arnisumy
Well-Known Member
МОЗ рекомендує українцям укомплектувати набір для першої допомоги. ІНФОГРАФІКА
Міністерство охорони здоров'я рекомендує громадянам укомплектувати вміст набору для першої допомоги.
Про це повідомляє
"Чи не у кожного з нас вдома є ліки чи засоби першої необхідності: знеболювальні, жарознижувальні, сорбенти тощо. Чи не у кожній оселі є термометр та бинти.
Міністерство охорони здоров’я України рекомендує укомплектувати вміст вашого набору для першої допомоги, щоб бути готовим до будь-якої надзвичайної ситуації: природного, техногенного чи воєнного характеру", - йдеться в повідомленні.
МОЗ опублікувало рекомендований вміст аптечки для 4 осіб та деякі особливості її застосування.
You must be registered for see links
Міністерство охорони здоров'я рекомендує громадянам укомплектувати вміст набору для першої допомоги.
Про це повідомляє
із посиланням на
МОЗ."Чи не у кожного з нас вдома є ліки чи засоби першої необхідності: знеболювальні, жарознижувальні, сорбенти тощо. Чи не у кожній оселі є термометр та бинти.
Міністерство охорони здоров’я України рекомендує укомплектувати вміст вашого набору для першої допомоги, щоб бути готовим до будь-якої надзвичайної ситуації: природного, техногенного чи воєнного характеру", - йдеться в повідомленні.
МОЗ опублікувало рекомендований вміст аптечки для 4 осіб та деякі особливості її застосування.