Я, житель села Сокиринці Вінницької області,хочу висловити свою думку та, можливо почути вашу пораду стосовно голови нашої сільської ради Мельничук Лариси Дмитрівни. Я та мої односельчани дуже обурені поведінкою та бездіяльністю нашої голови. Неодноразово помічено, як Лариса Дмитрівна знаходиться у нетверезому стані. Разом з колективом в робочий час випивають. З кожним разом, як я або мої друзі та знайомі не приходимо до приміщення сільради, колектив у голові з Мельничук або випивають, або частіше взагалі нікого немає на робочому місці. З яким питанням би не прийшли, у відповідь непривітність, образливі слова. Ніколи не піду на зустріч до свого народу. Чесно кажучи, вже просто накипіло!
З моменту виборів вже пройшло немало часу, 5-ий рік іде, а ні одної обіцянки з боку Лариси Дмитрівни виконано не було. Як з цим бути, коли така неповага до людей? Допоможіть хтось виправити дану неприємну ситуацію нашого мирного села!
З моменту виборів вже пройшло немало часу, 5-ий рік іде, а ні одної обіцянки з боку Лариси Дмитрівни виконано не було. Як з цим бути, коли така неповага до людей? Допоможіть хтось виправити дану неприємну ситуацію нашого мирного села!