Петро Порошенко 5-й Президент України

vampirich

Well-Known Member
А Юличка Тимошенко год назад каже: Порошенко - "Являеться агентом Кремля"!
You must be registered for see medias

и хоть юличку я так же ненавижу, но с ней полностью согласен
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Радянський Союз, у вигляді Путінської Росії, засудив українців на смерть!
Нажаль прогноз майбутнього для України невтішний,тому що приводу для оптимізму, не існує.
1.Те що зараз відбувається в Україні замислювалося Путінською Росією багато років тому, з приходу Путіна до влади у самій Росії у 2000 – у році. Починаючи від прапору ДНР,ЛНР і закінчуючи логістикою поетапних кроків цих маріонеткових утворень.
2.Відсліддковуючи дії російської вояччини,у Азербайджані,у Молдові, у Грузії і особливо у Чечні,тому що народ останньої здійснив найбільш дієвий опір загарбнику бачимо:
-як відпрацьовувався військовий напад.
- який фашистський геноцид був застосований зокрема проти 800 тисячного чеченського народу, Майже третина цього народу була фізично знищена, на залишок напустили підкуплених опричників Кадирівців.
3.На Україні поряд з проросійським населенням найбільш одіозним екземпляром якого є депутат Верховної Ради Шуфрич, Путін зробив ставку на українську «вишивату» типу Тараса Чорновіла, «комбата» Тетерука - і нажаль не прорахувався.
4.В цьому світі перемога Порошенка в один тур на президентських виборах на Україні є блискавичною перемогою ФСБ Росії.
- Бізнес Порошенка в Росії процвітає, це насамперед завод РОШЕН у Ліпецьку, як і інші підприємства і банки.
- Патріоти з добровольчих батальйонів, колишні Майданівці, знищуються ГРАДАМИ, артобстрілами, котлами типа Іловайського, по усьому фронту бойових дій,насамперед регулярною російською армією.
- Суттєва частина українського суспільства,у вигляді «вишивати»,готова заради «марева» реформ в армії здавати українські територію,разом з населенням,Крим, Донбас , що далі? Російський звір з’їсть скільки,скільки йому дозволять.
- Російська технологія експорту війни у вигляді так званих «гуманітарних конвоїв» на Україні спрацювала на всі 100 відсотків.
- Гасло - «війна все спише »- також виправдовує себе. Кошти які так потрібні для придбання сучасної військової техніки,амуніції в суттєвій кількості розкрадаються не доходячи по призначенню. Отже влада на Україні як була так і залишилась вкрай корумпованою і незграбною.
- Чи бачите ви дієвість створеної структури - міністерства інформації України?Отже українці звиклись з тим, що інформаційну війну Україна постійно програє,все б нічого, але слідом за нею йдуть танки!
- Українці усвідомили що таке «захист батьківщини» по «Порошенковські»::
1.Відсутність воєнного стану породжує відсутність єдиного керівництва для українського війська,отже не вистачає зкоординованості дій різних військових частин, міліції. Як довго українська армія, буде під керівництвом безвідповідальних диванних генералів?
2.Відсутність, у потрібній кількості, важкої сучасної техніки,засобів повітряної розвідки у вигляді безпілотників,тепловізорів,тощо…- постійно нагадує про себе не виправданими втратами.
3.Де була б українська армія без волонтерського руху?
Підсумовуючи все вище сказане, на мобілізацію до збройних сил, українці дружньо голосують ногами у зворотному напрямку.
4.Не звертаючи уваги на героїзм і самопожертву українських патріотів на фронтах війни з Росією,війни з брехливою назвою АТО - переважна більшість українського суспільства живе за законами мирного часу і вважає, що так і потрібно.
Ця помилка, що вже була у 1918 році, дуже дорого коштуватиме українському народові
Рано чи пізно народ України зрозуміє - поки у влади, Порошенки, Яценюки,Турчинови,Гройсмани - ніяких реформ тобто, змін на покращення життя простого українця - не буде! Та чи буде до того часу на карті світу держава Україна - не відомо?! Я дуже хотів би помилитись, та усе говорить про незворотність напрямку на втрату незалежності держави.
Мойсей 40 років водив євреїв по пустелі, щоб видавити в їхній душі рабство, скільки потрібно українцям, щоб зрозуміти що Радянський Союз у вигляді Путінської Росії засудив їх на смерть?!
Типовий патріот України. — с Ігор Мосійчук.
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Президент Петр Порошенко считает себя независимым от олигархов.

Об этом он сказал в интервью "Год Порошенко", сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на Украинские новости.

"С чего началась моя борьба с олигархами - я независим ни от кого из них. Свою избирательную кампанию я профинансировал сам, и до сих ни единой копейки так называемой "помощи" к Президенту и его Администрации не поступало и не поступит...Потому что только тогда, когда ты независим у тебя есть открытые руки, чтоб с ними (олигархами) бороться", - сказал Порошенко. Источник:
Комментировать нечего. Все сказано.
 

d324co

Well-Known Member
Конфеты, конфеты... похоже, кого то достало:

В магазині Roshen на вулиці Тимошенко стався вибух, є велика дірка у стіні, постраждалих нема.

Всередині рошена на мінський дим і розкидані цукерки. Загорання не було. Є велика дірка у стіні біля кондиціонерів. Шматок покорьоженого профільного шматка стіни лежить поруч. Але перехожі кажуть шо все таки стріляли з мухи.
 

x3mal

In Trance
Порошенко номинируют на получение премии мира

С момента учреждения Нобелевской премии мира было несколько попыток ее серьезно скомпрометировать. В 1935 году основатель итальянского фашизма, кровавый диктатор Бенито Муссолини был номинирован на премию. В 1939 году шведский парламентарий Брандт выдвинул кандидатуру Гитлера, развязавшего Вторую мировую войну и погубившего десятки миллионов людей по всему миру. В 2009 году премию получил американский президент Барак Обама, несмотря на то, что он так и не прекратил войну в Афганистане, не закрыл скандальную пыточную тюрьму в Гуантанамо, по его приказу американские беспилотники постоянно уничтожают мирных жителей на Ближнем Востоке. Получение премии подтолкнуло Обаму к еще более кровавым авиаударам в Ливии и Сирии.

В этом году посол США в Норвегии Джулия Фурута-Той прилагает огромные усилия по выдвижению кандидатуры украинского президента Порошенко на получение премии. Как видно из письма председателя Верховной Рады Украины Владимира Гройсмана, американский посол смогла получить поддержку двух членов Комитета. Тем не менее, он просит г-жу Фуруту-Той подключить тех американских сенаторов, которые «успешно сотрудничали с Комитетом в 2009 году», чтобы заручиться поддержкой оставшихся трех членов и, в особенности, председателя Комитета г-жи Каси Кульманн Фиве.

В случае успеха, на премию мира будет номинирован человек, во время президентства которого в стране идет полномасштабная гражданская война, погибают тысячи мирных жителей, подавляется свобода слова, на официальном уровне проводятся политические чистки, происходит героизация воевавшей на стороне гитлеровской Германии ОУН-УПА, бурно расцветает неонацизм. Это окончательно подорвет доверие ко всем благим начинаниям, которые пытался оставить миру Альфред Нобель.
You must be registered for see images
 

rfvgy

Ukrainian
Порошенко нагородив бійців АТО, які під Щастям затримали російських спецпризначенців (фото)
29.05.2015 | 17:41

Президент Петро Порошенко нагородив військовослужбовців 92-ї окремої механізованої бригади оперативного командування "Схід", які затримали російських військових Євгена Єрофєєва та Олександра Александрова.
You must be registered for see images

Порошенко вручив нагороди бійцям АТО за затримання російських військових / @poroshenko

Як повідомили УНІАН у прес-службі президента, Петро Порошенко вручив військовим високі державні нагороди. Командир механізованої роти Юрій Бондаренко, командир розвідувального взводу розвідувальної роти Богдан Козаченко та командир 92-ї окремої механізованої бригади Віктор Ніколюк були нагороджені орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Заступник командира взводу – командир відділення технічного обслуговування бронетанкової техніки взводу технічного забезпечення механізованого батальйону Євген Залогін, розвідник-снайпер Андрій Ольхович-Новосадюк та старший помічник гранатометника Станіслав Шляхтович були нагороджені орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Цієї ж нагороди було удостоєно і старшого водія взводу Вадима Пугачова, який загинув під час бою.


У штабі АТО в Краматорську президент провів нараду з керівництвом АТО. Глава держави , заявивши, що з операцій, які проводив штаб, виросло нове українське стратегічне і тактичне мислення. Було напрацьовано стиль управління військами, вироблено почерк українських полководців, сказав верховний головнокомандувач.

"Знаю, що ви – не "паркетні" генерали та офіцери. Багатьом з вас довелося на передовій брати безпосередню участь в організації та веденні бойових операцій, ви заслужили повагу та шану у солдат", – заявив Петро Порошенко.

You must be registered for see images

Порошенко подякував військовим / @poroshenko

Детальніше читайте на УНІАН:
 
Зверху