Война...

d324co

Well-Known Member
У Босфор принесло одну з мін, якими російські війська замінували підходи до Одеси. ВIДЕО
16:20 3 419
Турецька влада закрила прохід через Босфор в обох напрямках після повідомлення цивільного судна про підозрілий об’єкт, схожий на міну.
Міністерство національної оборони, що повідомило про закриття протоки, поширило твіт про локалізацію неопізнаного об’єкту, команда водолазів буде надіслана для нейтралізації загрози, передає з посиланням на .

Про невідомий об’єкт повідомило цивільне судно, що проходило Босфором. Також повідомляють про фото об’єкту, зроблене з берега.
Повідомлення про міну викликало настільки серйозну реакцію ще й через те, що раніше Росія замінувала ділянки Чорного моря поблизу України та поширила через держагенції інформацію про те, що ці міни можуть дістатися Босфору.
Дивіться також на "Цензор.НЕТ":
Зе деякий час турецьке Міністерство національної оборони підтвердило, що йдеться справді про морську міну.
Сапери знешкодили її, після чого навігацію протокою відновили.
За даними турецької влади, йдеться про плавучі міни старого зразка, найімовірніше саме їх застосували росіяни для мінування моря. Російські джерела повідомляли про розміщення 420 мін.
Туреччина звернулася до української та російської сторони із запитом про консультації
 

rfvgy

Ukrainian
You must be registered for see medias

You must be registered for see medias

Кацапам прикро програвати УКРАЇНЦЯМ , хочуть втягнути нату у війну :wait:
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Глава Львовской областной военной администрации Максим Козицкий и мэр Львова Андрей Садовой на брифинге сообщили подробности двух ракетных ударов по городу.

Глава ОВА рассказал о целях российских войск. Они стремились разрушить базу нефтепродуктов и оборонное предприятие.

"Один из них попал в нефтебазу. Другой – по оборонному заводу. По каждому было нанесено по 2 удара. Пятеро обратились за помощью, жертв нет. Продолжается тушение пожара", – заявил Козицкий.

В то же время городской голова рассказал об убытках. Также он призвал мир понять серьезность намерений РФ.

"Разрушения серьезны. Ударной волной повреждены школа и садик. Повылетали окна. Я думаю, что этими ударами агрессор передает привет президенту США Байдену, который сейчас в Польше. Мир должен понять, что угроза серьезна. Никто не знает их дальнейших планов", – пояснил Садовой.

Напомним, что В результате произошел пожар на промышленном объекте.

Спустя небольшой промежуток времени был нанесен . В результате нанесен значительный ущерб объектам инфраструктуры.
За даними мера Львова Андрія Садового, російські окупанти запускали ракети по Львову з окупованого Севастополя.

Джерело: Садового та голови Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького

Пряма мова Садового: "Ми не знаємо, якою є наступна ціль російських ракет. Які сьогодні вилітали з міста Севастополь. І які сьогодні дуже багато разів влучали – не тільки у Львів, але й в інші об’єкти нашої країни. Ми всі в однаковій ситуації.

Чим скоріше ми отримаємо якісну зброю і системи протиракетної оборони – тим більше безпечними будуть наші міста і громадяни, і ви (журналісти – ред.), в тому числі".

Деталі: За словами Козицького, у Львові російські ракети влучили у два об’єкти: нафтобазу та завод оборонної галузі. Він додав, що ракетні удари по кожній цілі завдали двічі.
ППО не збили жодної - усе ППО в Київі ???
 
  • Like
Реакції: Aiir

rfvgy

Ukrainian


Хто зна що за населений пункт , підписано що Сумщина .
 

d324co

Well-Known Member
РФ спробує нав’язати Україні «корейський» сценарій, – глава ГУР
Окупанти спробують об'єднати окуповані території в єдине утворення, яке протиставлятимуть Україні

Росія спробує нав’язати Україні «корейський» сценарій та зібрати усі окуповані території в єдине квазідержавне утворення. Про це заявив Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов.
За його словами, після невдач під Києвом і неможливості повалити центральну владу України, Путін уже змінює головні оперативні напрямки – це південь і схід. Є підстави вважати, що він розглядає «корейський» сценарій для України.

«Тобто, спробує нав’язати лінію розподілу між неокупованими та окупованими регіонами нашої країни. Фактично це спроба створити в Україні Північну та Південну Кореї. Адже проковтнути всю державу він точно не в силі», – заявив Буданов.
Окупанти спробують об'єднати окуповані території в єдине квазідержавне утворення, яке протиставлятимуть незалежній Україні.
«Ми вже бачимо намагання створити "паралельні" органи влади на окупованих територіях і примусити людей відмовитися від гривні. Можливо, вони захочуть про це поторгуватися і на міжнародному рівні», – розповів глава ГУР.


Він переконаний, що для російського фашистського режиму й досі актуальним залишається питання встановлення сухопутного коридору в Крим. Але для реалізації цього плану є головна проблема – Маріуполь, який скував значні сили ворога.
До слова, раніше журналісти The Wall Street Journal, посилаючись на джерела серед американських високопосадовців, тако , що Росія скоригувала свою тактику щодо війни в Україні і зараз не ставить за мету взяти Київ – акцент тепер зроблять на південних та східних територіях.

 
Зверху