Война...

d324co

Well-Known Member
В видеообращении, которое появилось в сети, террорист констатировал, что РФ провалила блиц-криг в Украине и попросил главу Кремля показать голову того, из-за кого Россия потерпела крах...

"Молниеносная война", по словам Гиркина, не получилась потому, что Путину давали ложные данные о реальном положении дел и настроениях жителей государства, в которое он приказал ввести войска.
 

d324co

Well-Known Member
За добу у Луганській області нарахували проходження двох тисяч одиниць техніки противника.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.
 
Останнє редагування:

k 54

Active Member
Гіркін каже банальні речі , але за ними усе ті ж фсбшні спецоперації. Гіркин був надзвичайно успішним в реальних бойових справах , зараз він , на мою думку , не менш успішний в операціях військово-інформаційних ...

You must be registered for see medias
 

d324co

Well-Known Member
Критичне питання безпеки України: хто віддав наказ на розмінування виходів з Криму на Чонгар? – ФединаАвтор: 21:05 Сьогодні

Розмінування виходів з Криму на Чонгар відбувалося за ширмою “Великого будівництва”. Нам треба відповісти на критичне запитання безпеки: “Хто віддав наказ на розмінування виходів з Криму?” чим забезпечив безперешкодну окупацію військовими РФ Маріуполя.
На цьому наголосила нардеп від “ЄС” Софія Федина.  Вона пояснила, що до оголошення воєнного стану, такі накази могли поступати виключно з Офісу президента, Міністерства оборони та Міністерства з питань тимчасово окупованих територій.  “До 24 лютого у нас не було воєнного стану. Відповідно, найвищі військові не відповідали за велику частину процесів, які відбувалися. У нас був Верховний Головнокомандувач, у нас було високе політичне керівництво на рівні Міністерства оборони й Міністерства тимчасово окупованих територій. На рівні президента приймалися рішення про розмінування територій”, – нардеп у прямому ефірі ТК “Прямий”. Також Федина зазначила, що розмінування відбувалося за ширмою “Великого будівництва”.  “Пошукайте, як будували, вдосконалювали контрольно-пропускний пункт на Чонгарі. А йдеться про побудову широкої дороги, яку неможливо побудувати без масштабного розмінування, йдеться про побудову заправки, котлован якої не можливо вирити без широкого розмінування. І тут виникає багато питань. І ми знаємо, що 14 лютого 2022 року були завершені роботи по Чонгару тому що так треба було зв‘язок з Кримом встановити, щоб московська армія безперешкодно колонами зайшла й окупувала Маріуполь”, – пояснила вона.

Нардеп додала, що відповідь на запитання: “Хто віддав наказ про розмінування” є визначальними в існуванні України як незалежної держави. 
“Нам треба відповісти на запитання хто віддав ці накази. І це є критичне питання безпеки. Якщо ми зараз на нього не знайдемо відповідь ми можемо отримати такі саме коридори на Сході, на Півночі України. І вони можуть бути визначальними – чи буде Україна існувати як незалежна держава”, – наголосила Федина.
 

d324co

Well-Known Member
Росіяне винайшли, як "денаціфікувати" Україну:
Чтобы остановить поставку западного вооружения украинским военным, вооруженным силам следует наносить массированные ракетные удары по ключевым транспортным узлам и мостам страны. Об этом в разговоре с URA.RU рассказал главный редактор журнала «Национальная оборона» .


«Необходимо наносить масштабные ракетные удары по ключевым объектам транспортно-логистической инфраструктуры . Пока не будут уничтожены ключевые мосты, автомобильные и железнодорожные, мы не сможем на 100% заблокировать поставку западных вооружений и подготовленных боевых расчетов украинских военнослужащих, которые уже смогут воевать на этой технике», — сказал Игорь Коротченко.
В случае решения этих задач в течение максимум пяти дней, можно было бы парализовать все транспортное сообщение Украины», — отметил он.
 

d324co

Well-Known Member
«Чотири ракети ворога влучили в об’єкт військової інфраструктури в Яворівському районі, недалеко від кордону з Польщею. Об’єкт повністю зруйнований», — зазначив він.

За попередніми даними, жертв і постраждалих немає.

Оновлено від 11:40

Як повідомив мер Львова Андрій Садовий, ранкові вибухи, які чули у місті, були наслідком роботи засобів протиповітряної оборони. А ціль ракетного удару цього разу перебувала за 15 кілометрів від кордону з Польщею.

«Дальність запущених ракет — 1,5 тисячі кілометрів. Тепер розмови пропагандистів про необхідність денацифікації Польщі не виглядають просто п’яними криками», — додав він.
 
Зверху