Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
зегенерати, коли мертвячуковські помийки закриєте, клятий "багига" вже ж не заважає?

18.07.20 15:53
Керівництво ДБР вимагало заарештувати канал "Прямий", щоб припинити його діяльність, - Корецький. ВIДЕО
Керівники Державного бюро розслідувань, зокрема перший заступник директора ДБР Олександр Бабіков, давали вказівки слідчим вжити заходів для арешту телеканалу "Прямий" як речового доказу, внаслідок чого канал мав припинити свою діяльність.
Про це в інтерв'ю на каналі "Прямий" керівник слідчої групи ДБР Олег Корецький, передає
You must be registered for see medias
Він вважає, що такі дії мають ознаки наступу на свободу слова. Після того, як він висловив керівникам бюро свою позицію, справу "Прямого" каналу передали в інший підрозділ ДБР.
"Це кримінальне провадження розслідувалося слідчими, які були підпорядковані мені, орієнтовно до лютого поточного року. Справді, стояли певні вимоги і вказівки, що все ж таки давайте будемо вживати заходи до арешту телеканалу, до припинення фактично його діяльності. Ми зі слідчими однозначно відмовилися це робити. І тоді кримінальне провадження забрали від слідчого, який підпорядкований мені. З мого підрозділу в інший підрозділ. Але досі, наскільки мені відомо, інші слідчі також відмовилися робити такі речі", - зазначив Корецький.
Дивіться також:
Він також підтвердив, що провадження було відкрите за заявою Андрія Портнова.
"Не розголошуючи таємницю досудового розслідування, я вам скажу, на мою думку, склад злочину в діях Порошенка в цьому кримінальному провадженні відсутній. Щодо наявності складу злочину в діях якоїсь іншої особи, це продовжує досліджуватися. На мою думку, наразі повідомити особам, які підслідні ДБР, про підозру підстав немає", - зазначив Корецький.
Він також повідомив, що у березні-квітні на нарадах у Бабікова обговорювалось це провадження, і вже тоді була очевидною відсутність перспектив у розслідуванні.
"Орієнтовно це був березень-квітень. Я був присутній на нарадах у Бабікова, де заслуховувалося це кримінальне провадження вже з іншим старшим слідчої групи, іншим слідчим, який проводить безпосередньо розслідування, і я знаю, що там і як там у більшості зараз. То на той час у діях посадових службових осіб, які підслідні ДБР згідно вимог КПК, складу злочину однозначно немає", - наголошує Корецький.
Читайте також:
Олег Корецький зазначив, шо попри це перший заступник директора ДБР Бабіков наполягав на продовженні розслідування.
"На його думку, потрібно виконувати інші слідчі дії з метою дослідження якогось контенту, що саме канал поширює тощо. Хоча на той час він не був керівником органу досудового розслідування і вказівок не міг жодних давати. Ці вказівки його виконуватися слідчим не могли однозначно. Але маємо те, що маємо", - говорить Корецький.
"Знаєте, є таке поняття "наступ на свободу слова". У всьому світі, в Європі це неправильно, і не потрібно такі речі робити. І слідчий це розумів, і я це розумів. У зв’язку з цим це провадження у нас забрали, віддали іншим слідчим", - переконаний Корецький.
 

sher

Well-Known Member
Команда форуму
Модератор
Ну дуже цікаво, як швидко і яким чином обійдуть ці обмеження?

Може так? Все ж таки недаремно казали про "епоху диджиталізації" ?
(реклама у фейсбуці)
You must be registered for see images attach
Я все больше склоняюсь к мысли, что это большой развод на уровне государства. Закона еще нет, а гостиницы выгодно продаются. Потом закон не примут, а если примут, через полгода отменят, а денежки за гостиницы останутся.
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Депутаты разрабатывают законопроект о борьбе с сектами, - "слуга народа" Третьякова
19.07.20 16:304364 131
Комитет по вопросам социальной политики и защиты прав ветеранов разрабатывает законопроект о деятельности деструктивных религиозных организаций (так называемых "сект").
Об этом в интервью рассказала народный депутат "Слуги Народа", глава этого комитета Галина Третьякова, информирует .
По ее словам, речь идет о религиозных организациях, которые работают как финансовые учреждения и забирают у людей средства.
"В Америке это очень широко обсуждалось, у нас, к сожалению, эти отношения не урегулированы. Под религиозным учреждением часто скрывается финансовая организация, которая может забирать у людей их имущество", - объяснила депутат.
Третьякова назвала такие организации "целой системой с нейролингвистическим программированием".

"Такая проблема есть, когда под религиозной организацией скрывается финансовое учреждение, в том числе и с "черными нотариусами", которое хочет забрать у человека его имущество, пользуясь тем, что он в беде. С помощью программирования начинают делать все, чтобы он в эту организацию принес средства. Нужно, чтобы мы им противодействовали", - объяснила депутат.
Под деструктивными религиозными организациями (сектами) можно понимать организованную общность людей, которая действует под видом религиозной или общественной организации. Ее сторонники объединены общей доктриной, идеологией и целями. Но эта доктрина противоречит национальным интересам государства или представляют угрозу общественному порядку, миру, безопасности, здоровью и нравственности общества.
И первой в этом списке должна быть секта "свідків Голобородько", она 100% подпадает под все определения деструктивной секты...
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Украинцам объяснили, как трудовой стаж влияет на размер пенсии
Пенсионный фонд раскрыл причину, почему украинские пенсионеры с большим стажем получают низкие пенсии
19.07.2020 17:23:00

Страховой стаж необходим лишь для непосредственного выхода на пенсию и права получать деньги от государства.
Что же касается пенсионных выплат, то они от стажа практически не зависят, поэтому можно не рассчитывать на высокие выплаты, - передает со ссылкой на

Так, если пенсия была назначена до 1 октября 2011 года, а уровень зарплаты был низким, то за 20 лет стажа человек получит 1712 грн.
Кроме того, дополнительно начисляют 3% от общей суммы за стаж свыше 20 лет.

На сегодняшний день формула начисления пенсий в Украине такая: средняя зарплата за последние 3 года умножается на соотношение зарплаты каждого отдельного пенсионера к средней. Полученная сумма умножается на количество лет страхового стажа и еще раз умножается на коэффициент (1%).
Бывает так, что при очень низкой зарплате человек отработал гораздо больше лет, необходимых для получения пенсии, однако полученная после расчетов сумма не дотягивает до установленного в государстве минимума.
Поэтому бывают ситуации, когда у человека есть 40 лет стажа, но была низкая зарплата, и в результате пенсия может даже не дотянуть до минимальной.
Коротше - "працюй, не працюй, все одно отримаеш *** (тобто мінімалку)
(звісно, якщо ти не депутат, або ще якась падлюка)
 

arnisumy

Well-Known Member
:D :D :D
19.07.20 19:34
Зарплата в 32-25 тис. для депутата - це занадто мало, - "слуга народу" Третьякова
You must be registered for see images

Народний депутат фракції "Слуга Народу", глава комітету соцполітики Галина Третьякова назвала заробітну плату парламентаріїв недостатньою для того, щоб якісно забезпечувати їхню роботу.
Про це вона заявила в інтерв'ю " , інформує .
"Депутатська заробітна плата вона не тільки для депутата. Вона невелика, можна навіть сказати, що в реаліях для того, щоб забезпечити роботу народному депутату, вона замала", — вважає Третьякова.
Вона уточнила, що депутатам нараховують у середньому 42 тисячі гривень на місяць "брутто", а "на руки" (після відрахування податків) вони отримують 32-35 тисяч залежно від того, чи брав парламентар відпустку.
"Тут дуже якісь цікаві правила нарахування, бо зарплату ми отримуємо раз на місяць, у нас немає авансів. Нас весь час смикають, це один раз на місяць, місяць пройшов, ти отримуєш її 10-15 числа, не встигаєш якось сформувати свої витрати, для того, щоб це робити", — зазначила депутатка.
Водночас більшою проблемою вона вважає низькі виплати на організацію роботи народного депутата. Зокрема, досить багато часу займає опрацювання вхідної кореспонденції, чим, за її словами, у європейській практиці займається офіс народного депутата.
"Народний депутат має мати юридичну підтримку, організаційну… має бути контроль того, що відображається у ЗМІ. Крім того, має бути особистий помічник, який буде твій розклад [формувати]… На помічників оця сума, яка надається, — 42 тисячі гривень на чотирьох осіб. Це замало", — вважає Третьякова.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Додає, що чинна організація працюючого народного депутата не дає йому можливості "віддати все належне батьківщині під час його каденції".
 

arnisumy

Well-Known Member
наріт, готуйте сраки, слуги будуть вас "стімуліровать" :D :D :D
You must be registered for see images

20.07.20 17:29
Поступова девальвація курсу гривні на 10% простимулює економіку, - Гетманцев

Поступова девальвація гривні на 10% разом з іншими підтримуючими заходами створить стимули для економіки.
Про це під час онлайн-конференції аналітичного центру CASE Україна в понеділок заявив глава парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, передає із посиланням на
"Якщо говорити про курс гривні, то на думку багатьох експертів, вона переоцінена в межах 10%. Це питання, яке має вирішувати Національний банк ... Але нічого страшного в поступовому, повільному просідання гривні в рамках 10% я особисто не бачу", - сказав Гетманцев.
При цьому він вказав, що не бачить жодних підстав для неконтрольованої емісії або різкої девальвації.
"У нас немає підстав говорити про неконтрольовану емісію або різке падіння курсу гривні. Цього немає в намірах глави НБУ і цього немає в намірах ні в кого з нас", - зазначив він.
 

arnisumy

Well-Known Member
ЗЕ-підори, вам там знову порошенко в портки насрав :D
You must be registered for see medias
 
Зверху