Сепаратизм/Держзрада

valery_ua

Well-Known Member

КАК ПРОДАВАЛИСЬ ЖИТЕЛИ ДОНБАССА: Вчера общался в Киеве с беженцами со Славянска. Вся это быдлота, которая сейчас бегает по Донбассу, вначале выходила на улицы за 400-500 гривен. Все зависело на какие акции они выходили. Цены колебались от 200 до 1000 грн. Так продолжалось до тех пор пока не появилось оружие и не началось АТО. Теперь к этой быдлоте приходят представители сепаратистских формирований и предлагают вступать в их ряды. В случае отказа им (быдлоте) объясняют, что в ФСБ есть на них материалы, что они завербованы ФСБ, и являются агентами ФСБ. Отказ и ссылка на то что эта вся быдлота вернет деньги не принимается. Одним из устрашающих аргументов является еще и сфабрикованные фото и видео материалы где член-уебок участвует в расстреле и или в убийстве мирных жителей или участников АТО. Теперь все кто берет деньги за участие в той или иной акции, думайте. Не станете ли вы в дальнейшем таким же холуем или "жертвой" - уебком?

Life-ua

+ плюс - минус
свежее видео (наши какой-то завод высадили в воздух с бандитами в Славянске сегодня)

You must be registered for see medias

Це не фотошоп:
Нема слів!

Сьогодні мене попросив про зустріч бізнесмен з однієї східної області - хоча б на пару хвилин.
Він під'їхав , передав мені якийсь пакет , і сказав: " Це щоб припинити цей кошмар мерщій " .

Потиснув руку. І поїхав назад до себе в місто , де вже два місяці ніякі закони не діють , крім терору і беззаконня.
Просто так . Без піару.
Тому що він живе там і працює.

Я міг , напевно , витратити цю дуже велику суму і обачливіше .
Але через кілька днів добровольчий батальйон МВС " Київ" відправляється на боротьбу з тероризмом , і мені дуже хотілося , щоб один справжній патріот встиг отримати найсучасніше озброєння .

Тому я не витрачався ні на каски , ні на бронежилети.
Все це він дістане якщо треба і без мене.
Це тактично грамотна людина , з хорошою базовою підготовкою .
І я постарався придбати те , що має пріоритетне значення для антитерористичної операції.

Те , що не став купувати фонд 565 , на жаль.
Так, це вийшло дуже дорого - зате поставка прямо на місці , і мені не треба вирішувати питання з провозом через митницю та дозволами на вивіз і на ввезення - я ж не держава , мені зараз треба допомогти , а не через три місяці після тендеру.
А головне - боєць встигне освоїти інструменти .

Отже:

1 . Снайперський комплекс " Бругер ТОМЕТ АПР " 338 калібру ( 8,6 мм).
2 . 300 патронів RUAG (по 9 євро штука між іншим)
3 . Термальний приціл - американський , причому не комерційна версія , а справжня військова труба. з розпізнаванням цілей на всю ефективну дальність бою.
4 . Дальномер Vectronix
5 . Бінокль Steiner

Обійшлося це , на жаль , у вартість хорошого джипа.

Якби наша держава поставило для себе пріоритетом довгострокове постачання силових структур такими критично важливими видами озброєння , а також станціями оптико- електронної розвідки , то характер бойових дій зазнав би радикальні зміни .

Ю.Бутусов, FB
You must be registered for see images

Life-ua

+ плюс - минус
Всем кому интересно , страничка в твиттере Словянска (часто комментируют и пишут жители Славянска , с первых уст)

Зверху