Сепаратизм/Держзрада

Life-ua

+ плюс - минус
Командувач Нацгвардією: Терористи роблять все, щоб були жертви серед цивільних
Терористи на Донбасі провокує українських військових на застосування більш потужної зброї, що призведе до жертв серед мирного населення

Про це біля Слов’янська заявив командувач Нацгвардією України Степан Полторак, передає .

«Ми маємо справу з дуже добре організованим та підготовленим противником, в якого на озброєнні є гранатомети, міномети, кулемети. Силами АТО проводити операції в цій місцевості дуже складно, тому що вона лісиста і противник добре підготовлений, добре озброєний, добре екіпірований», - сказав Полторак, додавши, що проти сил антитерористичної операції також використовуються ПЗРК, автомати та снайперські гвинтівки Драгунова.

«На сьогоднішній день противник провокує нас і робить все, щоб ми застосовували більш потужну, більш серйозну зброю, щоб спровокувати жертви серед мирного населення. Тому ті, які починають розповідати, що операція відбувається повільно і погано, можу сказати: кожному треба займатися своєю справою. І політикам, і всім іншим кажу: не треба мудрувати, треба допомагати», - наголосив Полторак.

«Хоча б забезпечити повністю армію бронежилетами», - додав присутній під час розмови міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, уточнивши, що армії необхідно близько 10 тисяч бронежилетів.

Полторак також додав, що, за даними розвідки, «на стороні супротивника чеченці воюють».

Він також розповів, що проросійськи налаштовані озброєні особи прагнуть вирватися з Слов'янська, а також не дозволити розширити АТО на інші населені пункти. «Вони хочуть вирватися з міста. Ми практично затисли їх у центрі міста. Вони не дають нам можливості пройти ближче. Ми затисли їх практично в Слов'янську, кільце стискається, тому вони чинять опір. Вони намагаються зібрати наші дії, щоб не дати нам розширити сферу впливу на інші населені пункти, на Краматорськ, Красний Лиман та інші», - сказав Полторак.

bortn5

Well-Known Member
Зеленых и Казачков до 150 - верю
криминала челов 200 - ну, может быть...
А все, что больше - это не воюют, это стадо баранов.
Но 1500 террористов ??

Гораздо ближе к истине:
Ну про 1500 я вроде не писал!!!Пишу только то что из Славянска мне пишут.

Life-ua

+ плюс - минус
Як одеська міліція здається під оплески проросійських активістів
В мережі з'явилося відео, на якому видно, як під час штурму міського управління внутрішніх справ в Одесі міліціонери кидають свої щити на Преображенській вулиці і йдуть під оплески протестувальників

Відео, на якому видно, що проросійські активісти не зустріли фактично ніякого опору з боку правоохоронців опублікували на YouTube-каналі .

You must be registered for see medias

это просто слив был вчера !!! Ганба !

Miroku

Well-Known Member
Як одеська міліція здається під оплески проросійських активістів
В мережі з'явилося відео, на якому видно, як під час штурму міського управління внутрішніх справ в Одесі міліціонери кидають свої щити на Преображенській вулиці і йдуть під оплески протестувальників

Відео, на якому видно, що проросійські активісти не зустріли фактично ніякого опору з боку правоохоронців опублікували на YouTube-каналі .

You must be registered for see medias

это просто слив был вчера !!! Ганба !
Для этого есть обычная практика завоза силовиков и ментов из других областей,например с центральных,западных.Те бы точно сепаратистов не поддерживали а трамбовали их по полной.Не понимаю почему Аваков до сих пор не обновил милицейский состав в тех регионов где они внаглую сдают все что можно.
Откомандировать в Одессу 200-300 ментов с Ивано-франковска,удвоить или утроить им зарплату и колорады не пройдут :)
А тем кто отличился,дав отпор сепаратистам повышать звание.....я думаю много бы ментов среднего звена захотели поднятся до начальников(вот и замена была бы пассивных предателей в высшем руководстве на активных патриотов)...на этом можно было сыграть :)

Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Кроме этой практики, есть еще трибунал за предательство и неисполнение приказов.
Они ведь военнослужащие? присягу давали??
Фото-видео фактов предательства есть? тут просто увольнением в запас не должно обойтись!

Для этого есть обычная практика завоза силовиков и ментов из других областей,например с центральных,западных.Те бы точно сепаратистов не поддерживали а трамбовали их по полной.Не понимаю почему Аваков до сих пор не обновил милицейский состав в тех регионов где они внаглую сдают все что можно.
Откомандировать в Одессу 200-300 ментов с Ивано-франковска,удвоить или утроить им зарплату и колорады не пройдут :)
треба їх завозити з Керівниками з тих же регіонів, бо якщо залишається сепарокерівник то нічного гарного не буде....

Life-ua

+ плюс - минус
я уже думаю по тому сливу как они сливают , толку от них никакого . Мож их половину уволить , и за счёт уволенных тем кто останутся зарплату поднять вдвое до 8000 - может толку больше будет .

там-бы человек 150 (для поддержки что-б никто не рыпался с оружием среди сепаратистов - автоматчиков подключить) разогнало-б и упаковало-б эти 300-400 сепаратистов в Одессе за 10 минут (если-бы активно действовали , а не тупо стояли ничего не делая) - и не было-бы той бойни поза-поза-вчера . А там их было больше - только толку ноль было .

Life-ua

+ плюс - минус
А что, в Украине есть Беркут ? вроде бы его как бы разогнали... или я че пропустил??
наверняка тот-же Беркут переименовали в спецбатальон какой нибудь , табличка сменилась - а командиры преданные Януку остались

Miroku

Well-Known Member
Я бы на месте Авакова в Одессе поставил бы бывшего начальника УВД Горловки,который в одиночку раскидал кучу сепаратистов при нападении.Он бы точно навел порядок.

Останнє редагування:
Зверху