Сепаратизм/Держзрада

femidass

Well-Known Member
Наебали 2жды - первый раз отправили воевать против своих, насрав предварительно в голову, а второй раз - когда не дали возможности спастись. Путин - такой Путин. Не зря ПТН ХЛО
 

artem20

Well-Known Member
Сбитый Ил-76:
Комиссия ВР знает, кто отдал приказ на полет самолета


Корреспондент.net, Вчера, 22:40
You must be registered for see images

Отчет по расследованию крушения самолета будет предоставлен после 22 июля

Спецкомиссия парламента выяснила имена ответственных за отдачу приказа на
полет Ил-76, который сбили под Луганском, но пока не будет называть имена.
Всем советую почитать про этот спектакль со сбитым Ил-76


 
Останнє редагування:

-=UN=-

Инспектор GUI
Мать гордится "сыном-героем"! Вата головного мозга! Они неизлечимы!
You must be registered for see medias
Символічний напис на футболці у чоловіка - "Perverting justice since 1999", що можна перекласти як - "Збочення справедливості з 1999". Але це ж треба знати англійську, а яка може бути англійська якщо українську за 20 років не можуть вивчити... До речі, компанія Fenchurch з Лондону. Як же він міг одягнути таке, там же геї!

P.S. саме цікаве каже:"Захищав нас, нашу землю...", але від кого, не зрозуміло...
 

rfvgy

Ukrainian
Всем советую почитать о сбитом Ил-76
...
Якщо ватніки в таке вірять , значить у них замість мізків вата або кавелик гівна . Писанина не логічна й висона з пальця .
тут більш менш адеквати сидять ...

  • Автор:
  • Администратор
  • You must be registered for see images
  • Зарегистрирован: 23.04.2013
  • : [+305/-9]
  • You must be registered for see images
    You must be registered for see images
Я пока ,что не вижу одного-доказательства и вразумительного объяснения от Вас,что никакого падения ИЛ 76 не было,когда все 3 участника конфликта утверждают,что было. Я еще раз повторюсь,что я легко допускаю,что на фотографиях обломки другого самолета,но это еще не исключает,что нет обломков ИЛ 76,о котором идет речь. Когда вы докажете,что их нет,и объясните,для чего все 3 стороны,участвующие напрямую и косвенно в конфликте лгут,тогда можно будет обсуждать эту версию всерьез. Лично я себе такого объяснения найти не могу. Обломки от ВТЦ,тоже мало кто из публики видел,они были по быстромо вывезены и утилизированы в Китае,однако нет оснований отрицать их наличие. Обломки затонувшего Курска мы тоже не видели,но Курск затонул,хотя не так,как говорится в официальной версии. Наш сайт здесь не просто для выдачи альтернативных,но ничем неподкрепленных заявлений,а именно предоставления солидных аргументов,опровергающих официальную версию. Пока ,что вижу стиль изложения в духе Горожанина из Барнаула,но без каких либо обоснований.
Треба дочекатись коли Луганськ та землі навколо нього звільнять від кацапських терористів-сепаратистів , та проведуть розслідування на місці катастрофи ...
 

rfvgy

Ukrainian
Терористи обстріляли прикорднонників на Азовському морі - 1 загиблий
You must be registered for see images

5 липня з 01.20 до 02.15 терористи обстріляли пункт технічного спостереження на узбережжі Азовського моря
Близько 15 терористів використовували міномети та стрілецьку зброю, Держприкордонслужба України, передає
"Нападники підійшли з боку Росії на двох маломірних плавзасобах та причалили в районі населеного пункту Сєдове (Донецька область). На прикордонному об’єкті військовослужбовці зайняли оборону та прийняли бій. Також до місця прибув резерв. У результаті обстрілу 1 прикордонник загинув, 8 отримали поранення. Будівля об’єкту зруйнована, знищено прожектор «АПМ-90» та службовий автомобіль «УАЗ»", - йдеться в повідомленні.
You must be registered for see images


 

rfvgy

Ukrainian
Терористи зі Слов'янська дісталися Донецька і обстріляли базу відпочинку з біженцями
Терористи, які повтікали зі Слов'янська дісталися Донецька та обстріляли базу відпочинку, де розміщувалися біженці із захоплених терористами міст
Про це у своєму Твіттері повідомляють Новости.Донбасса.
"У Донецьк щойно заїхала колона зі Слов'янська... Базу відпочинку Юність в районі Щурова, де розташовувалися біженці обстріляли терористи. є жертви", - написало видання.
Також, як зазначають у Горлівці помічена колона з 10 автомобілів з терористами без зброї і камуфляжу.
"Номери дніпропетровські і київські. Ймовірно зі Слов'янська. Намагаються виїхати у бік Єнакієвого. Інформації про те, що лідер горлівських терористів Ігор Безлер покинув місто поки немає", - йдеться в повідомленні.
 

goool

Well-Known Member
Кто говорил а кассетных бомбах?
You must be registered for see medias

вступила в силу международная , запрещающая применение кассетного оружия. Однако крупнейшие их производители — , , — это не подписали.
 
Зверху