Санкції проти РФ і міжнародна підтримка України

d324co

Well-Known Member
Генасамблея ООН ухвалила резолюцію, яка вимагає від РФ негайно вивести війська з України
19:13 29637
You must be registered for see images

Генеральна Асамблея ООН ухвалила резолюцію "Агресія проти України", яка засуджує вторгнення Росії в Україну й вимагає від РФ негайно вивести війська з української території.
Як передає власний кореспондент в Нью-Йорку, рішення було ухвалено безпрецедентною кількістю голосів під аплодисменти - "за" проголосували 141 країна, "проти" - 5, утрималися - 35. Проти проголосували Росія, Білорусь, Північна Корея, Еритрея, Сирія, - повідомляє
Генеральна Асамблея ООН засуджує рішення Російської Федерації від 24 лютого 2022 року про "спеціальну воєнну операцію" в Україні, висловлює серйозну стурбованість повідомленнями про напади на цивільні об’єкти, такі як житлові помешкання, школи та лікарні, а також про жертви серед цивільного населення, включаючи жінок, літніх людей, інвалідів та дітей.
"Воєнні дії Російської Федерації на суверенній території України мають такі масштаби, які міжнародна спільнота не бачила в Європі десятиліттями", - йдеться в резолюції, і "необхідні термінові дії, щоб врятувати це покоління від лихоліття війни".

Резолюція вимагає від Російської Федерації негайно припинити застосування сили проти України та утриматися від будь-якої подальшої незаконної погрози або застосування сили проти будь-якої держави-члена. А також вимагає від Російської Федерації негайно, повністю і беззастережно вивести всі свої військові сили з території України в межах її міжнародно визнаних кордонів, негайно та беззастережно скасувати рішення щодо статусу окремих районів Донецької та Луганської областей України.

rfvgy

Ukrainian
You must be registered for see medias

Текст з посиланням - як знайду вставлю.

d324co

Well-Known Member
Джонсон заявил о намерении созвать заседание СБ ООН из-за пожара на Запорожской АЭС
Елена Прошина
Премьер-министр Великобритании Борис Джонсон заявил о намерении созвать экстренное заседание СБ ООН из-за пожара в районе Запорожской АЭС. Об этом сообщает РИА Новости со ссылкой на сообщение пресс-службы британского премьера.

Уточняется, что Джонсон заявил об этом во время беседы с президентом Украины Владимиром Зеленским.

«В ближайшие часы премьер-министр будет просить экстренного заседания СБ ООН, и Великобритания немедленно поднимет этот вопрос», — говорится в сообщении.

d324co

Well-Known Member
Shell спокусилася рекордною знижкою росіян на нафту та відновила покупку
/ Від
Найбільша нафтова компанія Європи Shell придбала партію російської нафти Urals із рекордною знижкою, незважаючи на масову відмову від російських енергоресурсів в інших компаній.
Про це Bloomberg, – пише .
Ціна була зі знижкою $28,45 за барель. Партію продав міжнародний нафтотрейдер Trafigura. Вантаж був куплений з доставкою, тобто Shell не потрібно турбуватися про транспортування цієї нафти
$28,45 за барель. З доставкою!!

d324co

Well-Known Member
Американский предприниматель и миллиардер Илон Маск заявил, что не намерен блокировать в своей сети Starlink.

На своей странице в основатель Tesla и SpaceX написал, что власти некоторых государств обращались к нему с предложением блокировать российские СМИ.

"Правительства некоторых стран (не Украины) рекомендовали Starlink блокировать российские средства массовой информации. Мы не будем этого делать – если только под дулом пистолета. Извините за то, что я абсолютный сторонник свободы слова", – заявил Маск (читайте также о том, что в России заблокировали и ).

d324co

Well-Known Member
СБУ відпустила Шуфрича на волю: сказав, що просто робив селфі

Нардеп запевняє, що у його діях не було нічого кримінального, повідомляє .

Народний депутат від ОПЗЖ Нестор Шуфрич стверджує, що просто робив селфі, коли його затримали бійці територіальної оборони біля Києво-Печерської лаври.
"Вчора, коли я робив селфі, щоб показати, що я в Києві, вибрав це місце, чому – пояснювати, я думаю, не треба. Повірте мені, навколо не було жодного блокпосту. Було кілька бетонних плит, на які у сьогоднішньому Києві вже ніхто не звертає уваги", – написав нардеп у Facebook.

d324co

Well-Known Member
Сложное решение. Shell объяснила, почему ей приходится покупать российскую нефть

Крупнейшая нефтяная компания Европы Shell объяснила, почему ей приходится приобретать российскую нефть марки Urals. Об этом в заявлении компании, опубликованном в субботу в Twitter.

"Вчера мы приняли сложное решение о приобретении груза российской сырой нефти. Наши НПЗ производят бензин и дизельное топливо, а также другие продукты, которыми ежедневно пользуются люди", – сообщила компания.
Shell объяснила, что в условиях отсутствия бесперебойных поставок сырой нефти на НПЗ энергетическая отрасль в ближайшие недели не сможет обеспечить стабильных поставок необходимых товаров по всей Европе.

d324co

Well-Known Member
Компания по производству боеприпасов AMMO, которая находится в американском штате Аризона, сообщила, что передаст Украине 1 млн патронов. Помощь может быть отправлена в ближайшие дни.

Об этом сообщает .

Компания AMMO заявила, что отправит патроны, не требуя взамен никакой оплаты.

«Прежде всего, я верю во Вторую поправку. Я также верю в свободу и демократию. Мы должны сделать пожертвование», — заявил гендиректор компании. Пожертвование составит около 700 тысяч долларов.

По словам директора компании, сейчас ожидается, что правительство США одобрит поставку боеприпасов, однако, он добавил, что уже подготовил свой частный самолет для доставки патронов.

rfvgy

Ukrainian
... Компания по производству боеприпасов AMMO, которая находится в американском штате Аризона, сообщила, что передаст Украине 1 млн патронов....
Але ж кацапів 140 млн .... , відкидаємо дітей , жінок , та нормальних росіян ... все одно треба міліонів 50 набоїв , а може й більше ...
:nerd: :wait: :giggle:

Зверху