Скільки повинні заплатити .....

• Автор теми Gem
  • Дата створення

Gem

нонист
Наважусь запитати скільки повинні заплатит членам ДВК, секретярю, засупнику, а також голові ДВК, та ТВК? і скільки заплатили?

Life-ua

+ плюс - минус
Ответ: Скільки повинні заплатити .....

Не знаю :(

R

Radianta

Guest

А зачем вообще кому-то платить?

Andys

New Member

насколько можно судить по форумама членам ДВК - не менее 450, правда 150 - чисто, 300 - в конверте

R

Radianta

Guest

А кто-ж бесплатно работать будет ? :D
Какая нам вообще должна быть разница сколько им платят, они ответственное лицо и головой отвечают за свои расчёты во время выборов

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Скільки повинні заплатити .....

члени комісії під час виконання ними обов"язків членів дільничної комісії отримують заробітну плату у розмірі, не меншому від їх зарплатні на основному місці роботи. Додатково їм оплачується ніч виборів (здається це 100-150 грн). Оскільки дільничні комісії зараз формуються за партійною ознакою, то вони додатково отримують "зарплатню в конверті" від тієї партії чи блоку, який делегував їх в цю дільничну комісію. Ця сума мені невідома. До того ж вона різна для різних партій.
З.І.: спеціально для Viko4ka зазначу, що вона, мабуть, не уявляє собі складності роботи в комісії. В ніч виборів ці люди працюють безперервно протягом 35 і більше годин. А ті члени комісії, хто потім везе протоколи і запаковані бюлетені до ОВК, ще стоять в черзі протягом 8 і більше годин. При цьому ці люди несуть кримінальну відповідальність за правильність підрахунку.

bsv

Странник

Не знаю как на этих выборах. А на президентских выборах 2004 и парламентских 2006 членам ДВК заплатили суточную оплату в размере 24 грн.
Я это знаю, так как моя сестра была в комиссии ДВК на президентских выборах.
Не знаю откуда Kramar взял космическую сумму 100-150 грн. Или на этих выборах повысили оплату или эта сумма придумана Второй вариант скорей вероятней. :)
Сколько должны получать?
Люди которые расставляли предвыборные палатки, раздавали листовки… В общем не партийные, а простая наемная сила. Получали они в среднем 10 грн в час.
Вот примерно столько должны получать члены ДВК. То есть 10 грн в час + надбавку за ответственность, хотя бы +25 %
А то так получается, что люди которые расставляют предвыборные палатки получают во много раз больше чем члены ДВК

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Скільки повинні заплатити .....

bsv, якщо порахувати за твоєю системою (10 грн/год), то вийде значно більше, ніж 100-150 грн. Члени комісії в день виборів працюють майже добу (а на тих виборах було значно більше). От і помнож 10 хоча б на 24 години та прибав згадану тобою надбавку 25%. Скільки получилось?

SMS

Active Member

Не знаю как на этих выборах. А на президентских выборах 2004 и парламентских 2006 членам ДВК заплатили суточную оплату в размере 24 грн.
Я это знаю, так как моя сестра была в комиссии ДВК на президентских выборах.
Не знаю откуда Kramar взял космическую сумму 100-150 грн. Или на этих выборах повысили оплату или эта сумма придумана Второй вариант скорей вероятней. :)
Я не знаю, что там было на президентских выборах. Но на этих - суточная оплата составила 106 грн с копейками. По крайней мере, мне столько должны заплатить

Зверху