Война...

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images attach
Ось якби це вбити в голову довбойобам з "вашого шансу"...

Той самий "шанс" що дається тільки раз, що 16 лютого опублікував не тільки адресу штабу тероборону, а ще й фото виклав, для тих, хто не орієнтується в місті....
До речі - стаття так і не видалена з електронної версії...
 

Билли Бонс

Well-Known Member
Ось якби це вбити в голову довбойобам з "вашого шансу"...

Той самий "шанс" що дається тільки раз, що 16 лютого опублікував не тільки адресу штабу тероборону, а ще й фото виклав, для тих, хто не орієнтується в місті....
До речі - стаття так і не видалена з електронної версії...
Прибрали статтю,мабуть - нема
 

Dobrofey

Active Member
Там не Шанс, а телеграм-канал инфу слил, у вас же при цитировании ссылка осталась.
 

Zavhoz

Active Member
Внаслідок артобстрілу Сум горить складська будівля, - ДСНС. ВІДЕО+ФОТОрепортаж Джерело:
"Суми. 18 березня близько 16:00 внаслідок артобстрілу сталося загорання одноповерхової складської будівлі з лакофарбовою продукцією на площі більше ніж 6 тис. м кв. Попередньо жертв та постраждалих немає", - йдеться у повідомленні. Джерело:

You must be registered for see medias
 

d324co

Well-Known Member
В РФ кажуть, що майже домовилися з Україною про відмову від НАТО
П'ЯТНИЦЯ, 18 БЕРЕЗНЯ 2022, 18:11
Глава російської делегації на переговорах з Україною Володимир Мединський заявив, що Москва та Київ "максимально зблизили свої позиції" щодо нейтрального статусу України та її невступу до НАТО.
Мединського цитує кремлівське агентство " ", повідомляє "Європейська правда".
"Тема нейтрального статусу та невступу України до НАТО є одним із ключових пунктів переговорів, це той пункт, по якому сторони максимально зблизили свої позиції", - заявив він.

Але, за його словами, "у позиціях домовленостей є нюанси", пов'язані із гарантіями безпеки України, які вона отримає у разі відмови від вступу до НАТО.
Член української делегації на переговорах із РФ Михайло Подоляк сказав раніше, що глава російської делегації Володимир Мединський
Подоляк також заявив, що у НАТО немає сили зупинити Владіміра Путіна, тому Україна
 
  • Wow
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Освободить Мариуполь сейчас невозможно, — Арестович (видео)
18 марта 2022 в 20:53
You must be registered for see images
5688
You must be registered for see images
Фото: facebook.com/alexey.arestovich | Алексей Арестович
Советник ОП объяснил, что на войне бывают окружения и что у нас половина территории страны захвачена российской армией.
Советник Офиса президента Алексей Арестович заявил, что сейчас о деблокаде Мариуполя заявляют либо те, кто не понимают военной обстановки, либо те, кто понимают, но занимается спекуляциями. Об этом Арестович в видеообращении на своей странице в Facebook.
Будь всегда в курсе событий вместе с телеграм-каналом

По словам Арестовича, сейчас подразделения ВСУ ведут тяжелейшие бои с превосходящими силами противника севернее Волновахи, поэтому сейчас о деблокаде Мариуполя не может быть и речи. Им бы самим там отбиться.
 

d324co

Well-Known Member
Стефанчук допустив зміну Конституції в частині руху до НАТО
— П'ЯТНИЦЯ, 18 БЕРЕЗНЯ 2022, 21:08

You must be registered for see images


РУСЛАН СТЕФАНЧУК, ФОТО РАДІО СВОБОДА
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук на тлі переговорів з Росією допустив можливість зміни Конституції у частині євроатлантичної інтеграцї.
Про це він сказав в ефірі телеканалу "1+1", повідомляє " " з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"Оскільки шлях до євроатлантичної інтеграції прописаний у Конституції України, маємо дуже високий рівень легітимації цього напряму. Тому ми будемо дивитися, до якого шляху будуть йти переговорники, і тоді вже відшукувати ту модель, яка або не суперечитиме Конституції, або будемо змінювати Конституцію в цій частині", - сказав глава ВРУ.
Він наголосив, що для України важливим є те, щоб "за результатами цих домовленостей насамперед ми відновили безпеку та отримали гарантії безпеки функціонування нашої держави".
"Тому ми чекатимемо, яка формула буде закладена у переговорному процесі і, безумовно, приєднаємось до її обговорення", - додав Стефанчук.
Глава російської делегації на переговорах з Україною Володимир Мединський заявив у п’ятницю, що Москва та Київ та її невступу до НАТО.
 

d324co

Well-Known Member
"Из-за отсутствия положительных результатов и неспособности выполнить поставленные задачи планируется отстранение от выполнения служебных обязанностей командира 45-й отдельной бригады специального назначения Воздушно-десантных войск Вооруженных сил России полковника Вадима Панькова. Его обвиняют в невыполнении боевого задания на аэродроме Гостомель",- пишет пресс-служба.
Напомнить, еще 24 февраля. Президент Украины Владимир Зеленский отдал приказ на ликвидацию оккупантов и уже на следующий день украинская сторона освободила Гостомель от контроля войск России.
 
Зверху