбовців та їхніх сімей.
Длятого, щоб все це забезпечити,потрібна низка змін у політичній системі. Мій план дій у цій сферібуде наступний.
Станугарантом збереження щойно відновленої парламентсько-президентської форми правління, за якої Уряд формується коаліцією фракцій та
депутатів. Не претендуватиму на повноваження більші, ніж ті, на які ви мене оберете.
Забезпечуповне перезавантаження влади.Докладу всіх зусиль у рамках своїх конституційних повноважень, щоб до кінця 2014 року відбулися дострокові парламентські вибори суто на пропорційній основі за відкритими списками.
Має відбутися децентралізація влади.Громади на місцях отримають більше прав і грошей на реалізацію повноважень.Виконавчавладавобластяхналежатимене призначеним згори «губернаторам», а виконкомам, сформованих облрадами, обраними людьми. При обов’язковому збереженні та зміцненні єдиного гуманітарного українського простору в мовно-культурній сфері, в освіті, в політиці історичної пам’яті обов’язково враховуватиметься специфікакожного регіону.АлеУкраїна залишиться прицьому унітарною, соборною державою.
Міських голів пропонуватиму обирати в два тури, щоб на ці посади потрапляли не випадкові люди, а ті, які мають підтримку більшості громади.
У якості першочергового внесу до Верховної Ради закон про парламентську опозицію.
Структура власності ЗМІ стане прозорою, а конкурентне середовище в цій сфері – посилене. Створення суспільного телебачення є на порядку денному як невідкладне питання.
Окремо наголошую на неухильному дотриманні прав всіх національних меншин. Особливу увагу слід надавати захисту українців Криму та кримських татар як корінного народу Криму.
Жити вільно – значить і вільно користуватися рідною мовою. Керуватимуся статтею 10Конституції, яка визначає українську мову як державну, але особливо наголошує на правах російської мови та гарантує вільний розвиток усіх мов. Вважаю за доцільне з метою забезпечення єдності української політичної нації зберегти існуючий статус-кво в мовному питанні.
Можливість вільно подорожувати до Європи дасть якнайшвидше запровадження безвізового режиму з ЄС протягом уже першого року мого президентства. До кінця ж терміну моїх повноважень розраховую добитися
необхідних політичних рішень з боку ЄС та розпочати переговори про повноцінне членство

Из-за лимита колдичества букафф (10000 символов) тему создать не получается, поэтому вся программа в пристёгнутом файле
 

Вкладення

Сантол

solar.vip/santolege
Петя, такой Петя... ручку "агрессору" жмёт.

Казалось бы, какие могут быть связи между рукой Порошенко, свободой слова и телеканалом "112 Украина"?

Однако эта связь имеется. 2 октября перед началом саммита "нормандской четверки" в Париже Порошенко пожал руку Путину. Я не буду разбираться, правильно это или не правильно. Я буду говорить об ответственности президента. Так вот, Порошенко Путину руку пожал, но пожелал, чтобы украинцы об этом не знали. И как то странно, все телеканалы Украины НЕ заметили этого события. Телеканал "112 Украина", показывая все новости объективно, готовился к эфиру. И вот начался шквал звонков из Аппарата президента и "соответствующих служб" о недопустимости показа рукопожатия в эфире.

Да, Вы не ослышались. Они звонили не Порошенко, чтобы тот не жал руку Путину, они звонили на канал, чтобы канал этого не показывал. А канал не может не показывать. Это публичные действия президента. Только Порошенко всю ответственность за свои публичные действия возложил не на себя, а как ни странно - на телеканал "112 Украина".

Учитывая, что ранее Порошенко и его молодая команда перенесли ряд "неприятностей" от "112 Украина", который взял на себя социальную миссию - просто говорить правду. Да, и кроме интервью "неугодных" лиц на канале, правдивой информации, освещения действительно важных для граждан вопросов, согласно журналистским хартиям – освещения всех точек зрений, там еще появлялся крайне неудобный и также несгибаемый С. Шустер. Порошенко не нравится не только свобода слова, правда, но и какое-то само существование "иного мнения". Это мешает грабить и отнимать последнее у государства Украина, отнимая будущее у граждан Украины.

Поэтому Порошенко использовал, при помощи своих приспешников, с апреля 2015 года, обычный арсенал тирана: угрозы убийством, угрозы возбуждения/закрытия уголовных дел, принуждения к продаже телеканала, угрозы лишения цифровой лицензии, а после и начало процедуры лишения. А канал не слушался и на все бесчисленные звонки, смс, письма и требования Аппарата президента поступал так, как велит журналистская этика и объективное освещение событий в стране.

Этот последний отказ "не показать его рукопожатие" вылился в то, что в пятницу 16 октября украинский суд дал разрешение (в течение месяца) провести обыск на телеканале "112 Украина" и изъять все компьютеры, цифровые носители и т.д. Иными словами - осуществить технические мероприятия по прекращению работы телеканала. На каком основании? Они долго думали еще с мая месяца - как же закрыть канал. И придумали - ст. 209 УК Украины.

Статья 209. Легализация (отмывание) доходов, полученных преступным путем, все ее квалификации можете поискать в Интернете или у знакомых юристов. Публичное сопровождение "расследования" поставит "следствие", причем также публично, в тупик.

Также в мыслях этих "народных демократов", взошедших к трону на крови "Небесной Сотни", арест руководителя и собственника телеканала - Андрея Подщипкова.

Но почему же 2-3 сентября, почти в один день, налоговая возбуждает уголовное дело, а Нацсовет принимает решение лишить лицензии. Что произошло 1 сентября в судьбе "112 Украина"?

Об этом мы сможем узнать в ближайшее время…

P.S. Будет ли завтра утром обыск на телеканале "112 Украина"?

You must be registered for see images
 

kompa

Active Member
а попробуй не пожать - заводик в липецке отожмут)))
 

vampirich

Well-Known Member
и тут посмотрите

Маєток Порошенка з повітря
Опубликовано: 8 окт. 2015 г.


You must be registered for see medias
 

d324co

Well-Known Member
Маєток - то діло таке, він, хазяїн "заводов, газет, пароходов", міг заробити на нього...
Але:
16.10.14 21:16 Банк Порошенко с начала года увеличил активы почти на 50%
Активы "Международного инвестиционного банка", основным акционером которого является Президент Петр Порошенко, с начала года выросли почти на 50%, до 2,5 млрд гривен.
Об этом говорится в отчете банка за третий квартал 2014 года, сообщает .
Для сравнения: активы всей банковской системы за первые 8 месяцев (данные за 9 месяцев пока не обнародованы) увеличились всего на 5%.
Напомним, президент Петр Порошенко с момента его избрания публично обещал распродать подконтрольный ему бизнес.
Источник:
 
Зверху