Билли Бонс
Well-Known Member
You must be registered for see images attach
подчеркнул,пидарюга...............ПИЗДЕЦ............На фонарь пидарюгу - такой и пули не стоит
Ви з ним вже провели бесіду-роз"яснення за життя?дорогие расеяне (вы здесь топчетесь,я точно знаю),милости просим вотYou must be registered for see links,вам понравится.
Андрей Ткаченко (Andy),ты тоже посмотри
спитайте на яких правах його тут оберігають такі як КОСТа? Доречі, де цей вічний патріот?Чуеш ти МУДИЛО , я тебе гандона ні дурнем , ні ідіотом не називав . Хоч ти дурень і ідіот !
Хз звідки ти береш інформацію , і нафіг її сюди постиш ... це твоє діло ...
Але чомусь в твоїй гілці новин з ,,сраньіЮА ,, мертвячука було найбільше . З якогось часу я перестав сортувати скільки % з твоїх повідомлень фейки , а скільки перевірена інформація . Про твої нахабні й антиукраїнські коментарі - це окрема тема ...
Loner -пашол тьі наXyй !
в сумской области так точно =)Не готова. Патриотов достаточно. Но нет оружия (калаш против танка - не вариант)
И, главное - где укрепления на въездах в город?? Надежные бетонные укрепления, на строительство которых было больше 3х месяцев??
А, самое главное - где действия главнокомандующего по подготовке страны к войне?
Он заявил, что подготовка шла тайно, чтоб не вызвать панику. Настолько тайно, что и мы её не увидели...
Шановний 21h, подивіться в налаштуваннях модератора , коли той був в останнє на форумі . Деяких питань Ви не будете задавати ...спитайте на яких правах його тут оберігають такі як КОСТа? Доречі, де цей вічний патріот?
Був - це ще хуйня.Є тут модераст "на абщєственних началах" - поважає будь-яку точку зору.Нажаль,скріншоти я видаливколи той був в останнє на форумі
Той , про кого Ви говорите - він правил модератора не порушував .Був - це ще хуйня.Є тут модераст "на абщєственних началах" - поважає будь-яку точку зору.Нажаль,скріншоти я видалив
[/QUO]
сепарськім фельєтонам лайк ставити - це не порушував?Про видалення цього лайна, взагалі мовчуТой , про кого Ви говорите - він правил модератора не порушував .