По-моему , они решили во всех частях оставить только дневальных , а всех остальных собрались вывезти к нашей границе !)А тем временем кацапы никак не уймутся. Россия
You must be registered for see images
Ну может и воевать научатся!И у нас вежливые есть. "Камеру уберите пожалуйста"
You must be registered for see medias
я отримав інформацію з достовірного джерела гугл, що Війська РФ здійснять напад саме через Сумщину і саме на 9 травня, я готовий зупинити Армію РФ, для цього я вже створив віртуальний ударний спец батальйон, тому прошу Бюджет України та всіх небайдужих людей та підприємців негайно профінансувати, нам необхідно (віртуальна спец батальйонна таємниця).....гроші,Правоохоронці отримали інформацію, що екстремісти готують сценарій дестабілізації ситуації на Сумщині, а за участь у заворушеннях на території області людям пропонують по 5 тисяч гривень на добу.
Про це під час зустрічі з представниками депутатського корпусу обласної ради та підприємцями повідомив начальник обласного УМВС Анатолій Річкаль, передає кореспондентYou must be registered for see links.
«Є інформація: для того, щоб дестабілізувати ситуацію в Сумській області, учасникам таких заходів планується платити по 5 тисяч гривень на добу. Планується захоплення адмінбудівель», - зазначив Річкаль.
За його словами, виявлені факти очевидного планування протиправної діяльності з боку екстремістів. «Нещодавно в Краснопіллі невідомі люди фільмували райвідділ міліції. На запитання, навіщо вони це роблять, відповіли, що хочуть зняти фільм про Краснопілля. Ми знаємо, що це за «фільми». Їх вже «знято» у Донецькій та Луганській областях», - заявив керівник міліції Сумщини.
За його словами, для протидії екстремістам наказом міністра внутрішніх справ у структурі управління створеноYou must be registered for see linksособливого призначення «Суми». «Його кількість становитиме 200 чоловік, які отримуватимуть за свою роботу 4800 грн на місяць, що, звичайно, не співмірно з «гонорарами» сепаратистів. Але для того, щоб цей підрозділ почав діяти, треба близько 1 млн грн. У бюджеті, який формувався на початку року, таких грошей зараз немає», - сказав Річкаль, звернувшись до депутатів та підприємців з проханням надати батальйону посильну фінансову допомогу.
You must be registered for see links
Не стоит исключать и такое развитие событий.В крыму сработало,в Славянске,Краматорске тоже!я отримав інформацію з достовірного джерела гугл, що Війська РФ здійснять напад саме через Сумщину і саме на 9 травня, я готовий зупинити Армію РФ, для цього я вже створив віртуальний ударний спец батальйон, тому прошу Бюджет України та всіх небайдужих людей та підприємців негайно профінансувати, нам необхідно (віртуальна спец батальйонна таємниця).....гроші,
реквізити для оплати:
віртуальна картка приват банк
ГУДК і бла бла бла....
Покашмарили и смылись. В город не заходили. Троих кацапов убили два в больнице. По гебельс-тв прямое включение из Славянска - "Украинские военные, атакующие город, голодные. Отбирают еду, медикаменты"Какая инфа по Славянску на сейчас???
впевнений що кацапів? кацапи не дурні, зомбанули місцевих, далі зброю та примітивні інструкції, а самі мабуть десь в тилу (луганськ/донецьк/горловка).Покашмарили и смылись. В город не заходили. Троих кацапов убили два в больнице.