Многотарифные счетчики электроэнергии.

vitalek_87

Active Member
У кого стоят такие счетчики, подскажите выгодно ли их ставить? Интересует двухтарифный.
Судя по таблице - ничего не теряешь, но стоимость установки "однофазні лічильники в середньому 1338 грн."(уже 1500 грн.) заставляет задуматься в выгодности установки. Ночью планируется включать только бойлер.
You must be registered for see images attach
 
Останнє редагування:

Hancock

Active Member
Сегодня на эту тему общался с человеком, у которого стоит такой счетчик. Он очень им доволен. Ночью включает 2 бойлера, морозильный шкаф, посудомойку, стиралку, мультиварку. Вообщем все что имеет отложенный старт по программе. Для морозилки, если в нее не лазить постоянно, достаточно ночью нагнать холод и хватает на день.
 

vitalek_87

Active Member
Написал им по поводу цены, вот что прислали:
У разі вибору споживачем іншого виду тарифу на електричну енергію енергопостачальник встановлює відповідний прилад обліку.

При цьому споживач оплачує вартість нового приладу обліку з урахуванням балансової вартості та амортизаційного зносу приладу обліку, який замінюється.

Таким чином для встановлення 2-х зонного лічильника Вам потрібно звернутись до нашого Сервісного центру у місті Суми з заявою про встановлення 2-х зонного лічильника та сплатити його вартість. При собі потрібно мати паспорт, інд. код, документи на право власності на квартиру або будинок.

Орієнтовна вартість заміни звичайного лічильника на 2-х зонний 1500 грн.

Заявки на встановлення виконуються у порядку черги.
Просил, так же, указать какие счетчики ставят, не сказали.
 

Agronom

the watcher...
скажу что новые условия двух тарифного счетчика, выгодней чем до подорожания, раньше было с 23.00-7.00 коэффициент 0,3
 

Hancock

Active Member
Сегодня выяснил, что у нас в доме уже стоят счетчики, позволяющие работать в многотарифном режиме. Но они настроены на однотарфиный режим. модель стоит " ". Перезвонил в сервис центр и девушка мне объяснила, что перепрограмировать в двухрежимный - будет стоить 1500грн. при том что новый счетчик стоит около 2000грн. Перезвонил повторно и уточнил, сколько будет стоить замена старого простого счетчика на многотарифный. Назвали туже цену - 1500грн.

You must be registered for see images
 
Останнє редагування:

vitalek_87

Active Member
Где то в интернете видел информацию что программирование многотарифного счетчика стоит около 200 грн. А на сайте Сумыобленерго:
БАГАТОТАРИФНІ ЛІЧИЛЬНИКИ

1. Порядок встановлення багатотарифного лічильника електричної енергії. Для встановлення багатотарифного лічильника необхідно надати наступний перелік документів:
підписана замовником заява на встановлення багатотарифного лічильника з проханням запрограмувати його на дві чи три зони;
копія документа, який підтверджує право власності чи користування на об’єкт або земельну ділянку (у разі будівництва);
паспортні дані власника.

2. Вартість багатотарифних лічильників.
однофазні 792 грн.
трифазні від 2124 грн. до 4680 грн.*
* вартість лічильників залежить від заводу-виробника.

3. Вартість виконання робіт по встановленню багатозонного лічильника.
однофазні лічильники в середньому 1338 грн. (в т.ч. вартість лічильника, програмування, монтаж з транспортними витратами).
Трифазні лічильники від 2867 грн. до 5423 грн. ( т.ч. вартість лічильника, програмування, монтаж з транспортними витратами).*
* вартість робіт надана станом на 08.12.2014.
Тарифи дивіться у розділі тарифи.
 

Hancock

Active Member
Был сегодня в ОблЭнерго. Написал заявление на перепрограммирование счетчика на два тарифа. Стоимость перепрограммирования в пределах 350 грн. Счет еще не выставили. Рассмотрят мое заявление и потом сделают счет на оплату. Придется ехать к ним еще раз.
 
Зверху