Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
... можно всем ссать в глаза как угодно.
You must be registered for see images

05.01.20 16:13
Dr.Alban відредагував пост про допуск в Україну, прибравши згадку про втручання Зеленського
Шведський співак Dr. Alban, який виступав в окупованому Криму, відредагував пост в інстаграмі, в якому заявляв, що його пустили в Україну після втручання президента Володимира Зеленського.
Як інформує у виправленому варіанті тексту в він прибрав згадку про втручання Зеленського.
"Зустріч з президентом України Зеленським. Мені заборонили в'їзд в Україну через мій попередній виступ на півострові Крим. Я не знав про це, не знав, що це не сподобається українцям. Я щасливий зустрітися з президентом", - йдеться в повідомленні.
Читайте на "Цензор.НЕТ":

У попередньому варіанті тексту співак повідомив: "Мені було заборонено в'їзд в Україну через моє попереднє шоу на спірному півострові Крим. З втручанням президента я зміг потрапити в Україну. Прекрасна прогулянка в натовпі в Києві з президентом".
Як повідомлялося раніше, шведський співак Dr. Alban, який виступав в окупованому Криму,
Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко заявив, щ
Читайте на "Цензор.НЕТ":

arnisumy

Well-Known Member
как міло ..., потрібно було питати у наріта "домогосподарок" чи будуть вони цмоктати х@й чеченський за банку тушонки, а не чий крим!

Інцидент на лекції російської блогерки Мітрошиної в Києві: побиття за “чий Крим” і спроба виправдання
07/01/2020 17:43

ЗАТРИМАННЯ ЛЕОНІДА ОВЧАРЕНКА НА ВИСТУПІ РОСІЯНКИ МІТРОШИНОЇ. КАДР ВІДЕО

У понеділок, 6 січня, в Києві стався інцидент із затриманням активістів, які протестували проти виступу в Україні російської блогерки Олександри Мітрошиної, котра раніше незаконно відвідувала окупований РФ Крим.
Поліція звільнила активістів, затриманих під заходу з російською блогеркою Олександрою Мітрошиною у Києві.
Про це повідомила організація “Відсіч” на своїй сторінці у Facebook.
Як заявили в ГО “Відсіч”, поліція затримала активістів Леоніда Овчаренка та Олексія Кальницького, які разом із друзями прийшли на лекцію Мітрошиної, щоб запитати в неї, чому вона незаконно відвідувала окупований Крим.
Правоохоронців викликав сам Овчаренко. Натомість вони спочатку наполегливо вимагали, щоб Леонід залишив місце проведення заходу, а потім – наділи на активіста кайданки та відвезли до райвідділу поліції на вул. Голосіївську, 15.
При затриманні його поставили на коліна.
You must be registered for see medias
Детально про конфлікт один з українських активістів Олександр Іванов:
“Ми прийшли на її (Мітрошиної) захід і почали питати чи дійсно Алєксандра відвідувала Крим у 2017 році. На початку заходу був вільний мікрофон, і ми навіть чемно дочекалися черги поставити питання. Вона це визнала, що відвідувала Крим у 2017-му, і визнала, що це незаконно. Але вона тоді “не цікавилася політикою”. Наступним питанням було “чий Крим?” Внятної відповіді не прозвучало. Тому ми повторювали це запитання ще кілька разів.
Паралельно на нас словесно накинулися прихильники Мітрошиної. Вислови “мудаки” і “дебіли” в наш бік були чи не найм’якшими. Половина з тих прихильниць і прихильників, з якими я спілкувався не могли сказати чий Крим. В цей час підвалив пацанчик Нікіта Толмачов, який пообіцяв нас тут вбити і наполегливо запрошував вийти на вулицю “поговорити”. Нікіта сам з Криму, живе в Києві, але не визнає Крим українським. До того, що на півострові арештовують і вбивають кримських татар, йому байдуже. За кілька хвилин Нікіта без будь-яких випадів, навіть словесних, в його бік з нашого боку напав на нас. Леоніда і Олексія бив в обличчя, а мене вдарив ногою в груди.
Овчаренко викликав поліцію. Незабаром прибули патрульні, але нападник їх зовсім не цікавив. Представлятися на наші численні прохання вони відмовилися. Натомість запропонували піти написати заяву в патрульне авто. Леонід при них зателефонував юристу, який сказав, що патрульні мають складати заяву на місці. Патрульні продовжували пропонувати написати заяву в патрульному авто. Леонід наполягав написати на місці. Ситуація була патова, але не конфліктна. Нікіта тим часом звалив з приміщення. Його особа так і не зацікавила патрульних. Потім без попередження і підстав для затримання патрульні почали брутально “пакувати” Леоніда і Олексія Кальницького… І чоловік, і жінка патрульні поводилися дуже жорстко під час затримання. Вдягли кайданки на руки, Леоніда потягли по підлозі на вулицю. В цей час на мене кидалися ватні прихильниці Мітрошиної, щоб завадити знімати злочини патрульних.
На вулиці патрульний поставив на коліна Леоніда, поки чекав прибуття підмоги, щоб його “запакувати” в машину. А в той час ватний натовп, який прийшов послухати про проблеми сімейного насилля від московської блогерші, радісно і по-звірячому улюлюкав. Потім Леоніда 5-ро поліцейських потягли по асфальту в патрульну машину і повезли до Голосіївського райвідділення.
До відділення підтягнулися активісти “Відсічі” та небайдужі кияни на підтримку. У відділенні поліції Леонідові стало погано, поліція відмовилася викликати швидку, тому ми викликали самі. Лікарі сказали, що Леоніда краще госпіталізувати, але поліція відмовилася його відпускати”.

Увечері Леоніда Овчаренка та Олексія Кальницького відпустили з поліції через три години після затримання.
Своєю чергою у поліції Києва повідомили, що на двох затриманих активістів склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КпАП.
За повідомленням правоохоронців, їх було затримано після надходження повідомлення про те, що на вулиці Козацька невідомі особи “конфліктують і висловлюються нецензурною лайкою”.
“На виклик виїхав екіпаж патрульної поліції. На зауваження поліцейських та законні вимоги припини свої дії особи не реагували. Їх було неодноразово попереджено про затримання у разі невиконання законних вимог. У результаті двох громадян, які порушували громадський порядок, патрульні доставили до Голосіївського управління поліції. У приміщенні відділу поліції патрульні склали на них адміністративний протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення”, – зазначається в повідомленні.
Також у поліції поінформували, що згодом правоохоронці склали адміністративні матеріали за дрібне хуліганство і на чоловіка з іншого боку – котрий конфліктував із раніше доставленими до відділку молодиками. Його теж відпустили.
Російська блогерка й журналістка Олександра Мітрошина після завершення зустрічі з українськими шанувальниками у своєму телеграм-каналі спробувала виправитися через інцидент, який переріс у сутички з представниками громадського руху “Відсіч”.
У телеграм-каналі вона заявила, що отримала безліч негативних коментарів стосовно ситуації, що склалася навколо запитання “Чий Крим?”
“Я, якщо чесно, не знаю, який коментар написати. Мені дуже ніяково… Про всяк випадок напишу: я не підтримую анексію Криму і не маю відношення до державних російських ЗМІ”, – написала Мітрошина.
“Багато українських ЗМІ пишуть, що я працюю на каналі “Росія 1″ і займаюся пропагандою”, – зазначає Мітрошина. А насправді, мовляв, вона “з 2014-го по 2017 рік працювала на радіо “Москва ФМ” і вела передачу про автомобілі”.
(Для довідки: радіо “Москва-24” є частиною державної ВГТРК – “Всероссийская государственная телевизионная и радиовещательная компания”).
За словами росіянки, на зустрічі в Києві не було ніякого політичного підспідку – обговорювали лише теми “активізму, блогерства, домашнього насильства.”
При цьому Мітрошина так і не пояснила, що, власне, заважало їй просто під час заходу відповісти на запитання активістів про Крим й у такий спосіб уникнути конфлікту.

Варто зазначити, що інцидент із Мітрошиною стався на тлі інших скандалів, пов’язаних з ігноруванням українською владою незаконних візитів до Криму та висловлювань щодо анексії – шведського співака , російської політикині та ні.

Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member

Індексацію зарплати хочуть скасувати

Проект Закону "Про працю" не передбачає індексації зарплат
В Раді уже зареєстрували законопроект № 2708 про працю, напередодні схвалений урядом. Він має змінити застарілий .
Разом із новелами у трудових відносинах і виписуванні норм нового по суті Трудового кодексу, законотворці хочуть переписати й ряд інших законів України. Серед них - Закон України "Про індексацію грошових доходів населення" від 03.07.1991 р. .
Із об'єктів індексації заберуть оплату праці (грошове забезпечення). Зникне й решта норм, які регулювали порядок індексації оплати праці.
Водночас новий законопроект про працю не передбачає механізмів, які б гарантували підвищення оплати праці. Єдиний таким механізмом залишиться розмір мінімальної зарплати. Цей показник враховуватиме прогнозний індекс споживчих цін, а його розмір визначатимуть в Держбюджеті.
Водночас мінімальний посадовий оклад складатиме не менше 50% мінімальної зарплати.
Нагадаємо, що уряд хоче запровадити Окрім того .

d324co

Well-Known Member
ну що.. атощники.... пора бы уже и вам булки напрячь...
Може, треба напрягти дещо інше, аніж "булки"??

кстати все спросить хотел, а на етом форуме есть те кто за зе голосвал? сколько вас? не соромно вам блять?
сором - не входить в перелік доступних їм почуттів.
Вчора питав в однієї, відповідь була "Я верю в Зеленского!"...

arnisumy

Well-Known Member
ну що.. атощники.... пора бы уже и вам булки напрячь... ебаные зелебобики
кстати все спросить хотел, а на етом форуме есть те кто за зе голосвал? сколько вас? не соромно вам блять?
08.01.20 18:05
"Вдруге не втече", - волонтер Касьянов відповів на погрози соратника Януковича Портнова

Волонтер Юрій Касьянов оприлюднив інформацію про те, що ексзаступник глави АП часів Януковича Портнов пообіцяв "винагороду за його голову".
Як передає про це Касьянов
Він зазначив: "Поки не почалася велика війна. Знову про Портнова. Вчора цей слуга трьох панів, "юрист", прости господи, і завзятий українофоб пообіцяв винагороду за мою голову. В помсту за український Крим. Портнову не зрозуміти, як можна жити, і не красти. Він інакше не може, по-іншому не мислить. Він міряє всіх по собі. Був волонтером - значить, збагачувався. Був на війні - заробляв на контрабасі. Хоронив друзів - для піару. Відправляв дітей на війну - заради чого? .. Не для того, щоб гниди, які втекли після Майдану, оголошували нам джихад. Нехай шукає. Що знайде - його. Вдруге не втече".

arnisumy

Well-Known Member
08.01.20 16:20
Остатки средств на едином счету Казначейства упали в 3 раза

Остатки средств на Едином казначейском счете (ЕКС) на 1 января 2020 года составили 17,55 млрд грн, что на 37,45 млрд грн меньше, чем месяцем ранее.
Об этом сообщает Государственная казначейская служба Украины, передает .
В то же время, по данным Казначейства, это самая большая сумма на ЕКС по состоянию на 1 января за годы независимости.
Как сообщалось, в декабре премьер-министр Алексей Гончарук из-за поручил Минфину временно, до конца бюджетного года, приостановить проведение Казначейством платежей и регистрации бюджетных обязательств по расходам и предоставление кредитов общего фонда, кроме защищенных статей.
Кабинет министров также обязал НАК "Нафтогаз Украины" дивидендов по итогам работы за первые три квартала 2019 года.
Напомним, остатки средств на Едином казначейском счете (ЕКС) на начало декабря , что на 3,6% или на 2 млрд грн больше по сравнению с показателем на начало ноября.

Зверху