ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Daily Mail: Макрон запропонував Путіну нейтральний статус України та відмову Києва від НАТО

  9 лютого 2022, 19:33 1249

Президент Франції Емманюель Макрон на переговорах з Володимиром Путіним запропонував закріпити за Україною нейтральний статус, який унеможливлює державі можливість вступу до НАТО.

You must be registered for see images


Про це із посиланням на джерела повідомляє британський таблоїд видання
При цьому Макрон “ні з ким не консультувався” щодо своїх ініціатив, зазначає високопоставлене урядове джерело видання.
“Він робив усе по-своєму, ми не знаємо, що відбувається. Він вийшов за межі позиції НАТО. Смішно, подивимося, що з цього вийде”, — зазначив співрозмовник Daily Mail.
Одразу після переговорів із Володимиром Путіним Макрон зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. За підсумками обох візитів Макрон заявив, що бачить можливість проведення переговорів з Росією та Україною та «конкретні практичні рішення» для запобігання війні.
Про те, що Володимир Путін та Емманюель Макрон уклали «угоду», умови якої поки що не схвалені США, раніше також повідомляла Financial Times. Президент Росії, за словами джерел FT, погодився вивести з Білорусії до 30 тисяч російських військовослужбовців, які задіяні у спільних з Мінськом навчаннях, і пообіцяв, що Росія не робитиме нових “військових ініціатив”.
Проте під час спільної пресконференції ані Путін, ані Макрон не згадували про будь-які досягнуті домовленості щодо України. Натомість французький президент повідомив, що його російський колега готовий обговорювати деескалацію ситуації навколо України. У Кремлі, коментуючи дані FT, заявили, що укладання угоди з Францією було неможливим.
“Москва та Париж не могли укласти жодних угод, це просто неможливо. Оскільки Франція є і членом ЄС, і членом НАТО, де Франції не належить лідерство, лідерство належить іншій країні”, – сказав речник президента Росії Дмитро Пєсков.
 

Loner

Well-Known Member
МЗС Латвії закликає своїх громадян негайно залишити Україну

У Міністерстві закордонних справ Латвії закликають своїх громадян, які перебувають в Україні негайно залишити її терени.

П’ятниця, 11 лютого 2022, 21:03

Про це у МЗС Латвії.
Як зазначено у повідомлені, з огляду на “серйозну загрозу безпеці з боку Росії поблизу українського кордону та реальну загрозу ескалації ситуації”, Міністерство закордонних справ закликає громадян Латвії найближчим часом виїхати з України.
У МЗС пропонують використовувати будь-які доступні безпечні засоби пересування – авіарейси або наземні маршрути до чи через країни-члени ЄС або НАТО.
Також розповсюджуються попередження за допомогою SMS всім абонентам мобільного зв’язку, зареєстрованим у Латвії, які наразі знаходяться в Україні.
 

Loner

Well-Known Member
Власти Южной Кореи запретили своим гражданам посещать Украину

19:03,
Сеул присоединился к "параду" эвакуаций. Фото: uainfo.org

Вслед за , то же самое сделал Сеул. Южная Корея ввела максимальный, четвертый уровень, опасности в отношении поездок в Украину. Корейцам запретили посещать нашу страну и призвали немедленно покинуть ее.
Предупреждение на сайте Министерства иностранных дел и торговли Южной Кореи.
 

Loner

Well-Known Member
МИД Израиля в Шаббат объявил об эвакуации семей своих дипломатов из Украины и предупредил граждан об опасности

19:54,

В пятницу, 11 февраля, Министерство иностранных дел Израиля заявило об эвакуации семей своих дипломатов из Киева и предупредило своих граждан об опасности посещения нашей страны из-за возможной эскалации конфликта.
Об этом сообщает Ateo Breaking.
Израиль сообщил об эвакуации семей дипломатов из Украины и не рекомендует гражданам посещать Украину.
 

Loner

Well-Known Member
Блінкен: «Путін може напасти на Україну в будь-який момент, навіть під час Олімпіади»

Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен переконаний, що Росія може вдертися в Україну в будь-який момент, зокрема під час Зимових Олімпійських ігор у Пекіні.

П’ятниця, 11 лютого 2022, 14:31

Про це він під час брифінгу в Мельбурні (Австралія), повідомляє міжнародне видання Reuters.
“Як ми вже говорили раніше, ми перебуваємо у вікні, коли вторгнення може початися в будь-який момент, і, щоб прояснити – це, зокрема, може бути під час Олімпіади”, – сказав державний секретар США.
Він наголосив, що Вашингтон продовжує “згортати” своє посольство в Україні, і повторив заклик Держдепартаменту до американських громадян негайно залишити країну.
 

rfvgy

Ukrainian
Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен переконаний, що Росія може вдертися в Україну в будь-який момент, зокрема під час Зимових Олімпійських ігор у Пекіні.
.... а що , погода в самий раз ... :giggle:

You must be registered for see medias
 

Loner

Well-Known Member
Я рад что украинцам на форуме очень весело читать подобные сообщения. Тем более
что все это неправда, обман и провокационные сообщения сраной страны.
Радуемся ситуации, нам тут очень весело, все хорошо, запад нам поможет...
Тем более что два миллиона в тероборону запишут. Да мы их колличеством задушим
 
Останнє редагування:

Loner

Well-Known Member
Американский военный в отставке заявил, что Россия зайдет в Украину с моря

20:59,
You must be registered for see images


Ходжес предрек атаку с моря. Скриншот

Отставной американский офицер Бен Ходжес, ранее командовавший силами армии США в Европе, рассказал . Он заявил, что Россия нанесет удар по Украине с моря.
Об этом Ходжес, который сейчас заведует кафедрой стратегических исследований в Центре анализа европейской политики, сказал в Fox News.
"Это (вторжение - Ред.) произойдет немного слабее ожидаемого порога, из-за чего не каждая европейская страна будет в восторге от необходимости вводить санкции, "каких раньше свет не видывал". Потому что Россия захватит некоторые острова или прибрежную зону", - сказал генерал-лейтенант в отставке.
Он сравнил тактику россиян с удавом, "который продолжает сдавливать Украину".
Ходжес не ожидает массированного, полномасштабного вторжения в Украину, которое пророчат многие в Вашингтоне.
"Я не ожидаю полномасштабной атаки с помощью этих красных стрелочек, изображения которых мы видели в газетах, красных стрелочек, бьющих одновременно со всех сторон", - предположил отставник.
В другом свежем интервью Ходжес сроки вторжения: по его словам, "очень вероятно, что российская армия организует очередное нападение в ближайшие несколько(!!!!) месяцев".
----------------------------------------------------------------------------------------------
(те еще несолько месяцев Украину будут кошмарить подобными сообщениями)
 
Зверху