31.10.19 20:26
"Треба тебе більше леді робити": опубліковано нове листування нардепа Яременка з дівчатами під час голосування. ВІДЕО+ФОТОрепортаж
Народний депутат від "Слуги народу", глава комітету з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко систематично листується з дамами легкої поведінки весь час своєї роботи у Верховній Раді.
Нові фото і відео листування нардепа опублікувало видання
You must be registered for see links
, інформує
"Ще у вересні в об'єктив нашого фотокореспондента потрапили листування нардепа Богдана Яременка з, скажімо так, дівчатами легкої поведінки. #Букви не стали це публікувати одразу і вирішили перевірити, чи матиме ця поведінка системний характер. Тому почали спостерігати", - стверджують журналісти.
Тільки за останні 2 дні, 29 і 30 жовтня, співробітники видання зафіксували кілька листувань нардепа з дівчатами під час голосування за закони.
Так, 29 жовтня Яременко погоджував зустріч із дівчиною на найближчі дні.
"Привіт. Я не тільки не передумав, але ще в суботу запропонував зустрітися і перейти для полегшення спілкування у Вотсап або Вайбер. Навіть телефон залишив. Зустрітися можемо завтра ввечері або в четвер...", - пише депутат.
Цього ж дня у дівчини на ім'я Ельвіра нардеп цікавиться, якому алкоголю вона надає перевагу.
"Під настрій. Вино, віскі, шампанське", - відповідає дівчина.
Під час голосування Яременко читав анкету 32-річної жінки на ім'я Аліна, яка в анкеті вказала переваги: секс, зустріч, побачення. Також дівчина вказала, що її не цікавлять стосунки.
Водночас нардеп спілкувався з дівчиною, яка в месенджері Facebook була підписана як Анна Степаницька. Дівчина надіслала нардепу фотографію і похвалилася, що купила "комбез".
Анна: Я ж комбез купила
Яременко: Непогано. Треба тебе більше леді робити.
Анна: Я ж і так леді)))
Яременко: Треба і виглядати, як леді... (почав писати нардеп, але передумав і стер повідомлення).
Слід також виділити листування нардепа з жінкою на ім'я Галина, з якою у нього були раніше стосунки.
Галина: Парадное открытое подымайся на 9этаж поворачивай на лево 105кв. (мова, орфографія і пунктуація автора збережені, - ред.)
Галина (16 вересня): Привітик. Гарного легкого тобі дня і два смайли поцілунку.
Яременко: Взаємно сонечко.
Галина: Привет. Я сново прошу тебя о помощи. Я знаю, что возможно надоела тебе своими проблемами. Но, это мечта свей моей жизни, пожалуйста помоги ты знаешь я живу на семной квартире есть возможность иметь свою квартиру. Мне надо 10 000$ чтобы у меня была крыша над головой с дочерь, для меня это так важно, я готова ради этого на все!, на любые твои условия, пожалуйста помоги мне (мова, орфографія і пунктуація автора збережені. - Ред.)
Яременко: Галя, це значно вище моїх можливостей.
Також нардеп листувався з 18 - річною дівчиною, у якої цікавився, "скільки їй потрібно грошей на місяць", а іншій дівчині розповідає, що одружений і "нова людина в політиці".
Нагадаємо, журналісти зняли
під час роботи в сесійній залі парламенту. Нардеп, зі свого боку, заявив, що
. Він стверджував, що хотів таким чином висловити протест проти непрофесійної роботи журналістів.
Через кілька годин після цього журналісти зняли його листування вже не зі співробітницею секс-бізнесу, а
(додаток для знайомств. - Ред.).
Пізніше Яременко
кому створив проблеми через листування, що потрапило в об'єктиви журналістів.