Война...

d324co

Well-Known Member
Теперь у них френдли фаер

You must be registered for see medias
Так разъясняли уже - ругали за низкую эффективность,.мол них#.. не сбивают. Исправились ))) может попробовали свой-чужой отключить, для проверки, не в нем ли причина низкой эффективности ....
 

d324co

Well-Known Member
Іранський лідер аятола Алі Хаменеї вважає, що Росія на українській території воює з НАТО і підтримує війну проти України
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member

Гай про можливе позбавлення Корбана громадянства: Він з 24-го лютого організував загальний штаб оборони Дніпропетровської області, коли на Банковій слухавку не брали
00:20 21.07.2022 6 242

Саме Геннадій Корбан побудував загальний штаб оборони Дніпропетровської області та вклав мільйони доларів в підтримку оборони регіону.
Про це офіцер ЗСУ Мирослав Гай, коментуючи можливе позбавлення громадянства керівника територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана, передає .
"Я не знаю хто такий Коломойський та Рабінович. Ця шобла мене не цікавить.
Але я побачив хто такий Геннадій Корбан.
Це він, один з тих, хто взяв на себе оборону Дніпра і встав на захист області.
Читайте також на "Цензор.НЕТ":
Це Корбан і команда організовували з 24-го лютого загальний штаб області і здійснювали забезпечення усіх силових структур, їх взаємодію та координацію з сусідніми областями для протидії агресору, коли на Банковій слухавку не брали. Це Корбан побудував загальний штаб, якому позаздрив би Пентагон. Це Корбан вклав мільйони доларів в підтримку оборони області. Це Корбан організував бізнес та ресурси області, на підтримку ЗСУ, ТРО, добровольців для відсічі атак росіян на їх напрямку.
І тепер у нього хочуть забрати громадянство України та ставлять в один ряд з непотребом на зразок Рабіновича і Коломойського?
В чергу мразі", - заявив Гай.
Раніше ЗМІ повідомили, що
 

d324co

Well-Known Member
НАПК сообщило, сколько местных депутатов и должностных лиц местного самоуправления могут быть коллаборантами
10:40, 21 ИЮЛЯ 2022
You must be registered for see images

Всего база данных предателей, которую НАПК передало в СБУ, составляет почти 1500 человек.

Национальное агентство по предотвращению коррупции выявило 215 человек среди местных депутатов и должностных лиц местного самоуправления, которые могут быть коллаборантами. Всего база данных предателей, которую НАПК передало в СБУ, составляет почти 1500 человек. Об этом говорится в пресс-службе ведомства.
«Кто еще попал в базу НАПК?
— депутаты местных советов и должностные лица местного самоуправления - 215 человек;
— председатели местных советов/администраций — 22 человека;

— государственные служащие разных уровней — 32 человека;
— правоохранители – 334 человека;
— руководители государственных и коммунальных предприятий, учреждений и организаций - 70 человек;
— частные лица - 344 человека.
Кроме того, НАПК инициировало привлечение двух лиц, которые могут быть коллаборантами, к уголовной ответственности. Чиновники-предатели работали в Харьковской и Херсонской областях и помогали врагу, в частности передавая информацию о местных активистах и участниках АТО.
 

d324co

Well-Known Member
Росіянських військовий дуже дістало "в прямому і переносному сенсі) новітне закордонне озброєння. Їм дуже потрібна була інформація про місцезнаходження цього озброєння.
І ось що придумали:

 

d324co

Well-Known Member
Після візиту Безуглої поліцейський відділок накрило артилерією, - керівник Луганської ОВА Гайдай


Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай різко розкритикував дії нардепа від "Слуги народу" Мар'яни Безуглої, яка часто з'являється поблизу лінії фронту. Він стверджує, що після її візиту до однієї з поліцейських дільниць російська артилерія обстріляла об'єкт.
Як інформує про це чиновник розповів в інтерв'ю " ".
Відповідаючи на питання про заяву нардепа Безуглої, що Гайдай не володіє ситуацією в області, кервіник ОВА зазначив:"Боже мій, ну я не можу коментувати ідіотку. Вона, напевно, хвора людина взагалі. Нумо так. Відкрийте мій фейсбук і перегляньте з 24 лютого. Ви там побачите прямі ефіри безпосередньо з Сєвєра, Лісіка. Що треба ще? На околиці міста, аби було знак видно? На даху дев’ятиповерхового будинку, аби було всю панораму видно? З лікарні Сєвєродонецька, з лікарні Лисичанська? Я не буду, як Безугла. Вона приїхала в поліцейський відділок, із кимось листувалася, декілька дзвінків зробила, потім цей поліцейський відділок накрило повністю артилерією. Його зруйнувало. Слава Богу, що всі живі, тільки вона втекла за день до того. Те, що я був на місці, знають усі. Навіть якби я був десь у Канаді, до прикладу (але я там не був), проте у цей час все б працювало завдяки тому, що я правильно координував би, це була б нормальна робота?"
Нагадаємо, що Безугла – член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Вона також заявляла, що є резервісткою ОР-1 після мобілізації у 2015-му, але не призвана зараз через роботу в парламенті. Джерело:
 

d324co

Well-Known Member
Черговий серіал російської брехні...
Вчора заявляла, що "їх там нема"

Российская Федерация в субботу, 23 июля, заявила турецкой стороне, что не имеет отношения к
сьогодні вже признали, що таки вони били калібрами, але не по порту, а по українському кораблю...
Официальный представитель МИД РФ Мария Захарова разъяснила удар российской армии ракетами «Калибр» по объекту военной инфраструктуры порта Одессы, ответив таким образом на претензии президента Украины Владимира Зеленского.

Ранее Зеленский назвал обстрел порта «вопиющим российским варварством» и сказал, что «ракеты «Калибр» уничтожили саму возможность» заявлений о том, что «нужен какой-то диалог с Россией».

«Ракеты «Калибр» уничтожили объект военной инфраструктуры одесского порта, высокоточным ударом отправив украинский военный катер по любимому киевским режимом адресу», — написала Захарова в своем Telegram-канале.

Об этом сообщает "Рамблер". Далее:
 

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see medias

Дуже просто і коротко про "особливості " цієї війни...
 
Зверху