Нова влада

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

29 БЕРЕЗНЯ 2014 11:32
Держконцерн «Укроборонпром» припинив постачання зброї і військової техніки в Російську Федерацію

Про це в статті для написав т.в.о. генерального директора концерну Юрій Терещенко.

«Питання, на яке слід відповісти - військово-технічне співробітництво з Російською Федерацією. Вже сьогодні із зрозумілих причин в Росії не поставляються зброя і військова техніка. До моменту деескалації конфлікту наші відносини залишаться в замороженому стані. Так, ми понесемо економічні втрати, але хіба розумно озброювати армію супротивника?», - пише Терещенко.

«Переконаний, що наші відносини з РФ, у тому числі у сфері економічного і військово-технічного співробітництва, заслуговують розгляду та прийняття рішення на вищому державному рівні, в Раді національної безпеки і оборони України», - вважає він.

Нагадаємо, 14 березня в.о. президента Олександр Турчинов звільнив Валентину Дрозд з посади голови «Укроборонпрому» і призначив на її місце нардепа від УДАРу Сергія Аверченка. 24 березня держконцерн очолив колишній заступник голови «Укрспецекспорту» Юрій Терещенко. У свою чергу, ударівець Аверченко був переведений на посаду керівника Державного управління справами.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ігор Тенюх про зроблене за місяць на посаді Міністра оборони і про те, що відбувається після його уходу. 29.03.2014, З'їзд "Свободи".
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

29.03.2014 | 16:04
Колишній в.о. міністра оборони України Ігор Тенюх заявляє, що звільнені ним посадовці Міноборони за участь в корупційних схемах зараз повертаються на посади в міністерство.
You must be registered for see images

Тенюх попереджає про корупційну загрозу
Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні під час 28-го з`їзду ВО “Свобода”. (УНІАН: Тенюх очолював Міноборони з 27 лютого по 25 березня 2014 року. Його замінив Михайло Коваль).

зазначив, що з Міністерства оборони були звільнені під час його керівництва “заступники міністрів, пішли серйозні генерали, які були задіяні в багатьох схемах”. При цьому він додав, що, “на жаль, я це не виконав до кінця, бо в тій ситуації, яка склалася, ті наші різні бачення з нашим політичним керівництвом не дають мені змоги, щоб виконати ці завдання і, можливо, їм також”.

Тенюх зазначив, що тому він прийняв рішення піти у відставку.

Він наголосив, що “вже на вчорашній день всіх тих, яких я відправив, вже стоять і повернуті на попередні місця». «Тому висновки роботи вам”, - додав він.

Тенюх зазначив, коментуючи ситуацію із Кримом, що виникає дуже багато питань, в тому числі: чому російська армія перейшла кордон безперешкодно, чому не були виведені українські кораблі, чому не були залучені внутрішні війська для захисту парламенту Криму.

Тенюх переконаний, що Росії не вдалося виконати той план, який вона задумала, зокрема, буквально за кілька днів захопити не тільки Крим, але й Україну. “Вони думали, що ця операція завершиться за два дні. Вони думали, що, знаючи в якому стані перебувають Збройні сили України, ми кинемося голими туди (йдеться про Крим - УНІАН) і вони прийдуть до Києва великим маршем, але цього не відбулося”, - сказав він.

Тенюх підкреслив, що сьогодні українські угруповання військ, які знаходяться на кордоні з РФ, готові дати відсіч окупантам.
 

Uberwinder

Без статуса
Я цього і очікував з самого початку.

Половина нових міністрів, якими-б порядними не були, прийшовши на роботу будуть розбиратися в тонкощах роботи. І у них у підпорядкуванні буде кілька сотень, а то і тисяч працівників, з яких певна частина мала не зовсім легальні схеми отримання доходів (прихована корупція). Інша частина приймала участь у цих оборудках (свідомо, або не до кінця здогадуючись куди виллється їх робота). На таку схему орієнтовані всі нормативні документи міністерства та частини національного законодавства. Та і апарат міністерства не вміє працювати інакше. У людини, яка роки або навіть десятиліття всмоктувала такий стиль роботи, і гадки не буде, що можна працювати інакше (навіть, якщо людина не мала доступу до корупційного корита). Та й психологічне небажання змін у звичній роботі ніхто не відміняв. Тобто новий міністр, яким би порядним не був, не зламає цю систему водночас - кожен працівник буде намагатися під новим соусом працювати за старими схемами. Замінити (суттєво оновити) апарат міністерства - потрібні досвідчені у галузі фахівці з навичками менеджменту і адміністрування (і не 1-2, а команда людей на ключових посадах, більш того з єдиним спільним поглядом на зміст та порядок проведення реформ). У самого міністра є розуміння як підвищувати ефективність системи? Сумніваюся. А всі нюанси корупційних схем міністру відомі? Якщо так, то він сам корупціонер зі стажем... А скільки часу треба на корекцію схем роботи та нормативних актів?

А на прикладі міноборони, проводити повну люстрацію під час збройного вторгнення сусідньої країни, не побажаєш і ворогу.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Програма Балашова по останнім подіям і розбором того, що відбувається за кадром ЗМІ.
You must be registered for see medias
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну і в догонку з останніх новин у ЗМІ

30 БЕРЕЗНЯ 2014 11:20
У справі про вбивство трьох працівників ДАІ під Києвом МВС вже затримало 11 осіб

У них вилучені речові докази, що свідчать про причетність до нападу та вбивства правоохоронців, повідомляє прес-служба МВС, передає .

Раніше, 21 березня на брифінгу Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про на пост ДАІ «Биківня», що під Києвом.

"За даними слідства, працівники міліції затримали 25-річного мешканця міста Києва, який є неформальним лідером руху «Білий молот». Трохи раніше був затриманий його спільник, 22-річний житель Сумської області. У затриманих вилучено речові докази, які свідчать про їхню безпосередню участь у нападі на працівників ДАІ", - йдеться в повідомленні.

Пізніше МВС на Тернопільщині затримало група з 9 осіб, у яких правоохоронці вилучили значну кількість зброї. Серед затриманих перебував 17-річний мешканець Києва, в якого працівники міліції виявили та вилучили пістолет Макарова.

Після перевірки інформації про цей пістолет за базою даних зброї, яка розшукується міліцією, було встановлено, що цей пістолет є особистою табельною вогнепальною зброєю одного з інспекторів ДАІ, які загинули на посту ДАІ «Биківня».

"У МВС України наголошують, що затримані громадяни обґрунтовано підозрюються у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєння подібного злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі", - повідомляє прес-служба відомства.
 
Революція триває:

Львів! Максимальний репост!!!

До відома усіх львів'ян! Сьогодні нам надійшла інформація, що після того, як ДК Львів та ще ряд громадських організацій підтримали Гапчича Віталія Олексійовича, як кандидата на посаду начальника УДАІ у Львівській області, йому на телефон почали надходити погрози, в яких йде мова про можливе відкриття проти нього ряду кримінальних справ та щодо фізичної розправи над його родиною.

Йому дають зрозуміти, що якщо він не знімить своєї кандидатури з цієї посади, то з його дружиною та дітьми можуть статися серйозні проблеми.

ДК Львів з'ясував інформацію щодо кола осіб, які причетні до цих телефонних погроз. Ми готові викласти їхні прізвища та імена в повному об'ємі, та цілком серйозно заявляємо - не дай Боже, подібне ще хоч раз повториться або комусь прийде в голову реалізувати ці погрози, усі причетні, в тому числі і високо посадові правоохоронці, які вже давно такими не являються, оскільки працюють на кримінал, а не для людей, - отримають відповідь з десятикратним ефектом.

Також є інформація, що ці негідники мають тісні стосунки із прокуратурою та кримінальними авторитетами Львівщини, а тому можуть скористатися їхніми послугами для розправи над активістами ДК Львів та кандидатом, якого вони підтримали.

Нагадаємо, що 25.03.2014 ГО "Дорожній контроль Львів" та ряд інших львівських об'єднань і організацій направили міністру МВС України Арсенію Авакову та голові Люстраційного комітету Егору Соболеву відкритого листа, в якому висловили своє бачення щодо кандидата на посаду начальника УДАІ у Львівській області.

Дорожній Контроль Львів

You must be registered for see images
 

DimoniЩЕ

Антижурналист
Програма Балашова по останнім подіям і розбором того, що відбувається за кадром ЗМІ.
You must be registered for see medias
Много правильных мыслей, даже прозрений :) Ребята догадываются что перевороты делаются не народом, а с помощью народа. Нужные люди приведены к власти, теперь майдан уже не нужен.
С другой стороны, барыга предлагает начать крестовый поход на восток Украины, ему хочется разжечь гражданскую войну с новой силой чтоли? Инакомыслящие должны быть подавлены победителями по его мнению, но в каком то восточном городе, кажется в Харькове, таких крестоносцев из правого сектора (полтавчан в основном) уже ставили на колени в начале марта.
 
Зверху