Война...

sokoloff

...Честь и Совесть...
обамич кашу заварив... розірвало на шматки, вата, 3,14-ц
а еще "рубЕль не падает" то обамыч спецом доляр подымат)
даже такое пишут)
на вопрос - чем подымат?
сказали шо я жидобандера)комплимент))

lelja

Well-Known Member
Волонтёры Днепра - Слава Украине!

Ротация...
Проясняю ситуацию по 2 танковому батальону: точнее почему мы сейчас продолжаем ими занимаемся. Частично ребята ушли на ротацию и нами предполагалось, что заменят их другими бригадами (у которых есть свои волонтеры, которые к ним ездят), а мы пока придём в себя от поездок.
НО 17 танковая, как обычно, отличилась: Ротация проходит так: Одни уходят в отпуск, а те, кто был ранен, контужен и иже с ними их меняют. Не важно, что большей частью ребята не долеченные. Мы в эту поездку даже везем 2 бойцов туда. Поэтому в свете того, что вновь отправляющиеся на фронт потеряли все во время боев (из-за которых они и оказались в госпитале) начинаем все сначала....

Фоточки и отчётик по снайперам. Мы с вашей помощью приобрели им ПНВ и дальномер.

You must be registered for see images

lelja

Well-Known Member
Вот такие вкусняшки бойцам на передовую готовит днепропетровская кулинарная сотня

Фотки почему-то уж очень большие получаются. Не пойму...

lelja

Well-Known Member
Не знаю в какую тему это поместить.

УВАГА! ШАХРАЇ!
Шановна спільното! Група "Дмитро Ярош - україна понад усе" це шахраї, які виманюють гроші у підписників на свої власні потреби, прикриваючись долею наших героїв та чесним іменем Дмитра Яроша та Правого Сектору. Розпочинали майбутні аферисти з продажу футболок які вони рекламували у себе, потім, коли почались бойові дії на Донбасі, вони почали збирати гроші нібито для допомогу 25-ій бригаді ВДВ. Однак досить швидко обман виплив на поверхню і вони припинили. Зараз вони пішли ще далі, заробляючи гроші на долі конкретних людей. Це історія про хлопця, який пройшов Майдан і АТО, а зараз кинутий за грати по надуманим обвинуваченням. Ці нелюди виклали пост ( ), в якому сльозливо просили хоча б 5 гривень, однак гроші просили скидувати на карту адміністратора, а не на карту самого хлопця та його мами. Коли ми втрутились в ситуацію і повідомили про шахраїв тому, кому потрібно, вони швидко змінили номер карти їхнього адміністратора на номер карти матері хлопця. Звичайно ж, тисячі гривень які їм вислали добросовісні люди за день, зникли. Чому ми втрутились, та вирішили повідомити про злочинну діяльність публічно? Тому що ми вважаєм, що наживатись на долі наших героїв, це не просто аморально, це за межою людяності. Ви можете надіслати скаргу на шахраїв, та задуматись, чи хочете ви буди підписником у людей, які прикриваючись ім'ям Дмитра Яроша та Правого Сектору, вирішують свої матеріальні потреби.

ШАНОВНІ ПІДПИСНИКИ! Максимальний репост!
Завдяки нашому розслідуванню та публікації доказів шахрайства пабліку "Дмитро Ярош - Україна понад усе" ( , ), чим був створений суспільний резонанс, членами Правого сектору було викрита злочинна банда шахраїв на чолі з адміністратором - Іваном Чупруном, та встановлено факт незаконного збагачення за рахунок пожертв громадян нібито на потреби бійцям. Ми не сумнівались, що чесне ім'я Дмитра Яроша та Правого сектору буде відновлено. Свою справу ми зробили, надалі хай ним займаються хлопці з ПС та правоохоронні органи. Відписуйтесь від злодія, та розповсюджуйте новину! Хлопці сидять замерзлі, голодні, але не здаються і не пускають ворога далі, тим часом поки якісь генетичні непотріби набивають свої кишені на крові та життю наших героїв! Дякуємо, що залишаєтесь на боці правди! Слава Україні!
"Керівник групи "Дмитро Ярош - Україна понад усе" Іван Чупрун виключений з лав 11 батальйону за шахрайство, хамство, постійну брехню та відсутність інстинкту самозбереження. Він не є прихильником ні Дмитра Яроша ні Правого Сектору, про що мав необережність неодноразово заявити. Чупрун використовує бренд Яроша для збору коштів. Будь які банківські картки у вказаній групі не мають підтримки Правого Сектору і не є перевіреними. Маємо попередити інші спільноти та батальйони щоб не довіряли збір коштів Чупруну. На зараз розпочато розслідування справ Івана Чупруна членами Правого Сектору. У відношенні цього шахрая буде порушено кримінальну справу."
Маруся Звіробій, Командир 11 батальйону.
-

ruslua

Member
Всем привет. Сумчане подскажите: я из России хочу посетить своих родственников в Сумах. На сколько будет нормальным передвигаться по Сумам на Российском автомобиле? Или лучше на паровозе приехать? Я не хочу обсуждать ни российско — украинские отношения, ни Путина, ни Россию, ни Украину, ни Донбасс, политикой не интересуюсь, телек не смотрю, новости не читаю - своих проблем хватает. Просто спрашиваю по факту в связи ситуацией.

shpackovskiy

Well-Known Member
Всем привет. Сумчане подскажите: я из России хочу посетить своих родственников в Сумах. На сколько будет нормальным передвигаться по Сумам на Российском автомобиле? Или лучше на паровозе приехать? Я не хочу обсуждать ни российско — украинские отношения, ни Путина, ни Россию, ни Украину, ни Донбасс, политикой не интересуюсь, телек не смотрю, новости не читаю - своих проблем хватает. Просто спрашиваю по факту в связи ситуацией.
Всё нормально приезжай у нас куча машин с российскими номерами,только флажок российский не цепляй и всё будет ок.Люди на взводе но люди у нас хорошие просто так не тронут если только бульбы про россею увидят.
Мыж понимаем что не все у вас умолишенные.Вот бы у вас так:(

ruslua

Member
Спасибо за ответ. Как раз флажок и собирался свой с передней панели убрать и повесить Украинский - ну так, на всяк случай. У нас тоже машин украинских полно, правда Донецких особенно много - как где не знаю - за Курск говорю. Ну это я так - типа ответ на "вот у вас бы так"))

x3mal

In Trance
Когда меня люди из других городов спрашивают что-то вроде "как там у вас в Сумах обстановка на улицах?", я всегда отвечаю "вообще ничего внешне не поменялось - как было год или два назад - все тоже самое, поменялось все только изнутри".

shpackovskiy

Well-Known Member
Спасибо за ответ. Как раз флажок и собирался свой с передней панели убрать и повесить Украинский - ну так, на всяк случай. У нас тоже машин украинских полно, правда Донецких особенно много - как где не знаю - за Курск говорю. Ну это я так - типа ответ на "вот у вас бы так"))
Не ты не понял вот у вас бы так идиотов по меньше было готовых ехать убивать своих братьев!

Зверху