Нова влада

LevAris

Well-Known Member
Так где ж иллюзии? Я привёл вполне реальные цитаты нашего президента. Что ты о них думаешь?
Я их даже не читал :) Цитаты обычно вырываются из контекста, потому могут не передавать сути. Да и практика показывает, что слова мало что значат, главное - дела.
 

d324co

Well-Known Member
Да и практика показывает, что слова мало что значат, главное - дела.
Вот тут Вы правы на 146%
Вернее было бы сказать по результатам этих дел. А результаты эти весьма впечатляющие ((( северный пушной зверёк просматривается все отчётливее (((
 
  • Like
Реакції: Aiir

LevAris

Well-Known Member
Вот тут Вы правы на 146%
Вернее было бы сказать по результатам этих дел. А результаты эти весьма впечатляющие ((( северный пушной зверёк просматривается все отчётливее (((
У вас тут он просматривается еще с первого тура выборов. Посему я и не читаю тут ничего. Слишком много пессимизма вредно для здоровья :)
 

d324co

Well-Known Member
Ну, то назвіть хоч щось реально позитивне, корисне для пересічних українців, що зробила зелена влада за час свого моноправління ?
 

arnisumy

Well-Known Member
13.03.20 18:50
Єрмак став першим українським чиновником, який підписав спільний документ із терористами, - Седлецька. ДОКУМЕНТ

Глава Офісу президента Андрій Єрмак перший з українських посадових осіб підписав угоду з терористами з окупованих частин Донецької і Луганської областей.
Про це пише на своїй сторінці в журналістка Наталя Седлецька, інформує
"Вперше посадовець України підписав спільний документ із бойовиками "ЛДНР". До цього з ними зустрічалися тільки ті представники України, які не мали офіційних владних посад, які не були на держслужбі", - написала вона.
Седлецька звернула увагу, що поруч із підписом Єрмака не зазначено його посаду, там стоїть тільки слово "Згоден". Такий самий вигляд має підпис під документом заступника голови Адміністрації президента РФ Дмитра Козака.

Читайте також на "Цензор.НЕТ":
"Голова ОП Андрій Єрмак підписався під одним документом із представниками угруповань "ЛДНР" - Ніконоровою і Дейнегою. Другий, до речі, перебуває в розшуку СБУ, на нього є постанова суду на затримання за підозрою в захопленні державної влади і тероризмі", - додала Седлецька.
Як повідомлялося раніше, у Мінську а Росія в статусі гаранта-спостерігача, опинилася нарівні з Німеччиною, Францією та ОБСЄ.

 

arnisumy

Well-Known Member
Коломойський банкрутить "Центренерго" – збиток уже 1,5 млрд гривень
13:29, 29.10.2019

ПАТ "Центренерго" за січень-вересень 2019 року зазнало збитків у розмірі 1,49 млрд грн проти 489,5 млн грн прибутку за аналогічний період 2018 року. Про це повідомив ExPro Electricity із посиланням на портал держпідприємств.
Чистий дохід підприємства за 9 місяців 2019 року скоротився на 4% до 10,9 млрд грн в порівнянні з 9 місяцями 2018 року. Собівартість реалізованої продукції Центренерго за цей період становить 11,42 млрд грн.
Минулого року Фонд держмайна проводив конкурс із приватизації державного пакету акцій (78,3%) "Центренерго", проте конкурс був скасований.
НОВИНИ

Напередодні заступниця голови Офісу президента Юлія Ковалів заявила, що "наведення ладу" в компанії і виведення її на приватизацію займе до двох років.
Раніше видання "Економічна правда" заявила про встановлення контролю над Центренерго олігархом Ігорем Коломойським.
За підрахунками "Бізнес Цензора" збитки, завдані продажем електроенергії за заниженими цінами заводам Коломойського, складають 690 млн грн за чотири місяці. Зі свого боку Голова Комітету з ПЕК Андрій Герус заявляв, що Центренерго збільшило виробництво і тільки з листопада почне продавати електроенергію на біржових сегментах ринку (за ринковою ціною. – Ред.).
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

14.03.20 00:15
ФГИ не смог провести собрание для смены директора Центрэнерго - новая попытка 19 марта, - Бутусов

Фонд государственного имущества Украины перенс на 19 марта собрание по смене директора госкомпании "Центрэнерго" по причине заминирования здания.
Об этом главред Юрий Бутусов.
Он отметил: "12 марта Фонд госимущества так и не смог провести собрание по смене директора госкомпании "Центрэнерго" по причине заминирования здания.
Новая попытка сменить директора "Центрэнерго" Потапенко согласно постановлению Кабмина, принятому 4 марта, состоится 19 марта".
"Параллельно продолжается судебный процесс - Потапенко оспаривает право Фонда госимущества его увольнять, а ФГИ судится за отмену таких запретов. Сейчас есть судебное решение в пользу ФГИ, но иск подан в апелляцию.
Если здание не заминируют, если суд не запретит, то ФГИ в третий раз попытается выполнить решение Кабмина и попробует поменять директора одного из подчиненных ему госпредприятий... Шансы есть", - подчеркнул Бутусов.
Также читайте:
Напомним, ранее экс-премьер-министр Алексей Гончарук заявлял, что Кабинет министров принял решение о замене руководства компании "Центрэнерго" и трех облэнерго, которые готовят к приватизации.
Выступая в Раде 4 марта в преддверии своей отставки, Гончарук
Суть противостояния в том, что Фонд Госимущества хочет назначить на должность и.о. гендиректора "Центрэнерго" Александра Корчинского. 5 марта эту кандидатуру .
Олигарх Игорь Коломойский публично говорил, что хотел бы видеть на этой должности Владимира Потапенко.
 
Зверху