Война...

Zavhoz

Active Member
Окупанти планують здійснити дуже серйозну інформаційну операцію, - Арестович Джерело:
підступний задум ворога такий: вони сьогодні-завтра постараються провести дуже серйозну інформаційну операцію, пов'язану і з ураженням матеріальних об'єктів, вони будуть намагатися обрушити мережу кібератаками, фізичним впливом на вежі зв'язку, а потім, коли виникне вакуум і паніка, - закинути інформацію про те, що нібито ми все здали - наша делегація на переговорах все здала, Збройні сили України не стріляють, відступають і здаються, і зданий суверенітет...", - попередив Арестович. Джерело:
 

d324co

Well-Known Member
Ми вимагали та вимагаємо виведення військ РФ із Придністров'я, - Санду
02:54 11 677

Кишинів продовжує наполягати на виведенні російських військових із території окупованого Придністров'я.
Про це заявила президентка Молдова Майя Санду, інформує із посиланням на .
"Молдова ясно дала зрозуміти, що Росія грає істотну роль у всьому, що пов'язано з придністровським конфліктом. Ми завжди говорили та вимагали виведення російських військ з Придністров'я, ми вимагали та продовжуємо вимагати утилізації боєприпасів. Ми продовжуємо закликати до мирного вирішення цього конфлікту. Ми зробимо все можливе, щоб знайти та реалізувати дипломатичне, політичне, мирне рішення", - сказала вона.
Читайте:
 

d324co

Well-Known Member
Китай ніколи не нападе на Україну — посол
Джерело: Надзвичайний і Повноважний посол КНР в Україні під час зустрічі з начальником військової адміністрації Львівщини Максимом Козицьким

Пряма мова: "Китай ніколи не буде нападати на Україну, ми будемо допомагати, зокрема в економічному напрямі. Наша країна за один рік імпортує товари зі всього світу вартістю понад три трильйони доларів. Ми готові допомагати вам розвиватись. У цій ситуації, яка є нині у вас, будемо вчиняти відповідально. Ми побачили, наскільки є великою єдність українського народу, а це означає і його силу".

Деталі: Посол зазначив, що "Китай назавжди буде хорошою силою для України і в економічному, і в політичному плані" і поважатиме "той шлях, який вибирають українці, бо це суверенне право кожного народу".


Уточнюється, що Китай скерував Україні кілька партій гуманітарної допомоги.

Що передувало:

Видання NYT з посиланням на посадовців США , що Росія попросила Китай надати їй військову техніку та підтримку у війні з Україною. РФ також звернулася до Китаю з проханням щодо додаткової економічної допомоги, щоб допомогти протидіяти санкціям.
За даними ЗМІ, Росія 5 видів військового обладнання, зокрема зенітні ракети, а також безпілотники, бронетранспортери, машини та обладнання, пов'язане з розвідкою.

У посольстві Китаю , що ніколи не чули про таке.

То мається на увазі, що Україна матиме спільний кордон з Китаєм ???
 
Останнє редагування:

Loner

Well-Known Member
Это значит (по заявлениям некоторых СМИ) что путин пообещал китаю часть территории
Украины за помощь рашке в войне
 

Zavhoz

Active Member
Семь правительских самолётов сегодня вылетели из Москвы и разлетелись по разным городам вглубь страны,,,,,надеюсь сумасшедшая крыса не готовит ядерный удар по Киеву,

Сім урядових літаків Росії вилітали на схід країни та поверталися до Москви Джерело:
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images attach


Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив про неприпустимість образ та нападів на росіян, оскільки за війну в Україні, за його словами, відповідальний тільки Владімір Путін.

Про це Шольц написав у Twitter, повідомляє “ “.

“Абсолютно неприпустимо, коли у нас вихідців із Росії ображають, обзивають чи піддають фізичним нападам. Тому що це війна Путіна. Він один відповідає за це”, – заявив канцлер Німеччини.
 
Зверху