Война...

d324co

Well-Known Member
Зеленський закликав українців допомогти Україні залишатися у "топі глобальної уваги"

Сьогодні 00.57

Зеленський: Чим більше будуть говорити про Україну у світі, тим швидше ми зможемо закінчити війну

Україні потрібно залишатися у центрі уваги, щоб одержати підтримку у протистоянні російській агресії. Про це у відеозверненні за підсумками 6 червня заявив президент України Володимир Зеленський, ролик опубліковано у Facebook Офісу президента.
Більше читайте тут:
Зверніть увагу - закликає не стояти 24/7 за станками і робити зброю або заробляти на неї, не тренуватись 24/7 на полігонах, не будувати 24/7 оборонні споруди а галасувати по всьому світу! "допоможіть хто чим може на перемогу!"
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Байден розсекретив розвіддані про підготовку нападу росії на Україну, щоб здолати скептицизм партнерів
7 чер 2022, 09:02

Президент США Джо Байден віддав наказ про розсекречення розвідданих напередодні вторгнення росії в Україну. Він ухвалив це рішення, оскільки партнери та союзники США зустріли зі скептицизмом заяви офіційних осіб США про підготовку нападу.

Ще б, поряд з цим, розсекретив дії української влади в цей же час.
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Для контрнаступу на сході та півдні Україні потрібні шість нових бригад, – Данілов

2022-06-07

Україні для контрнаступу на сході та півдні потрібна не лише сучасна зброя, а й шість нових бригад кількістю 25 тисяч людей.

Про це пише Financial Times з посиланням на секретаря Ради національної безпеки та оборони Олексія Данілова і неназваного радника українського уряду з питань безпеки, інформує Бабель.

Данілов каже, що для визволення територій від росіян потрібні сотні далекобійних ракетних установок і одиниць артилерії, літаки та танки, а також тисячі безпілотників.

У Росії дуже багато живої сили, тому, за словами Данілова, контрнаступ може бути «не дуже швидким процесом». Він додав, що згодом це стане можливим — західні партнери України продовжать надавати зброю.
Україну захищає 700 тисяч військових — Зеленський
Тобто, коли в нас є 700 тисяч армія (як каже преЗЕдент) - нас тіснять, ворог має 10кратну перевагу (як каже аристович), а от, як ми добавимо 25тисяч - підемо у наступ і виженемо їх...
 

d324co

Well-Known Member
2022.06.07
ЗЕЛЕНСКИЙ ОЦЕНИЛ ВОЗМОЖНОЕ ВВЕДЕНИЕ ВИЗОВОГО РЕЖИМА С РОССИЕЙ НА ФОНЕ ВОЙНЫ
You must be registered for see images

Президент Владимир Зеленский оценил введение визового режима с Российской Федерацией. Он считает, что такое решение неплохая идея.
Об этом сообщил президент Владимир Зеленский в комментарии журналиста.
По его словам, данную идею необходимо довести до позитивного результата.
Ну ось нах нам безвізовий режми з росіянами ????
 

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images
You must be registered for see images
You must be registered for see images
 

d324co

Well-Known Member
Це символічно: Польща пропонує Україні підписати нову угоду в Гадячі
07 червня 14:59
Попередній був підписаний у 1992 році, коли Польща і Україна перебували в іншій реальності


Польща запропонувала Україні підписати нову угоду про добросусідство у Гадячі Полтавської області.
Про це пише з посиланням на заступника глави МЗС Польщі Марціна Пшидача.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Символічне місце для обох народів
Це місце є символічним, де в 1658 році було підписано угоду між Річчю Посполитою і козацькою старшиною про боротьбу з московським царством, вважають в МЗС Польщі.
Заступник міністра підкреслив, що визрів момент підписання нової угоди між Києвом і Варшавою, оскільки попередній у 1992 році був підписаний в іншу епоху, коли Польща і Україна перебували в іншій реальності.
Україна чітко підтримала прозахідний курс, зробила ставку на якомога кращі відносини з Польщею і починає частіше повертатися до історії, яка нас об’єднувала”, - підкреслив польський дипломат.
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Зеленський пояснив, чому ЗСУ не йдуть у наступ: потрібно у 10 разів більше техніки і людей

Україна досі не переходить у контрнаступ у війні проти Росії, оскільки не має достатньо військової техніки та бійців.
Про це президент України Володимир Зеленський повідомив в інтерв'ю для , інформує із посиланням на
"Щоб наступати, для цього потрібно не менше ніж в 10 разів більше техніки і не менше ніж в 10 разів більше людей. Бажання у нас більше, а техніки менше. Тому ми не можемо занадто потужно просуватися вперед. Поки цього не буде, нам діяти складно, будуть великі втрати, а люди для мене - це пріоритет", - зазначив президент.
Читайте також:
Тобто, зараз є 700 тисяч, а треба, щоб було мобілізовано і озброєно 7 мільонів ???
 

d324co

Well-Known Member
Подоляк заявив, що українці мають "навчитися жити в постійному воєнному стані – за прикладом того ж Ізраїлю"
You must be registered for see images

Українці мають навчитися жити в постійному воєнному стані й бути надійним тилом для армії, бо росію не цікавлять якісь окремі області, її цікавить повне захоплення України, включно з Києвом.
Про це написав радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк
"Втомилися від війни? Розумію. Це справді дуже важко. І тому дехто сьогодні намагається сховатися від війни й повернутися до довоєнного типу життя. Але так не вийде. Це просто спроба втекти від реальності, спроба сформувати мильну бульбашку – ілюзію мирного життя, у якій виносять війну за дужки й повертаються до звичних повсякденних ритуалів. Так, це абсолютно природна реакція психіки – відновити контроль над власним життям після пережитого стресу. Але це – класичний самообман. Небезпечна психологічна пастка. Бо нічого не закінчилося", – написав Подоляк.
Він зазначив, що війна триває на території всієї країни, і росію не цікавлять окремі області, її цікавить повне захоплення України, включно з Києвом, повалення державності та відродження квазі-СРСР.
За його словами, для рф прийнятна будь-яка ціна та немає червоних ліній.
"24 лютого вони вже мали план убивства десятків тисяч людей, привезли мобільні крематорії та підготували нормативні документи з масових поховань. Вони публічно заявляли, що планують "денацифікувати" – тобто вбити – два мільйони українських громадян. російські варвари несуть біль, страждання та смерть у кожен населений пункт. Вони знищують цілі міста – будинки, школи, дитсадки, вбивають сотні сімей з дітьми. Тобто під ударом – десятки тисяч людей. російські солдати ґвалтують жінок, вбивають чоловіків із зав'язаними за спинами руками та грабують оселі. російські ракети влучають у будинки без розбору", – написав радник керівника ОП.
Подоляк підкреслив, що російські війська нікуди не зникли, а навпаки вони сьогодні оскаженіло нищать наш схід, а також залякують підвалами наш південь. За його словами, якщо суспільство дозволить собі забути про війну й перестане бути ефективним тилом для армії, то вони продовжать це робити.
"Сьогодні ти забув про війну, а завтра десь знову з'явиться труп, який лежить на асфальті зі зв'язаними руками", – зауважив радник керівника ОП.
Він наголосив, що "не потрібно тікати від реальності, а потрібно її прийняти й навчитися жити в постійному воєнному стані – за прикладом того ж Ізраїлю".
"Немає нічого поганого в тому, аби продовжувати жити. Сходили в кафе чи в кіно? Зводили дитину в парк? Придбали новий посуд для дому? Наші захисники б'ються за те, щоб Україна могла продовжувати жити. Але, продовжуючи жити, не забувайте запитувати себе кожного дня: що сьогодні я зробив для наших захисників і для майбутньої перемоги? Якщо раптом у вас не буде відповіді – час щось змінювати", – додав Подоляк.
 
Зверху