ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Андрій Альохін додав 2 нові світлини — з André Alexin.
4 хв. ·

Внимание, Украина! Нужна коллективная помощь.
На днях в Марселе, в отеле Новотель, собираются торжественно открыть представительство Дыныры во Франции.
Ваша задача (прошу):
1. Зайти на страницу Новотель:

2. Оставить там пост или сообщение.
Например:
Bravo Novotel! Il semble que vous êtes devenu un nid de terroristes interdits par l'Union européenne!
(Браво, Новотель! Вы теперь гнездо террористов, запрещенных в Европе!)
Или по-английски:
Shame on Novotel! No more Ukrainians in IBIS, Sofitel, and Mercure!
(Позор, Новотель! Больше украинцы не будут селиться в отелях вашей группы!)
Ну, или отослать картинку на выбор.
Я на вас надеюсь.
Думаю, дырявые должны крупно отсосать во Франции. Помогите это распостить и не сидите, сложа руки.


You must be registered for see images


You must be registered for see images




Надо сделать, друзья.
Лучше всего писать в комментариях к постам на странице. Так просто посты там не размещаются
 

Loner

Well-Known Member
Закон о реинтеграции Донбасса даст президенту право вводить военное положение и в других регионах. Об этом говорится в материале РБК-Украина "Привет самоуправлению: что скрывают переходные положения законопроекта о реинтеграции Донбасса".

"Статью, регламентирующую порядок введения военного положения, предлагается дополнить параграфом, нормы которого дают президенту право вводить военное положение и на других территориях Украины, а не только в зоне АТО, прекращать на этих территориях работу органов местного самоуправления и вводить военные администрации", - говорится в сообщении. Как отмечается, в случае введения военного положения "для восстановления суверенитета Украины" над оккупированной территорией Донецкой и Луганской областей, полномочия всех органов власти, согласно законопроекту, прекращаются. В частности, прекращается и действие военных администраций. "Руководство территориями, на которых введено военное положение, будет осуществлять совместный оперативный штаб ВСУ под общим командованием Генштаба ВСУ", - говорится в материале. Напомним, ранее сообщалось, что закон о реинтеграции Донбасса предусматривает особый порядок местного самоуправления в отдельных районах Донецкой и Луганской областей (ОРДЛО).
 

Loner

Well-Known Member
В Одессе опять ..
17 мин ·

В Одесі почалися сутички між поліцією та активістами. Є інформація про затриманих.
Активісти розповідають, що останній раз бачили стільки "міліції" під час Майдану в Одесі.
You must be registered for see images

You must be registered for see images
 

Loner

Well-Known Member
У ці хвилини в приміщенні Полтавської міської ради тривають обшуки. Вони розпочалися ще о пів на восьму ранку.

Працівники Генпрокуратури та Департаменту захисту економіки Національної поліції проводять слідчі дії на другому поверсі будівлі, де розташовані кабінети керівництва. Про це пише "Полтавщина".

Зокрема, обшуки проводять у кабінетах міського голови Полтави Олександра Мамая, секретаря міськради Оксани Деркач, першого заступника міського голови Михайла Шевченка, заступника міського голови з питань ЖКГ Андрія Ляміна, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючої справами виконкому міськради Наталії Сук.

Обшуки проводять за ухвалою Печерського райсуду міста Києва. В документі вказано, що правоохоронцям дозволено обшукати будівлю на вул. Соборності, 36, — без конкретних кабінетів.*В ухвалі на обшук зазначено, що посадові особи Полтавської міськради протягом 2016-2017 років витрачали кошти на "Будгарант-7" та "УМБ-23" (займаються ремонтом доріг). Розмір витрачених коштів та особи, причетні до цього, не вказані.*Кримінальне провадження було відкрито в квітні 2017 року.

Очевидці повідомляють, що біля офісної будівлі на вул. Олеся Гончара також перебувають люди у формі з автоматами. За словами депутата міськради Олександра Шамоти, правоохоронці обшукують і помешкання керівників виконкому та міськради,*а також міське управління ЖКГ. Більше читайте тут:
 

Loner

Well-Known Member
Стало известно, кто выкупил украинские евробонды на $3 миллиарда

Об этом у себя в Facebook сообщил заместитель министра финансов Юрий Буца.

"Финальная аллокация состоялась среди около 300 инвесторов, из которых 78% - asset managers, 15% - хедж фонды. 46% - инвесторы из США, 36% - Великобритания, 16% - континентальная Европа", – написал
 

Loner

Well-Known Member
Національна армія Молдови може відмовитися визнавати проросійського Ігоря Додона президентом

Про це заявив спікер парламенту Молдови Андріан Канду, передає "Укрінформ".

Таку заяву Канду зробив через повторну відмову президента Додона затвердити Еуджена Стурзу на посаді міністра оборони.

"Цілком можливо, що ми можемо дійти до такої ситуації, коли Національна армія відмовиться визнавати Ігоря Додона як президента. Своєю відмовою виконувати передбачені Конституцією зобов'язання Ігор Додон сам собі риє яму", - заявив Канду.

Голова парламенту нагадав, що згідно з рішенням Конституційного суду, ухваленим у січні 2017 року, президент зобов'язаний затвердити повторно висунуту урядом кандидатуру на ту чи іншу міністерську посаду.


Так это уже военный переворот будет, хунта? Как это армия может не признавать законно избранного народом Президента?
 

Loner

Well-Known Member
Керівник фракції "Народного фронту" Максим Бурбак заявив, що НАБУ порушило справу проти народного депутата від "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна.

Про це Бурбак сказав на засіданні Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хотів би привітати всіх нас, що врешті-решт вчора, завдячуючи громадськості, НАБУ відкрило справу щодо розслідування корупційних діянь Сергія Льовочкіна. Врешті-решт через три роки після Революції Гідності колишнього керівника Адміністрації Президента... притягують і будуть розслідувати усі його діяння", - сказав Бурбак.

Як повідомляв Укрінформ, на початку вересня "Народний фронт" закликав правоохоронні органи розпочати кримінальне провадження відносно Льовочкіна. За словами Бурбака, саме Льовочкін "збудував корупційний режим Януковича з нуля, використовуючи гроші свого багаторічного інвестора Дмитра Фірташа".
 

boros045

Member
Національна армія Молдови може відмовитися визнавати проросійського Ігоря Додона президентом

Так это уже военный переворот будет, хунта? Как это армия может не признавать законно избранного народом Президента?
Не проблема. Призовёт Российские войска как гарантов своей безопасности независимости и территориальной неприкосновенности Молдовы, никто и пикнуть не успеет, Молдова маленькая. И всех делов.
Я даже очень уверен, что этот кризис спровоцирован специально, и стороны в молдавском "конфликте" действуют заодно, чтобы создать повод для введения русских войск. Никто из чиновников никогда не захочет вступать в Европу, там красть не получится. Вот и выдумуют всякие конфликты, а на самом деле молятся на Путина шоб выступил гарантом и защитником их ценностей и Системы.
 

Loner

Well-Known Member
Державний міністр Великої Британії у справах Європи та Америки Алан Дункан вважає, що немає причин відмовляти Україні у вступі до складу НАТО.

В інтерв’ю Європейській правді Дункан заявив, що НАТО сповідує політику відкритих дверей, тож, можливо, одного дня це приєднання відбудеться.

"З боку НАТО немає сумніву реальності цього, питання лише – коли", - вважає Дункан.

На уточнююче запитання про те, чи вірить він у реальність приєднання України до альянсу міністр відповів: "Не бачу причин, чому б я міг відповісти ні".

Він нагадав, що для вступу України буде необхідно отримати консенсусне рішення всіх членів НАТО, а також чинне на той момент рішення Києва про вступ.

"Приєднання до Альянсу залежить від двох сторін – від України та від НАТО, тобто від згоди тих держав, які вже зараз є членами НАТО", - зауважив дипломат.
 

Loner

Well-Known Member
Столтенберг поговорив з Ердоганом про купівлю ракетних систем С-400 у Росії
Середа, 20 вересня 2017, 13:16

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг повідомив, що президент Туреччини розпочав переговори з Францією та Італією щодо купівлі їхньої системи протиповітряної оборони Samp/T.
Про це генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив в інтерв'ю The Associated Press.
Як відомо, Туреччина вже внесла завдаток Росії на придбання зенітних ракетних систем С-400. Деякі експерти припускали раніше, що Туреччина відступить від купівлі російської системи, оскільки вона не буде сумісна з радіолокацією НАТО.
Окрім того, занепокоєння висловлюють деякі союзники по НАТО, оскільки президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган придбав систему ППО російського виробництва, яка не сумісна з системами альянсу.
Столтенберг заявив, що кожна країна вирішує, які системи купувати."Що важливо для НАТО - це те, щоб ми були функціонально сумісні, наскільки це можливо, і щоб ми могли працювати разом", - сказав він.
Глава НАТО сказав, що він зустрічався з Ердоганом в понеділок ввечері.
За його словами, президент Туреччини сказав йому, що розпочато переговори з Францією та Італією щодо купівлі їхньої системи протиповітряної оборони Samp/T.
"Тож ми побачимо результати цих переговорів, але, сподіваюсь, вони можуть призвести до чогось", - сказав він.
Столтенберг підкреслив, що Ердоган "дуже відданий НАТО, й не лише на словах, але й на ділі".
Нагадаємо, у Росії раніше заявляли, що не бачить перешкод для можливого постачання зенітних ракетних систем С-400 Туреччини у зв'язку з її членством в НАТО.
 
Зверху