Информационная война

-=UN=-

Инспектор GUI
You must be registered for see medias
От тільки забули розказати як мешканці областей РФ, що межують з Харківською областю, їздять купувати товари у Харків. А на словах "такіє крутиє" - у нас зарплаты и пенсии больше... у нас богатая страна, не то что Украина...(с) І одразу виникає запитання - а чого ж ви "такіє богатиє" їдите в Україну купувати? чи не тому що в Україні дешевше? чи може тому, що насправді багато хто з вас "голодранцЫ"? Втікачу від податків Депард'є дарують привілегії, а людям які працювали все життя на Росію - злидарські умови життя (для нИпанИмающих української - НИЩЕНСКИЕ УСЛОВИЯ ЖИЗНИ). ҐАлАсуйте за Путіна - тому, що справедливий... :D
 

rfvgy

Ukrainian

Назарбаєв: Народ України сам повинен вирішити внутрішні проблеми

Назарбаєв вважає недопустимим зовнішнє втручання у проблеми України
Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв вважає, що народ України сам повинен вирішити внутрішні проблеми, повідомляє з посиланням на .
Він вважає, що при цьому не повинно відбуватись втручання ззовні, однак повинні мати місце переговори із зацікавленими країнами.
"Ми упевнені в тому, що народ України сам повинен вирішити всі внутрішні проблеми без втручання ззовні, шляхом мирних переговорів з усіма зацікавленими країнами", - сказав президент Казахстану під час засідання Асамблеї народу Казахстану.
Раніше Астана поскаржилася на "неприпустимі висловлювання голови Верховної ради Республіки Хакасія (РФ) Володимира Штигашева про нібито існування історичних прав у Росії на східні області Казахстану". У відповідь казахстанський МЗС зазначив, що подібні заяви офіційних представників РФ почастішали і викликають "серйозне занепокоєння".
 

Vetca

Member
Наши обещали в Женеве представить толпу диверсантов от российского ГРУ, не дожили? Или какая-то хитроумная игра?

You must be registered for see images
 
Зверху