24 августа - как празднуем?

Как празднуете 24 августа - День Независимости Украины (может кто не знает)?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    53
  • Опитування закрито .

Merime

New Member
Re: Відповідь: 24 августа - как празднуем?

Ввечері на різноманітні концерти і таке інше не піду, оскільки там збираються люди, яким пофіг все, для них це лише вихідний, це лише ще один привід напитися, втрачається сутність свята, всі забувають, скільки крові було на тернистому шляху жо Незалежності.
Згоден. Людям все по фіг. Тиняються по сотні, товпляться в чергах за пивом і обссикають підворітні. Оце і все відзначання будь-якого свята.

Мне вчера совсем не понравилось... Пьяные все... танцы под Сердючку... и тисканье малолеток... противно... и салют никакашка...

Очарователен

Спасут и Сохранят
Эх...а мой день запомниццо мне...
с утра до вечера на картошке а потом в городе с любимой своей

Богдана

Послідовниця іншого
Абсолютне нівелювання змісту свята, всі бухають, тому що всі, це як Новий рік чи 8 березня, сказали свято, значить треба святкувати, а шо за свято і що воно для тебе значить і значить воно хоч шось...Я вирішила, що не буду святкувати більше Новий рік, Старий Новий рік, 8 березня
(маму привітаю). Тільки Великі церковні свята, День народження і, звичайно, День Незалежності (бо це справді для мене важливий день).

Скромный

New Member
Праздник, лично для меня, это день когда у тебя приподнятое настроение, когда ты к нему готовишся. У меня 24 прошло как обычный день, поэтому и проголосовал, что не праздник.

united

lifelong United supporter
Відповідь: 24 августа - как празднуем?

з самого ранку 24-го усім друзям повідсилав СМС з текстом "Слава Україні!". А потім протягом усього дня мені приходили відповіді типу "Навіки слава" і тому подібне :)
24-го був у селі: з одного боку, в Сумах відзначив би свято значно веселіше, а з іншого, в селі яскравіше відчуваєш свою приналежність до українського народу :)

Karnten

я - барашка
отпраздновала в Будапеште на кораблике распивая шампанское и любуясь ночным городом.

Зверху