ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
И так фильм, который еще сегодня пытались запретить ЗЕлёные ***дки. Встречайте:

«ОФШОР 95»: ТАЄМНИЦІ БІЗНЕСУ ПРЕЗИДЕНТА ЗЕЛЕНСЬКОГО

You must be registered for see medias
 
Останнє редагування:

Murchik

я выиграл акцию-Бан 10лет
И так фильм, который еще сегодня пытались запретить ЗЕлёные ублюдки. Встречайте:

«ОФШОР 95»: ТАЄМНИЦІ БІЗНЕСУ ПРЕЗИДЕНТА ЗЕЛЕНСЬКОГО

You must be registered for see medias
такое нужно было крутить весь 2019 год., хотя баранам было уже пофиг.
 

Loner

Well-Known Member
З'явилися подробиці спроби зриву показу фільму про офшори Зеленського

3 жовтня 2021, 17:44

You must be registered for see images
Показ розслідування про таємниці офшорного бізнесу президента Володимира Зеленського і про "брудні" гроші олігарха Ігоря Коломойського "Офшор-95" майже зірвався після дзвінка з погрозами, який надійшов до КМДА. Чоловік, який телефонував, заявив, що він із СБУ.
Про це повідомляє із посиланням на київських чиновників, обізнаних щодо ситуації.
Як відомо, "Слідство.Інфо" підготувало розслідування, яке планувалося показати в Малій опері в Києві ввечері в неділю.
Вдень журналістка Анна Бабинець лише за кілька годин до показу дізналася, що директор Малої опери Олексій Прасол показ скасував. Прасол спочатку просто заявив, що в опері показувати фільм про президента не будуть. Згодом він написав, що у них нібито "немає світла і взагалі ремонт", але журналісти переконалися, що це не так - електрика в опері є, ремонтні роботи не ведуться.
Українська правда зв'язалася із працівниками КМДА, які розповіли, що після рішення директора Малої опери дозволити показ, у КМДА зателефонував чоловік, який назвався начальником СБУ і пригрозив "проблемами, якщо показ все ж відбудеться".
Після цього показ було зірвано. Наразі "Слідство.Інфо" в терміновому порядку шукає майданчик, на якому таки можна буде показати "Офшор-95".
УП телефонувала за номером, з якого зробили дзвінок у КМДА, але чоловік, який взяв слухавку, відмовився назватись і кинув слухавку після запитання, чи працює він у СБУ.
Пізніше столичні чиновники заявили, що показ відбудеться в Малій опері о 19:00, як і планувалося.
 

Loner

Well-Known Member
Транзит газу через Україну до Угорщини відновили

4 жовтня 2021, 06:01

У неділю ввечері, 3 жовтня, транзит газу до Угорщини через Україну був відновлений. Потік газу через пункт "Берегово" на українсько-угорському кордоні становить трохи більше ніж 200 тисяч кубометрів на годину.

Про це оператора ГТС Угорщини.
 

Loner

Well-Known Member
Оператор ГТС спростував інформацію про відновлення транзиту газу до Угорщини через Україну

4 жовтня 2021, 10:17

Голова Оператора ГТС Сергій Макогон заявив, що інформація про відновлення транзиту газу до Угорщини через Україну не відповідає дійсності. За його словами, постачання є, але це є лише реекспортом.
"В пресі поширюється інформація про те, що Газпром відновив транзит газу через Україну до Угорщини. Це не відповідає дійсності. Так, наразі є незначний потік газу з України до Угорщини, але це не транзит, а реекспорт газу європейськими трейдерами, який вони зберігали у українських ПСГ", - написав Макогон на .

Нагадаємо, вчора, 3 жовтня угорська сторона заявила про відновлення транзиту газу до Угорщини через Україну.
 

Loner

Well-Known Member
Зеленський вляпався в гучний офшорний скандал. Відкриваємо деталі "Досьє Пандори" (с)

Цитата:

"Наш пострєл - вєздє поспєл". Найчесніший (ні) за всю історію президент Зеленський - фігурує в гучному сканадалі "досьє Пандори", і навіть удостоївся місця на обкладинці видання The Guardian. Він думав, що ніхто ніколи не знайде його приховані статки, але ні. Він помилився. Вже вкотре помилився.
You must be registered for see medias
 

Loner

Well-Known Member
«Офшор 95» не сховати | Віталій Портников (с)

Цитата:

Зеленський, найближчі соратники президента і Коломойський опинилися у товаристві найодіозніших корупціонерів світу.
You must be registered for see medias
 

Loner

Well-Known Member
Кінець образу “простого парня”: у найтяжчі роки війни Зеленський не платив податки й тягнув мільйони з бюджету

4 жовтня 2021, 18:29

You must be registered for see images
Зеленський не платив податки в Україні, зате купував елітне житло за мільйони через офшори, зокрема брав участь у відмиванні коштів, вкрадених Коломойським у “ПриватБанку”.

У перші роки війни кварталівські фірми не просто не платили податок на прибуток. Вони ще й тягнули з держави! Я особисто бачив зведені річні дані податкової. Так, фірми ТОВ “Студія Квартал 95” (ЄДРПОУ 32633808), ТОВ “Кіноквартал” (34478276), ТОВ “Квартал-концерт” (365519591), ТОВ “Анімація студія 95” (39858644), ТОВ “Квартал-ТВ” (40555143), ТОВ “Продюсерський центр Ліга сміху” (41196327) у 2014-му не заплатили жодної (!!!) гривні податку на прибуток. 2015-го одна з фірм заплатила трохи більш як 2000 гривень. За весь рік! Зате інша отримала з бюджету повернення на понад 40 тисяч. Тобто, у найтяжчі роки війни, група компаній “Кварталу” не просто ухилялась від податків, а ще й тягнула гроші з бюджету!

Зате через офшори Зеленського і компанії в цей час проходили мільйони доларів, купувалося елітне житло в Італії чи під британською юрисдикцією.

Особливо цинічний вигляд мають тепер “слуги” Зеленського, які у відповідь на розслідування “Слідство.інфо” знову кричать “а от Порошенко…”. Так от, Порошенко в офшорі мав пару тисяч, а його компанії сотні мільйонів платили в бюджет України. У Зеленського рівно навпаки!

Країну у 2019-му обдурили максимально цинічно. Я попереджав, тепер доведено. І про брехунів і махінаторів знає весь світ, бо головні світові медіа написали про різницю між справжнім Зеленським і образом “простого парня”, який згодували народу на виборах.
 

Loner

Well-Known Member
Россия начала заполнять газом "Северный поток-2"

Стоимость российского газа в Европе сразу подешевела.

В понедельник, 4 октября, оператор газопровода , по которому российский газ будет поступать в Европу в обход Украины, начал процедуру по заполнению газом его первой нитки.
Об этом на официальном сайте компании.
Оператор "Северного потока-2" сообщил, что нитка газопровода будет постепенно наполняться газом, чтобы достичь того объема и давления, которые необходимы для дальнейшего технического тестирования. "Пусконаладочные работы на второй нитке продолжаются", — говорится в сообщении компании.
 
Зверху