Война...

d324co

Well-Known Member
Вона вже відмазуєтся:
Безугла про знаходження у військовому штабі: Я не віддаю накази, а контролюю та допомагаю СКРІНШОТ

"Слуга народу" Мар’яна Безугла запевняє, що не дає вказівки командуванню.
Про це інформує
Під одним з постів вона відповіла на питання, чи дає вона вказівки командуванню, знаходячись на Луганщині.
"Ніяких наказів не віддаю, звичайно. Контроль і допомога", - запевнила Безугла.
Джерело:
Замполиты, политруки, а по-прежнему - комиссары!
 

d324co

Well-Known Member
Президент РФ Володимир Путін заявив, що завдаватиме нових ударів по території України, якщо озброєння “будуть і будуть поставлятися”.

Про це повідомляє з посиланням на Інтерфакс.

“Але, якщо вони будуть і поставлятимуться, з цього ми робитимемо відповідні висновки і застосовуватимемо свої засоби ураження, яких у нас достатньо, для того, щоб завдавати ударів по тим об’єктам, по яких ми поки що не наносимо”, – сказав Путін.
Крім того, Путін назвав “метушнею” рішення західних країн про постачання Україні додаткових озброєнь. За його словами, постачання зброї стане причиною затягування війни в Україні.

“Взагалі, вся ця метушня навколо додаткових поставок озброєнь, на мій погляд, має лише одну мету – затягнути якнайдалі збройний конфлікт”, – сказав Путін.
Як повідомлялося, раніше подібну риторику висловлював і міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров. Так, Росія вважає, що постачання озброєння в Україну створює ризики залучення третіх країн до конфлікту. Лавров “попередив” Захід про можливі наслідки
 

d324co

Well-Known Member
Просте пояснення, чому вороги так легко захопили херсон...
Бывший командир территориальной обороны Херсона подал документы на российский паспорт

Бывший командир батальона войск территориальной обороны города Херсона Дмитрий Кузьменко подал документы на получение российского паспорта. Вместе с женой он принес необходимый пакет документов в паспортный центр, передает корреспондент ТАСС.

"У нас сегодня знаменательная дата, мы прибыли с супругой. После долгих раздумий решили подать заявление на получение гражданства РФ", - сказал в воскресенье Дмитрий Кузьменко. Он отметил, что решение вызвано тем, что семья хочет жить в "свободной новой стране на территории Херсона". По его словам, Россия обеспечит уверенность в завтрашнем дне, а войска - безопасность.
 

skull19

Active Member
Той самий живіццкий казав, що тепер Сумщина укріплена і так вільно, як на початку вторгнення, рашисти не шастатимуть. Тепер з'ясовується, що ворожий літак шастати і бомбити таки може... ДЕ ППО ????
самолёт работал с территории СР. И там было не 4, а 6 прилётов. Ну и как обычно попали в какой-то сарай и стёкла в домах жилых полетели. Они видно теперь боятся сюда залетать, ибо тут их может ждать что-то интересное
 

d324co

Well-Known Member
Сергій Величанський: "Якби ми на рівні держави серйозніше ставилися до попереджень наших західних партнерів, були б краще підготовлені"

Автор:
Ведучий, актор, бізнес-тренер, засновник та викладач у школі з вивчення англійської мови Сергій Величанський ніколи не мріяв бути військовим. Але на початку року, усвідомлюючи небезпеку повномасштабного наступу росії, записався у 130 батальйон ТрО Києва
- Мої західні друзі та партнери запитували мене, навіщо я це роблю? Я відповідав: "Якщо вторгнення не відбудеться, матиму нове хобі. Але якщо щось почнеться, я буду готовий".
Джерело:
 

d324co

Well-Known Member
Оце - справжній герой
Дещо привезли військовим, - Зеленський відвідав позиції ЗСУ в районі Бахмута та Лисичанська. ВIДЕО

Президент України Володимир Зеленський відвідав командні пункти та передові позиції українських військ у районі Бахмута Донецької області та Лисичанська, що на Луганщині.
Як інформує про це повідомляється у
"Глава держави заслухав інформацію щодо оперативної обстановки на цих ділянках фронту, а також звіт про матеріально-технічне забезпечення українських захисників", - повідомили в Офісі президента. Джерело:
А це - гнусні піарщики
Позорный пиар. Украинские политики лепят из себя защитников Родины

06.04.2022, 18:44
Украинские политики активно пиарятся на фоне военных действий в стране. С 24 февраля Петр Порошенко, Александр Турчинов и другие народные депутаты переоделись в военную форму и взяли в руки оружие. Но служит оно не для защиты Украины, а для постановочных съемок на фоне военной инфраструктуры

Да, необходимость формирования политического имиджа и укрепления собственного рейтинга никто не отменял. Тем более это актуально для Петра Порошенко, для которого тема войны и мира была ключевой в его риторике с избирателем. Пятый президент переехал с Западной Украины под Киев после того, как опасность миновала. Его последние видео сделаны в Чернигове. Там он раздает гуманитарную помощь: конечно, лично, и под вспышки фотоаппаратов.
 

goool

Well-Known Member
Френдли фаер оказался...

You must be registered for see images attach
 

d324co

Well-Known Member
Так ось яка то була спецоперація...

 
Зверху