Петро Порошенко 5-й Президент України

Покупка Медведчуком телеканала Порошенко: источник раскрыл новые интересные подробности

Политик Виктор Медведчук достиг предварительной договоренности с экс-президентом Украины Петром Порошенко , но с учетом, что 25% квоты эфира Порошенко может сохранить за собой – для его политической силы и представителей.
Об этом сообщается в статье "Апострофа": " ".
На канале "Прямой" уже состоялся ряд встреч с владельцами канала - экс-главой Киевской горадминистрации Владимиром Макеенко и Петром Порошенко. Они заверили сотрудников, что уведомят их в случае продажи канала.

"Собрали часть журналистов, был Макеенко, который сказал, что если и будет продавать канал, то Порошенко узнает об этом первым. Этот разговор происходил при самом Порошенко", - рассказывает источник "Апострофа".
Собеседники издания уточнили, что в связи с резонансом в прессе, покупку "Прямого" просто могут отложить, но полностью отказываться от этой идеи не намерены.
"Сейчас Порошенко должен понять сколько процентов он берет, кого заводит в Раду и какое будет иметь влияние. Но содержать два канала в дальнейшем ему будет проблематично, учитывая, что он не любит тратить на это свои деньги. А Медведчук хочет создать полноценный медиахолдинг",- уведомил один из народных депутатов ВРУ для "Апострофа".
Также по информации источников, уже ведутся переговоры о переходе ряда ведущих с каналов, которые уже принадлежат Виктору Медведчуку на "Прямой".
Как сообщал "Апостроф", 1 июля сотрудники Государственного бюро расследований провели .

Сначала предложили канал продать, потом открытое нападение на машину Порошенко россиянина, который опознан но до сих пор не задержан. Думаю скоро предложат и Рошен и Леннонскую кузню "продать". Бо в следующий раз вместо перцового баллончика может быть и Новичок.:fubar:
 

d324co

Well-Known Member
16.10.2019, 12:01
В Панаме закрыли дело по Порошенко, подан ответный иск к Портнову
You must be registered for see images


Адвокаты пятого президента заявили, что в июле экс-замглавы АП при Януковиче "пытался распространить юридический троллинг" вне Украины, но тщетно
Панамская прокуратура проверила сведения и закрыла дело против , начатое по заявлению , и теперь по жалобе адвокатов пятого президента там начнут расследовать дело уже против экс-замглавы Администрации президента при . Об этом на брифинге рассказали адвокаты Порошенко.
Ответное дело в Панаме зарегистрировали 13 октября. Юристы Порошенко обвиняют Портнова в совершении преступления по ст. 384 УК Панамы (подача заведомо ложного заявления о совершении уголовного правонарушения).
Це в Україні можна звинуватити пороха в усіх гріхах, а потім навіть не вибачитись...
У Панамі за базар відповідати доведеться )))
 

d324co

Well-Known Member
Репнула наступна справа:
Київський апеляційний суд скасував арешт нерухомого майна та корпоративних прав «Заводу «Кузня на Рибальському». Відповідне рішення ухвалене 19 листопада і було оприлюднене 28 листопада в Єдиному реєстрі судових рішень.

Ухвала набрала законної сили з моменту проголошення і оскарженню не підлягає.

У вересні 2018 року з’явилась інформація, що Петро Порошенко продає свій «Завод «Кузня на Рибальському». У жовтні Антимонопольний комітет дозволив політику і голові групи «ТАС» Сергієві Тігіпку купити акції «Заводу «Кузня на Рибальському» через кіпрську компанію.

У липні 2019 року Державне бюро розслідувань викликало Порошенка на допит у справі про продаж заводу. У вересні Печерський районний суд Києва заарештував майно компанії
 

arnisumy

Well-Known Member
от "багьіга" і "марадьор" что тваріт:

#FreeMarchenko: Порошенко додав 18 млн на звільнення генерала Марченка з в’язниці
16/12/2019 20:54
You must be registered for see images

ДМИТРО МАРЧЕНКО В СУДІ. ФОТО: "ЛІГА"

Сім’я п’ятого президента України, лідера “Європейської Солідарності” Петра Порошенка надасть необхідні кошти для внесення застави за генерал-майора Дмитра Марченка.
Про це сказав Порошенко у понеділок, 16 грудня, під час виступу на благодійному концерті на підтримку Марченка, “Прямий”.
У флешмобі #FreeMarchenko взяли участь понад три тисячі людей, вдалося зібрати більше півтора мільйона гривень. Сума застави за генерал-майора Марченка складає 20 млн грн.
“Генерала Марченка ми витягнемо. Відповідь очевидна. Решту (грошей, – “Н”) додасть наша родина”, – сказав Порошенко.
“Я не маю жодного сумніву, що найближчим часом ми доведемо, що Марченко не винен, і застава повернеться, і кожна копійка буде витрачена в правильному напрямку“, – додав він.

“У мене немає слів! Днями генерал Дмитро Марченко вийде із СІЗО, і зможе довести свою невинуватість!”, – написав на своїй сторінці у Facebook блогер Олексій Петров.
Раніше друзі й прибічники ув’язненого генерал-майора Дмитра Марченка, начальника Головного управління розвитку й супроводження матеріального забезпечення ЗСУ, оголосили збір коштів на заставу, щоб бойовий офіцер вийшов із Лук’янівського СІЗО, де він перебуває вже понад місяць.
Як інформувала “ “, генерал-майора Дмитра Марченка і чотирьох його підлеглих ДБР “Корсар” навесні 2019 року.
Марченку інкримінують ч. 2 ст. 28 (злочин, скоєний групою осіб за попередньою змовою) і ч. 3 ст. 426 (бездіяльність військової влади).
11 листопада Печерський суд узяв бойового генерала, ветерана 79 одшбр понад 76 млн грн.
Подібні застави було призначено ще двом офіцерам ГУРСМЗ (першому заступнику начальника ГУРСМЗ полковнику та заступнику начальника управління розвитку продовольчого забезпечення підполковнику ), а двох військових (капітана та підполковника ) відправили під нічний домашній арешт.
28 листопада рішенням апеляційного суду заставу генералу Марченку .
Рішення про арешти судді ухвалювали незважаючи на клопотання про взяття військових на поруки від героїв України, народних депутатів та учасників бойових дій.
На захист генерала Марченка і його підлеглих “Маршал”.
Міністр оборони Андрій Загороднюк 28 листопада повідомив, що генерал-майора Марченка та його першого заступника Почтаренка.
11 грудня Апеляційний суд Києва : з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.
12 грудня таке саме рішення було прийнято щодо Каморянського.
Відтак у СІЗО ( ) залишається лише генерал Марченко. Його прибічники називають це політичною розправою.
У міністерстві оборони України . До складу комісії увійшов народний депутат України, секретар комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, полковник СБУ, “кіборг” Роман Костенко.
В усіх випадках зразки зберегли захисні властивості та не відбулось пробиття захисного шару.
За словами Костенка, всі вимоги, які могли перевірити працівники Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних сил України, відповідають технічним умовам, закладеним у договорі.
Раніше, в Головному управлінні розвитку і супроводження матеріального забезпечення ЗСУ. Голова Державного бюро розслідувань заявив, що було вилучено нібито неякісні бронежилети від компанії “Темп 3000”, закуплені за завищеними цінами: за висновком слідчих, вони втрачають захисні якості при дощуванні.
Як розповідав директор ДБР Роман Труба, виявили і вилучили 11 тисяч бронежилетів.
За версією слідства, дії “злочинної групи” з ГУРСМЗ ЗСУ завдали шкоди державі на суму близько 100 млн грн та поставили під загрозу здоров’я й життя військовослужбовців.
Після цього за участю ЗМІ від виробника “Темп-3000”. Бронежилет витримав випробовування як сухим, так і дощовим способом з трьох видів зброї.
27 листопада ДБР відзвітувало, що
 
Зверху