Депутат партии "свобода" , назвал жителей г. путивль сумской обл , неадекватными алкоголиками.

• Автор теми AIDO
  • Дата створення

valmi09

Active Member
Ви мабуть з рашки засланий . Бо ті хто в Україні жеве знають що ВР залишилась та сама . Обрана за старої влади у 2012 р. ;)
раджу сходити на курси Української мови ;) . Депутат говорив про випивших які серед білого дня швендяють містом . Я таких і в Сумах неодноразово бачив . Добре якщо ведуть себе адекватно .
В соответствии со статьей 6 Конституции Украины государственная власть в Украине осуществляется на основах ее деления на законодательную, исполнительную и судебную. В обсуждаемой статье "Панорамы" речь идет (как легко догадаться) об исполнительной власти. Председатель районной госадминистрации,
голова Сумської обласної державної адміністрації входят в структуру исполнительной власти. Вы,что будете утверждать, що вона залишилась та сама?
Я Вам порадив би записатися на курси логіки або почитати відповідний підручник. Якщо персонаж говорить, що на зустріч в Путивлі прийшли адекватні, нормальні люди, а навколо них "синій туман з сизим носом із залитими очима", а у Бурині усі адекватні, п'яних немає то що це, якщо не зневага народу, який мешкає в Путивлі, про що і йде мова в повідомленні творця теми AIDO.
NB. Слова "жеве" в українській мові немає.

rfvgy

Ukrainian
В соответствии со статьей 6 Конституции Украины государственная власть в Украине осуществляется на основах ее деления на законодательную, исполнительную и судебную. В обсуждаемой статье "Панорамы" речь идет (как легко догадаться) об исполнительной власти. Председатель районной госадминистрации,
голова Сумської обласної державної адміністрації входят в структуру исполнительной власти. Вы,что будете утверждать, що вона залишилась та сама?
Я Вам порадив би записатися на курси логіки або почитати відповідний підручник. Якщо персонаж говорить, що на зустріч в Путивлі прийшли адекватні, нормальні люди, а навколо них "синій туман з сизим носом із залитими очима", а у Бурині усі адекватні, п'яних немає то що це, якщо не зневага народу, який мешкає в Путивлі, про що і йде мова в повідомленні творця теми AIDO.
NB. Слова "жеве" в українській мові немає.
Я відповів по викладеному відео ... Про яку таку ,,панораму ,, ви пишете ?? Ще й приплили туди логіку з конституцією ...
Тепер про політика Мірошниченко . Якщо його порівнювати з Путлєром , Лаврушкой чи Чуркой-чуркіним більш адекватного годі й шукати ;) .
P.S. У кожного бувають очєпяткі , іноді роблю зумисно ;)

Зверху