Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
ну що там, зебонати, прікольна?

У Миколаєві звільнили головну лікарку "інфекційки" Федорову, яка критикувала владу через нестачу кисню у медзакладі. ВIДЕО

21 грудня депутати Миколаївської обласної ради звільнили головного лікаря обласного центру лікування інфекційних захворювань Світлану Федорову.
Як інформує , про це повідомляють .
За проголосували 42, проти - 6, утрималися - 4, не голосували - 6. Всього - 58.
Зазначається, що всі члени фракції "Наш край", які були присутні на засіданні, підтримали звільнення Світлани Федорової, за винятком Андрія Закусилова та Юрія Єлиневського.

Фото: НикВести
Перед голосуванням з трибуни її критикували колеги, головлікар ЛШМД Олександр Дем'янов та керівник Центру екстреної медичної допомоги Андрій Самойлов.
Олександр Дем'янов згадав її конфлікти з меценатами, а саме із власником "Нібулона" Олексієм Вадатурським.
Андрій Самойлов заявляв, що в обласній "інфекційці" зачиняють ворота перед швидкими, також він зазначив, що медустанова стала "приватною установою".
На це депутат Олег Солтис закликав "не влаштовувати цирк на всю Миколаївську область", а всіх осіб, які критикують, він попросив йти до своїх лікарень працювати, адже їхніх виступів не було на порядку денному.
Сама Федорова назвала ситуацію "політичним замовленням", згадавши, як ще 2 роки тому їй аплодувала сесійна зала обласної ради.
Вона побажала депутатам не бути зрадженими, як вона сьогодні.
Також головлікар розповіла про перевірку її медзакладу комісією з Міністерства охорони здоров'я, чиї висновки стали офіційною причиною для звільнення.
"Вони дві години побігали лікарнею, жодної цифри, загальні фрази лише у висновках цієї комісії. Знаючи, що буде така розправа, я запросила міжнародну організацію, яка протягом трьох діб провела повний аудит лікарні. Як виявилося, наш стаціонар відповідає не лише ліцензійним вимогам, а й міжнародним", – розповіла Федорова.
У Федорова зазначила, що коли ще сесія не закінчилася, рішення сесії про звільнення вже принесли на її робоче місце: "Голова облради Ганна Замазєєва дуже переймається, щоб неодмінно мені трудову книжку сьогодні ж віддали! Ось чистий інтерес- чи було в історії облради, щоб рішення, підписані ще до офіційного закриття сесії, були підписані? Так поспішали, що забули написати, з якого числа звільнити. І багато чого забули… Дякуємо тим, хто радить суд. На жаль, суд не допоможе... Списки голосів "за" моє звільнення, особливо ЄС, тих кого лікувала і т.д. не можу підібрати слово…нехай буде "засмучена". Вони могли просто не голосувати чи утриматися, адже і без них було все вирішено. Але показове "за" вище за мораль. І вище за моє розуміння. І вище за людське. Із цим важко жити. Не їм. Мені".
Дивіться також на "Цензор.НЕТ":
Також вона додала фотокопії документів про звільнення:

Фото: Федорова/фейсбук
Своєю чергою, відомий інфекціоніст Ольга Голубовська на своїй сторінці у зазначила, що Федорова була, є і буде одним із найкращих головних лікарів України.
"Якщо хтось мені може пояснити, за що звільнили Світлану Федорову, я буду дуже вдячна. Я, за своєю наївністю, думала, що звільняють за профнепридатність, безвідповідальність, зловживання службовим становищем тощо.
Але ні. Світлана Федорова була, є і буде одним із найкращих головних лікарів України. Вже назавжди, народні обранці. Так само, як ви залишитеся в пам'яті людей тими, хто розправляється по беззаконню з усім найкращим, що є в нашій країні. Незважаючи на ваші зусилля. Хоча вам байдуже, це зрозуміло. Бо так нахабно наплювати на колектив кращої лікарні, що вигріб у найважчий час на своїх плечах всі труднощі ситуації, що склалася, говорить багато про що. Насамперед про те, що на людей в цілому вам теж наплювати - непотрібне сміття, що заважає безтурботному життю", - написала вона. Джерело:

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

Галущенко про можливість відключення тепла у домівках українців на новорічні свята: "Читав вчора цю заяву. Я би хотів цифри"

Міністр енергетики Герман Галущенко прокоментував можливість відключення тепла у домівках українців на новорічні свята через брак газу.
Як передає із посиланням на міністерства, про це міністр сказав журналістам під час першого пуску нового гідроагрегату Ташлицької ГАЕС (Миколаївська область).
"Я читав вчора цю заяву. Я би хотів цифри. Я прочитав це вчора і попросив, щоб надали цифри. НАК запевняє, що контракти укладені і що об’єми будуть доведені ті, які потрібні. Тому. На жаль багато маніпуляцій зараз в опалювальний сезон",- сказав він.
20 грудня 2021 року міжгалузева асоціація з розвитку систем теплопостачання "Укртеплокомуненерго" заявила, що мешканці багатьох українських міст можуть залишитись без тепла на новорічні свята через брак газу у підприємств теплокомуненерго.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Згідно з даними "Укртрансгазу", закачування в газові сховища припинено з 4 жовтня 2021 року. Компанія мала намір відновити заповнення ПСГ за умови нормалізації погодних умов, але станом на сьогодні закачування не відновлено.
До початку опалювального сезону 2021-2022 років у підземних газових сховищах України було накопичено 19 млрд куб. м.
Раніше в "Нафтогазі" заявляли, що запасів газу в підземних сховищах в таких обсягах вистачить для стабільного проходження країною опалювального сезону, навіть за умови ймовірних додаткових потреб теплових електростанцій, які зіткнулися з проблемою недостатніх запасів вугілля на складах.
Джерело:

d324co

Well-Known Member
Энергетический кризис на Украине, который допустили власти, приводит к экономическому уничтожению страны. Об этом заявила лидер партии «Батькивщина» Украины Юлия Тимошенко, пишет РИА Новости.

По словам Тимошенко, она не верит, что на Украине «случайно» не закачали газ в подземные хранилища впервые за 30 лет.

«Я не верю, как человек, который дважды был премьер-министром, что случайно в первый раз за 30 лет не заполнили необходимыми запасами угля склады», - заявила она в эфире телеканала «Наш».

Она отметила, что это фундаментальные вещи, которые являются планом по энергетической безопасности государства и прописаны в законодательстве.

Зверху