Сепаратизм/Держзрада

rfvgy

Ukrainian
У Литві вважають, що так зване перемир'я треба "винагородити" санкціями
Такої думки дотримується глава МЗС Литви Лінас Лінкявічус.
Про це дипломат написав на своїй сторінці у
Міністр навів "ціну", яку Україна заплатила за час оголошеного президентом Петром Порошенком перемир'я та припинення вогню.
"108 нападений сепаратистов, 27 погибших и 69 травмовані в українській армії", - зазначив Лінкявічус.
"Неповага має бути належним чином винагороджено санкціями", - заявив він.

bortn5

Well-Known Member
У Литві вважають, що так зване перемир'я треба "винагородити" санкціями
Такої думки дотримується глава МЗС Литви Лінас Лінкявічус.
Про це дипломат написав на своїй сторінці у
Міністр навів "ціну", яку Україна заплатила за час оголошеного президентом Петром Порошенком перемир'я та припинення вогню.
"108 нападений сепаратистов, 27 погибших и 69 травмовані в українській армії", - зазначив Лінкявічус.
"Неповага має бути належним чином винагороджено санкціями", - заявив він.

Всех погибших за время "ПЕРЕМИРИЯ" нужно смело положить на "ГАРАНТА".КОНФЕТКИ НА КРОВИ-новый продукт барона.

arnisumy

Well-Known Member
Белый фосфор - то фигня, в ход пошло химическое оружие:

П.С. ждем заявлений про ядерную и термоядерную бомбардировку!

arnisumy

Well-Known Member
Ляшко пишет в фейсбуке 3 часа назад:
"Вийшов від Порошенка. Почув від нього те, що хотів. Рішення Президента по АТО будуть такі, які чекає вся Україна. Ми домовилися, що сьогодні він сам про них повідомить після засідання РНБО, яке зараз почалося.
Питання друзів у фб всі йому передав:)"

rfvgy

Ukrainian
Ляшко пишет в фейсбуке 3 часа назад:
"Вийшов від Порошенка. Почув від нього те, що хотів. Рішення Президента по АТО будуть такі, які чекає вся Україна. Ми домовилися, що сьогодні він сам про них повідомить після засідання РНБО, яке зараз почалося.
Питання друзів у фб всі йому передав:)"
Добре , якщо правда .
Бо є й такі повідомлення :
Порошенко і Путін домовилися про перемир’я - Олланд
You must be registered for see images

фото:Фото прес-служби Єлісейського Палацу
Президент України і Росії Петро Порошенко й Володимир Путін у перебігу спільної телефонної розмови з керівниками Франції й Німеччини сьогодні погодилися ухвалити домовленість про двостороннє припинення вогню між українською владою й сепаратистамт
Про це повідомляють у прес-службі президента Франції Франсуа Олланда.
Інші пункти домовленості, за повідомленнями, передбачають, зокрема, швидке встановлення дієвого механізму контролю за кордоном разом із ОБСЄ і «визначення способу контролю за кордоном на трьох постах Ізварине, Довжанський і Червонопартизанськ».
Крім того, домовленість Порошенка і Путіна передбачає «продовження звільнення заручників і полонених із обох сторін на підставі встановлених списків імен» і «організацію предметних тристоронніх переговорів».
За повідомленням, сьогодні ж має зустрітися контактна група, щоб досягти домовленості про виконання цих пунктів. Також домовлено, що до цього приєднаються міністерства закордонних справ України і Росії.
У повідомленні Єлисейського палацу не уточнено, хто саме має бути сторонами тристоронніх переговорів чи який може бути спосіб контролю за українським кордоном у згаданих трьох пунктах, які зараз контролюють сепаратисти; Росія здійснює через них пропуск зі свого боку всупереч договірному зобов’язанню закрити їх після того, як уряд України оголосив їх закритими.
У Кремлі, зі свого боку, про цю розмову повідомили, що Путін, «зокрема, наголосив на важливості продовжити режим припинення вогню, а також створити надійний механізм контролю за дотриманням перемир’я за активної ролі ОБСЄ».
Крім того, прес-служба Путіна повідомила, що «лідери висловилися за якнайшвидшу організацію третього раунду консультацій між представниками Києва і південно-східних регіонів». У Росії щоразу заявляють про конфлікт «на Південному Сході України», тоді як насправді проросійські збройні сепаратисти діють тільки на частинах двох зі східних областей, Донецької й Луганської.
Прес-служби Петра Порошенка і канцлера Німеччини Анґели Меркель на цей час іще не подавали своїх повідомлень про цю розмову.
Не знаю чи є наявних сил у військових знищити всіх терористів , але КОРДОН ПОТРІБНО ЗАКРИТИ В ПЕРШУ ЧЕРГУ !!
До речі те що не робили наші прикордонники , а саме , мінування навколо пунктів пропуску , зробили терористи-сепаратисти :( ...

Зверху