Кавказ - знову неспокійно .

arnisumy

Well-Known Member
нормас, окупант в парламенті значить норм! "ахентикрембля":

21.06.19 10:07
Президент Грузії звинуватила організаторів протестів у проросійській політиці

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі звинуватила організаторів протестів у Тбілісі в діях на користь Російської Федерації.
Як інформує , про це президент країни написала в .
Вона наголосила, що протистояння в країні вигідно Росії.
"Стався дуже великий злочин - те, що гідність країни було порушено. Однак це не виправдовує штучну хвилю антидержавних дій, спрямованих на вторгнення в парламент і повалення уряду. Росія є нашим ворогом і окупантом. Її п'ята колона може бути небезпечніша за відкриту агресію. Розпад країни і суспільства, внутрішні протистояння не допомагають нікому, сьогодні це найвідоміша зброя Росії", - підкреслила президент.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Протести в Тбілісі почалися після того, як російському депутату С

В результаті застосування поліцією в Тбілісі спецзасобів
 

rfvgy

Ukrainian
Протести в Грузії: пішов у відставку організатор Міжпарламентської асамблеї православ'я
Раніше у відставку також пішов спікер парламенту Грузії Іраклій Кобахідзе.



На тлі протестів в Грузії подав у відставку організатор Міжпарламентської асамблеї православ'я, депутат парламенту від партії «Грузинська мрія - демократична Грузія» Закарія Куцнашвілі, повідомляє «Грузія Online».

«Єдине, що у мене є, це - вільний мандат депутата. Тому я заявляю сьогодні, що готовий скласти його», - заявив депутат.

Куцнашвілі також взяв на себе політичну відповідальність за всі події, які призвели до масових протестів.

Раніше у відставку також пішов спікер парламенту Грузії Іраклій Кобахідзе.

Напередодні в Тбілісі біля стін парламенту пройшла акція протесту, яка переросла в зіткнення демонстрантів з поліцією.

Як повідомлялось, причиною протесту опозиції і значної частини громадськості стала участь в засіданні Міжпарламентської асамблеї православ’я депутата Держдуми Росії, президента цієї асамблеї Сергія Гаврилова. Багатьох громадян Грузії обурило те, що він вів засідання асамблеї в будівлі грузинського парламенту, хоча перед приїздом до Тбілісі підтвердив, що вважає незворотнім визнання Росією як незалежних держав сепаратистських регіонів Грузії – Абхазії і Південної Осетії.

Учасники акції протесту в Тбілісі увечері 20 липня увірвалися в будівлю парламенту Грузії через виступ депутата РФ.

Під час акції протесту у Тбілісі сталися сутички між поліцією та протестувальниками, силовики застосували сльозогінний газ.

У ході протестів у Грузії поранення отримали кілька сотень людей.

Зазначимо, що депутат України і релігієзнавець Віктор Єленський, який перебував на 26 сесії Міжпарламентської Асамблеї Православ'я, в четвер, 20 червня, публічно засудив окупацію Росією православних країн Грузії, Молдови і України. За що був звинувачений представником російської делегації.

Повний текст читайте тут:


P. S. Якщо подивитись на останні події в Молдові , Грузії та Україні ... Прослідковується одна й та сама лінія на ,,нібито примирення ,, але на умовах окупанта . Мир , дружба , жвачка , православна любовь - але без повернень окупованих територій . Молдаванам руки викручували не тільки кацапи , а й емісари з заходу ... , в Грузії проштовхують ,, братство,, через попів , у нас через клоунів :party:
:sick:
 

d324co

Well-Known Member
Сразу несколько заведений общепита в Грузии взвинтили цены для своих российских посетителей. По данным сайта Грузия Online, стоимость блюд для россиян возросла сразу на 20 процентов.

Одним из первых кафе, решивших увеличить цены для граждан России, стал «Гарденс» в Батуми. Так руководство заведения ответило на «оккупацию» Москвой 20 процентов грузинской территории — Абхазии и Цхинвальского региона (Южной Осетии). «Друзья, мы, наверное, единственное кафе в Батуми, которое не имеет меню на русском языке. Это был наш сознательный акт», — говорится в заявлении кафе.

Российских туристов вывезут из страны из-за угрозы безопасности
Также цены для россиян увеличил ряд тбилисских кафе и ресторанов.
А не* шастать...
 

d324co

Well-Known Member
19:35, 23 июня 2019
Кинотеатры в Тбилиси перестали показывать фильмы на русском языке

Кинотеатры в Тбилиси перестали показывать фильмы и анимацию на русском языке. Об этом сообщили в Ассоциации кинотеатров Тбилиси.
Там отметили, что запрет на демонстрацию картин с переводом на русский вступил в силу 20 июня, когда в Тбилиси вспыхнули акции протеста. «Теперь фильмы можно посмотреть на грузинском и английском языках», — добавили в Ассоциации.

Вечером 22 июня стало , что несколько заведений общепита в Грузии взвинтили цены для посетителей из России. Стоимость блюд в меню тбилисских и батумских кафе стали выше сразу на 20 процентов. Так заведения ответили на «оккупацию» Москвой 20 процентов грузинской территории — Абхазии и Цхинвальского региона (Южной Осетии).

В тот же день к антироссийскому протесту футболисты. В рамках чемпионата Грузии игроки кутаисского «Торпедо», тбилисского «Локомотива» и «Металлурга» из Рустави вышли на поле в майках с лозунгами об «оккупации».
 

d324co

Well-Known Member
Протесты в Грузии: "пощечины" Путину, бонусы и скидки в кафе

Протесты в Грузии приобрели новые формы — пока одни жители Тбилиси выходят на митинги, другие запустили сайт, где можно отвесить виртуальную пощечину президенту России Владимиру Путину.Миллионы желающих сделать это уже нашлись.



Сайт, на котором предлагалось ударить виртуального Путина по лицу, работал, пока число пощечин не достигло 10 миллионов. Чаще всего на портал заходили из Грузии, на втором месте пользователи из России.
 

Fil 74

Well-Known Member
В сети опубликовали видео, на котором грузинские активисты остановили автомобиль с российскими номерами, чтобы отобрать у водителя георгиевскую ленту.

На опубликованных кадрах отчетливо слышно, как активисты произносят фразу "Слава Украине". Также не обошлось и без прославленной песни в адрес президента России Владимира Путина.

Отнятую у водителя георгиевскую ленту молодой человек повязал на свою обувь. При этом россияне уже начали вызывать полицию со словами "на нас напали".

Как известно, в Грузии, как и в Украине, Россию признали оккупантом. Здесь регулярно проходят митинги против сотрудничества с Россией.
You must be registered for see medias
 
Зверху