Война...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
"Аполітичний" полонений лейтенант. Загубився десь на шляху з Белгорода у Сумський області. Послухаєш і здається людиною. А як подумати, москаль москалем. От хтось би з нас сів у танк, поїхав у Білгородську область і при цьому б вважав, що це нормально? Ну, в сенсі, що не воювати поїхав, а на екскурсію. З миром. Це пигульками не лікується. Тільки ампутацією зайвої частини тіла, якою люді інколи думають.
You must be registered for see medias
 

k 54

Active Member
Завдання їх не Донбас , а Україна. Так що , що робити зрозуміло однозначно...
You must be registered for see medias
 

d324co

Well-Known Member
Завдання їх не Донбас , а Україна. Так що , що робити зрозуміло однозначно...
You must be registered for see medias
Ціх "ікспертов"-пропагандонов, останнім часом, розвелося стільки, що плюнути нікуди...
Ось, в протилежність тому, що він каже :

You must be registered for see medias

А скільки відсотків правди у того чи цього ???
 

d324co

Well-Known Member

·
Противники НАТО та приховані прорашистсьькі колаборанти (деякі, як то й же Олександр Чалий, не дуже й приховані) зустрічають оваціями кожне повідомлення від країни, яка заявляє, що готова надати безпекові гарантії Україні замість вступу в Альянс. А ви звернули увагу, хто саме про це каже?
Німеччина. Можете розслабитися. Це буде навіть не Будапештський меморандум. Вони й зараз є нашими офіційними гарантами в Четвірці... А про німецьку армію й їхню потенційну допомогу я недавно писав. Наші ЗСУ вже знищили в рази більше озброєнь, ніж є в усьому Бундесвері. Далі Італія. Що, запал спадає? Туреччина. Але тут я б порадив бути дуже обережними, бо в Анкари виключно свої інтереси. Й з рашею вона грається, а не воює.
Зате утримуються від відповіді ті, хто реально міг би щось гарантувати. США не просто мовчать, але й критикують сам факт переговорів на нинішньому етапі. Великобританія. Тут був радісний виск, коли їхня посол в ООН сказала про підтримку. Але миттєво відреагував віце-прем'єр, який чітко пояснив: гарантій на зразок тих, що в НАТО, нам поза блоком не дадуть. Ще є Франція. Там міністр закордонних справ уже розкритикував усю цю авантюру з переговорами. Ну, й найближчий союзник Польща. Рада б пообіцяти, але без США тепер таких стратегічних рішень не ухвалюватимуть.
Залишається єдиний безумовний гарант, про якого чомусь соромляться обізватися - це московія. Ці точно і загарантують, і доб'ють, як лише скотимося їм до рук. Але дехто цього явно дуже хоче.
І на останок. А скажіть мені: хто й коли сказав Зеленському, що Україну не приймуть в НАТО. На його вибрики: "Байден, чому ми не в НАТО", - була розумна відповідь: реформи й адаптація. А ще не треба замість оборонки гроші в асфальт закатувати. Пісяля війни, якщо раша реально ослабне, нас у НАТО будуть чекати. Але, звісно, без єрмаків, коломойських, татарових та всієї корумпованої братії... Може проблема у виборі: сваї люді або надійна безпека для країни?
 

skull19

Active Member
Ціх "ікспертов"-пропагандонов, останнім часом, розвелося стільки, що плюнути нікуди...
Ось, в протилежність тому, що він каже :

You must be registered for see medias

А скільки відсотків правди у того чи цього ???
Я последнего смотрю. Там действительно реальная карта боевых действий и прогнозы. А ещё иногда Гиркина смотрю. Он хоть и враг, но часто говорит реальные вещи. И правильно он недавно сказал, что это не отступление, а позорное бегство. Ибо дали наши им по соплям не плохо. Потеря личного состава более 50%. Конечно бежать нужно
You must be registered for see medias
 

goool

Well-Known Member
На 41 першу добу війни найближчою метою російських військ є захоплення Донецької і Луганської областей, ворог просунувся у напрямку Слов’янська, блокує Харків і відновлює міст в Ізюмі, прагне взяти під контроль Олександрівку на Миколаївщині, Маріуполь на Донеччині, Попасну й Рубіжне на Луганщині.
 

d324co

Well-Known Member
У Херсоні російським військовослужбовцям злили інформацію про усіх активістів, а також українських захисників, які були в Донецьку та Луганську.
Про це розповів міський голова Херсона Ігор Колихаєв в інтерв'ю "Українській правді".

"Також їм "доброзичливці" повністю злили базу даних на всіх активістів, які знаходилися в місті. У них опинилися особові справи на кожного мого профільного заступника, інформація умовно від родоводу дружини до клички любого песика. Те саме стосується тероборони і херсонських учасників бойових дій, які були в Донецьку та Луганську, дані про те, де вони живуть і чим володіють", – сказав міський голова.

За його словами, наразі понад сто людей викрадені. Серед них активісти, колишні військовослужбовці, іноземці, журналісти.

"Людей б'ють, намагаючись ламати психологічно. До інших, як кажуть, побої не застосовують, але намагаються схилити на свій бік. Він припустив, що частину людей вони "притримують" під майбутній обмін на своїх військовополонених", – наголошує Колихаєв.
 

d324co

Well-Known Member
Жираф большой, ему видней...
Арестович рассказал, когда закончится активная фаза войны и что будет после неё У нас два выхода: или мы добиваем их полностью или мирный договор - Арестович

Советник главы Офиса президента Алексея Арестович высказал свое мнение касаемо того, когда должна закончится активная фаза войны и что последует после неё.
Свое заявление Арестович сделал во время круглосуточного телемарафона.

Так, по словам Алексея Арестовича, активная фаза войны должна будет завершиться приблизительно уже в середине этого месяца. "После этого "партизанка". Мы убьем окончательно всех тех, кто тут остались если они не пойдут на мирный договор. Однако нужно понимать, что и наших солдат и мирных жителей много погибнет. Поэтому у нас два выхода: или мы добиваем их полностью или мирный договор. Я бы хотел уничтожить их всех до одного, но нужно всегда помнить о цене, которую мы заплатим. Поэтому возможный мирный договор, на каком-то этапе будет выходом для нас. Однако одно я могу сказать, мирный договор будет на наших условиях. Мы продиктуем им условия.", — сказал Арестович.
Арестович объяснил, почему в Киевской области больше не будет оккупантов.

Сайт "Комментарии" сообщал о том, что Зеленский объяснил, что будет считать победой Украины в войне с Россией: три важнейших пункта. Зеленский сообщил, что Украина должна быть отражена до точки по состоянию на 23 февраля 2022 года. Также "Комментарии" информировали о том, что в Луганской области произошла утечка азота из-за обстрелов со стороны оккупантов.

Источник:
© Comments.ua
 
Зверху