You must be registered for see links
Хто не побачив:Сегодня, 18:46
5 мая вблизи города Славянск трагически погиб 44-летний сотрудник Центра специальных операцийYou must be registered for see linksОн ушел из жизни, спасая своего раненого друга.
7 мая в 11:00 в театре им. Щепкина начнется панихида по погибшему.
Похоронят Александра Анищенко на Аллее Почетных граждан города на Центральном кладбище Сум.
Светлая память герою!
7 травня об 11:00 в театрі ім. Щепкіна почнеться панахида по загиблому під Слов'янском Олександру Аніщенко.
06.05.2014 | 16:38
Під Слов'янськом Донецької області в ході антитерористичної операції 5 травня загинув співробітник СБУ, заступник командира спецпідрозділу "Альфа" з Сум Олександр Аніщенко.
You must be registered for see images
Загиблий Олександр Аніщенко незабаром повинен був очолити сумської загін "Альфи" / Фото: sevnews.com.ua
Як передає кореспондент УНІАН, про це на своїй сторінці вYou must be registered for see linksповідомив екс-мер Сум Геннадій Мінаєв.
"Під Слов'янському загинув Сашко Аніщенко, заступник командира Сумської "Альфи" СБУ. Мій хороший знайомий... З усієї "Альфи" знав його і Сергія Красняка. Вони мене охороняли в квітні 2006 року, коли комусь дуже не сподобалося, що я став мером міста Суми. Саня повинен був стати командиром сумської "Альфи"... На нього вже було подання на призначення...", - написав Мінаєв.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖYou must be registered for see links
Як встановлено, витягуючи з-під обстрілу пораненого товариша, Аніщенко загинув від вибуху гранати.
Як повідомляв УНІАН, 5 травня у Слов'янську Донецької області в ході антитерористичної операції, за даними департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації,You must be registered for see links.
За даними МВС, під час проведення АТО в цей день в Слов'янську 4 представників МВС було вбито і близько 30 отримали поранення.
15:00 06.05.2014
5 мая вблизи г. Славянск при исполнении служебного долга трагически погиб 44-летний сотрудник Центра специальных операций Службы безопасности Украины подполковник Анищенко Александр Григорьевич.
Александр Анищенко посвятил службе в спецподразделении «А» 14 лет жизни, был образцом, примером и воспитателем для младших коллег и ушел из жизни, выполнив свой долг человека и Офицера, - спасая раненого друга.
В сердцах сотрудников Управления СБ Украины в Сумской области и всех, кто знал Александра, он навсегда останется порядочным и отзывчивым человеком с жизнерадостной улыбкой, ответственным офицером, настоящим товарищем, который до последней минуты своей жизни был верным служебному долгу и военном братству.
Коллегия Службы безопасности Украины, личный состав СБ Украины, ветераны спецподразделения «А» выражают искренние соболезнования родным и близким Александра Анищенко.
У Александра остались жена и дочь.
You must be registered for see images
Останнє редагування: