ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Пишут, что это Донецк...(((

Так и не смог придумать что написать по этому поводу.
САУ ведут огонь из центра Донецка, а вокруг дети!
Это капец!!!



You must be registered for see medias
 

rfvgy

Ukrainian
как по мне лучше такой овощ, чем такие фрукты которые сейчас при власти
You must be registered for see images



Як би був ОДИН овощь - куди не шло , а так він за собою тіг з Даунбаса всю шушеру й гопоту , розставляючи її по всій країні . Багато з яких і зараз залишаються при владі .
 
Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian


а тут кажуть, що вже прибули
You must be registered for see images

США розмістять у Східній Європі 250 одиниць бронетехніки
Міністр оборони США Ештон Картер оголосив у яких саме шести країнах буде розміщено американську військову техніку. Естонія готова прийняти озброєння негайно.


США планують розмістить у шести європейських країнах 250 одиниць броньованої техніки, включно з танками, самохідними гаубицями, бронемашинами Bradley та іншим військовим оснащенням. Про це у вівторок, 23 червня, заявив міністр оборони США Ештон Картер. Як пише інформагенція dpa, до країн, які висловили готовність прийняти техніку, належать Естонія, Литва, Латвія, Румунія, Болгарія та .

Техніка перебуватиме на території цих країн із метою проведення навчань. "Метою попереднього розміщення є допомога союзним по НАТО державам у протистоянні терористичній небезпеці ззовні, а також для стримування Росії", - цитує Картера інформагенція "Інтерфакс".

Острах в країнах Балтії

Як пише інформагенція AP, Картер зробив цю заяву спільно із главами оборонних відомств балтійських країн, які, в свою чергу, висловилися з приводу загрози ймовірного російського вторгнення. Міністр оборони Естонії Свен Міксер заявив, що балтійські країни не намагаються відновити Холодну війну чи зрівнятися із Росією за кількістю танків. "У глобальному масштабі Росія не може зрівнятися із США чи НАТО, однак тут, у нашому куточку світу, Путін вважає, що володіє регіональною перевагою", - сказав міністр, додавши, що Естонія готова негайно прийняти озброєння.

Картер похвалив Естонію за виділення на потреби оборони двох відсотків ВВП, як це рекомендують стандарти НАТО, пише інформагенція "Інтерфакс". Американський посадовець також пообіцяв співпрацю із центром кібер-оборони НАТО, розташованим в Естонії.
 

d324co

Well-Known Member
насчет овоща и страусов. анекдот на российском сайте:
А вот и вопрос года от британского ведущего с BBC.
_Янукович в ответ на вопрос о его резиденции: "А что плохого в том, что я
поддерживал этих страусов? Они просто там ходили." И вообще он там владел лишь
небольшой частью.
И тут вопрос ведущего:
"Вы хотите сказать, что президент европейской страны жил на территории чужого
частного зоопарка?"
 

Loner

Well-Known Member
На Донетчине задержали гаишника-информатора "ДНР"

Во вторник, 23 июня, в Волновахском районе, задержан сотрудник ГАИ района, майор милиции, занимавшийся сбором и передачей боевикам "ДНР" информации о передвижении и размещении ВСУ, милицейских батальонов и Национальной гвардии Украины.
Об этом сообщил в руководитель ГУ МВД в Донецкой области Вячеслав Аброськин.
По его словам была проведена совместная спецоперация СБУ и ГУМВД Украины в Донецкой области.
Собранные доказательства уже переданы в прокуратуру Донецкой области.
"Процесс очищения органов внутренних дел региона от предателей продолжается", - подчеркнул Аброськин.
 

Loner

Well-Known Member
У Кабміні визначили правила вилучення цивільного транспорту під час мобілізації.

Згідно зі змінами до положення про військово-транспортний обов'язок, які оприлюднені на Урядовому порталі, автотранспорт буде безкоштовно вилучатися для потреб армії. "Під час мобілізації для задоволення потреб військових формувань здійснюється безкоштовне залучення транспортних засобів і техніки підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності на умовах повернення їх після оголошення демобілізації", - йдеться у документі. Читайте також: Російських прикордонників закриють від українців броньованими стінами Водночас зазначається, що залучати транспорт будуть військові комісаріати, які зобов'язані повернути його протягом 30 днів після оголошення демобілізації. Окремо передбачено також порядок компенсації шкоди, завданої транспортним засобам і техніці в результаті їх залучення за мобілізацією. Натомість, згідно з документом, від передачі транспортних засобів можуть звільнити підприємства, установи та організації у зв'язку з виконанням ними встановлених мобілізаційних завдань за наявності укладеного з Міноборони відповідного договору, а також за умови, що їхній транспорт задіяний у виробничому процесі виконання мобілізаційних завдань. Ще однією причиною для звільнення від передачі техніки є висока суспільна потреба. Перелік таких підприємств буде затверджувати Кабмін за поданням Міноборони.
 
Зверху