Сепаратизм/Держзрада

d324co

Well-Known Member
Причем не внутренние войска, а армию, с танками, артиллерией и авиацией.
И теперь указывает украинцам, как им не надо подавлять сепаратизм...

abyrvalg

Well-Known Member
А тем временем кацапы никак не уймутся. Россия
You must be registered for see images

Правоохоронці отримали інформацію, що екстремісти готують сценарій дестабілізації ситуації на Сумщині, а за участь у заворушеннях на території області людям пропонують по 5 тисяч гривень на добу.

Про це під час зустрічі з представниками депутатського корпусу обласної ради та підприємцями повідомив начальник обласного УМВС Анатолій Річкаль, передає кореспондент .

«Є інформація: для того, щоб дестабілізувати ситуацію в Сумській області, учасникам таких заходів планується платити по 5 тисяч гривень на добу. Планується захоплення адмінбудівель», - зазначив Річкаль.

За його словами, виявлені факти очевидного планування протиправної діяльності з боку екстремістів. «Нещодавно в Краснопіллі невідомі люди фільмували райвідділ міліції. На запитання, навіщо вони це роблять, відповіли, що хочуть зняти фільм про Краснопілля. Ми знаємо, що це за «фільми». Їх вже «знято» у Донецькій та Луганській областях», - заявив керівник міліції Сумщини.

За його словами, для протидії екстремістам наказом міністра внутрішніх справ у структурі управління створено особливого призначення «Суми». «Його кількість становитиме 200 чоловік, які отримуватимуть за свою роботу 4800 грн на місяць, що, звичайно, не співмірно з «гонорарами» сепаратистів. Але для того, щоб цей підрозділ почав діяти, треба близько 1 млн грн. У бюджеті, який формувався на початку року, таких грошей зараз немає», - сказав Річкаль, звернувшись до депутатів та підприємців з проханням надати батальйону посильну фінансову допомогу.
я отримав інформацію з достовірного джерела гугл, що Війська РФ здійснять напад саме через Сумщину і саме на 9 травня, я готовий зупинити Армію РФ, для цього я вже створив віртуальний ударний спец батальйон, тому прошу Бюджет України та всіх небайдужих людей та підприємців негайно профінансувати, нам необхідно (віртуальна спец батальйонна таємниця).....гроші,
реквізити для оплати:
віртуальна картка приват банк
ГУДК і бла бла бла....

Останнє редагування:

bortn5

Well-Known Member
я отримав інформацію з достовірного джерела гугл, що Війська РФ здійснять напад саме через Сумщину і саме на 9 травня, я готовий зупинити Армію РФ, для цього я вже створив віртуальний ударний спец батальйон, тому прошу Бюджет України та всіх небайдужих людей та підприємців негайно профінансувати, нам необхідно (віртуальна спец батальйонна таємниця).....гроші,
реквізити для оплати:
віртуальна картка приват банк
ГУДК і бла бла бла....
Не стоит исключать и такое развитие событий.В крыму сработало,в Славянске,Краматорске тоже!

abyrvalg

Well-Known Member
Какая инфа по Славянску на сейчас???
Покашмарили и смылись. В город не заходили. Троих кацапов убили два в больнице. По гебельс-тв прямое включение из Славянска - "Украинские военные, атакующие город, голодные. Отбирают еду, медикаменты"

Покашмарили и смылись. В город не заходили. Троих кацапов убили два в больнице.
впевнений що кацапів? кацапи не дурні, зомбанули місцевих, далі зброю та примітивні інструкції, а самі мабуть десь в тилу (луганськ/донецьк/горловка).
Найскладніше буде, якщо почнуть стріляти з населених цивільними багатоквартирних будинків...

Зверху