Нова влада

Stydent

Well-Known Member
Сытый голодному не товарищ!
На мероприятии по поводу Дня инвалида в Коростене (Житомирская область) инвалидам накрыли стол. Так же стол накрыли и чиновникам. Но так как чиновники не являются инвалидами - то и стол у них был соответствующим. Наполнение: чтобы жрать не покладая рук. Инвалидам такой, скорее всего, не надо - у них ограничены возможности, и едят они меньше и хуже (исходя из логики тех кто это всё организовывал). Хорошо быть чиновником на Дне инвалида в Коростене!

You must be registered for see medias
 

goool

Well-Known Member
Лідери фракцій коаліції запропонували звільняти голів НАБУ, САП, НАЗК та ДБР рішенням Ради
Усі закони про антикорупційні органи пропонується доповнити нормою, за якою Рада може висловити недовіру керівникам цих структур, що має наслідком відставку з посади.




You must be registered for see images
Керівники фракцій коаліції задумали корупційну контрреволюцію© Василь Артюшенко, DT.UA
Лідери фракцій парламентської коаліції Артур Герасимов (БПП) і Максим Бурбак "Народний фронт" зареєстрували у законопроект № , який дозволяє звільняти керівників НАБУ, САП і НАПК та ДБР рішенням парламенту.

Регламент Верховної Ради пропонується доповнити статтею такого змісту: "Верховна Рада може висловити недовіру директору Державного бюро розслідувань, заступнику Генерального прокурора - керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, директору Національного антикорупційного бюро України, члену Національного агентства з питань запобігання корупції, що має наслідком відставку з посади".

Крім того, закони "Про прокуратуру", "Про Державне бюро розслідувань", "Про запобігання корупції", "Про Національне антикорупційне бюро України" пропонується доповнити нормою про те, що керівникам НАБУ, САП, ДБР, також членам НАЗК Верховна Рада може висловити недовіру, що має наслідком відставку з посади.

На даний час головною причиною, за якою Верховна Рада може відправити у відставку, наприклад, керівника НАБУ є негативний висновок незалежного аудиту.



Читайте також:


Наприкінці листопада директор НАБУ Артем Ситник заявив про те, що деякі політики намагаються для обмеження повноважень НАБУ.

"Це робиться для одного – провести ті рішення, які до цього неможливо було провести. Це закони, які дозволяють позбавити частини підслідності НАБУ, закони, які, можливо, антикорупційне бюро підпорядкують Державному бюро розслідувань (ДБР), яке лише починає створюватися. Це закон, який, можливо, поверне альтернативну підслідність або взагалі знищить антикорупційне бюро. Це призначення аудитора, який нарешті напише те, що потрібно тим політичним силам, які не зацікавлені в цих розслідуваннях", - заявив директор НАБУ.

ЗА МАТЕРІАЛАМИ:
 

goool

Well-Known Member
Саакашвілі подав у НАБУ заяву на Луценка і Грицака
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member


Як би парадоксально це не звучало, сьогодні Міхо для Пороха - гарантія того, що протести не перейдуть у силову фазу. Бо доки на чолі протестів грузинський месія "і прімкнувшиє" лєщєнкі та інші наєми - правий рух на вулицю не вийде.
А без правих бунту, перевороту, а тим більш революції - не буде.
"Настоящіх буйних мало"(с)
 

d324co

Well-Known Member
Лідери фракцій коаліції запропонували звільняти голів НАБУ, САП, НАЗК та ДБР рішенням Ради
Усі закони про антикорупційні органи пропонується доповнити нормою, за якою Рада може висловити недовіру керівникам цих структур, що має наслідком відставку з посади.
страшно стало.... эти НАБУ и САП как собаки без поводка - могут и не остановиться по команде ФУ .. могут начать грызть святые столпы демократии и независимости Украины - народных избранников, на которые опирается сам гарант ... надо немедленно устранить эту угрозу демократии в Украине!! а то путин нападет.
 

d324co

Well-Known Member
а тут еще и из за границы палчиком грозить начали:
Директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард висловила занепокоєння з боку Фонду щодо ситуації, яка склалася в Україні навколо НАБУ і Спеціальної антикорупційної прокуратури (САП).
Відповідну МВФ поширив у середу, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми глибоко стурбовані недавніми подіями в Україні, які можуть погіршити прогрес, досягнутий у створенні незалежних інституцій, що борються з корупцією на високому рівні, включаючи Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) та Спеціальну антикорупційну прокуратуру»,- заявила глава МВФ.

Вона підкреслив, що боротьба з корупцією є ключовою потребою для українського суспільства та «має вирішальне значення для досягнення міцного й стабільного зростання».
Крім того, вона нагадала, що це є частиною зобов'язань уряду за програмою МВФ.

"Ми закликаємо українську владу та парламент захистити незалежність НАБУ та САП. Ми також наполегливо закликаємо владу швидко просуватися з прийняттям законодавства, щоб оперативно впровадити незалежний антикорупційний суд відповідно до рекомендацій Венеціанської комісії Ради Європи, що є необхідним для надійного вирішення справ з корупції на високому рівні», - наголосила глава .
 

d324co

Well-Known Member
В ЄС занепокоєні можливою відставкою голови антикорупційного комітету Ради
Четвер, 07 грудня 2017, 08:13

Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Хюг Мінгареллі стурбований тим, що члени комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції ініціювали відкликання Єгора Соболєва з посади голови комітету.

Про це з посиланням на коментар Представництва ЄС повідомляє

"Ми стурбовані тим, що більшість членів комітету по боротьбі з корупцією вирішили рекомендувати Раді звільнення глави комітету пана Соболєва. Я хотів би закликати Раду ретельно подумати, перш ніж така рекомендація буде проголосована на пленарному засіданні, беручи до уваги міжнародну стурбованість з приводу поточних подій в боротьбі з корупцією в Україні ", - зазначається у документі.
У США ЗАГОВОРИЛИ ПРО МОЖЛИВІСТЬ СКОРОЧЕННЯ ДОПОМОГИ УКРАЇНІ – ЯКА ПРИЧИНА
07.12.2017 07:23
Такими можуть бути дії Вашингтона у відповідь на "антикорупційні війни" в Україні
Голосування українського парламенту за звільнення директора НАБУ Артема Ситника та голови антикорупційного комітету ВР Єгора Соболєва призвести до втрати підтримки України з боку американської адміністрації й експертного товариства Сполучених Штатів. Про таке заявив екс-помічник міністра оборони США з питань України, Росії та Євразії, а нині старший директор Penn Biden Center Майк Карпентер, передає

"Якщо Рада проголосує за звільнення голови Антикорупційного комітету та глави НАБУ, я рекомендуватиму скоротити всю державну допомогу уряду України, включаючи підтримку у сфері безпеки. Це ганьба", - написав Карпентер на сторінці у Twitter.


If the Rada votes to dismiss the head of the Anticorruption Committee and the head of the NABU, I will recommend cutting all US government assistance to , including security assistance. This is a disgrace.
Давлять.... дедалі сильніше..

Чи не зроблять наші депутати таки самий "финт ушами", как януковоч свого часу ? - коли вже стало неможливо обходитись тільки словами про евроінтеграцію, а справа дійшла до необхідності підписання документів - "зважити усі плюси та мінуси " й розвернути оглоблі в бік россії, де без ціх незалежних САП та НАБУ можно обійтись ???
 
Останнє редагування:

goool

Well-Known Member
Порошенко ночью отозвал законопроект о переподчинении НАБУ себе. Это "ж-ж-ж" неспроста...
.
Намедни, кто помнит, у Порошенко сорвалась красивая (кагбэ) комбинация: он через своих нардепов вызвал "на ковер" в Раду руководителей САП и НАБУ для доклада ("а доложте нам!" (с)).

По результатам доклада о "противоправных действиях руководителей антикоррупионных органов" моментально должен был быть зарегистрирован законопроект, позволяющий парламенту в любой момент уволить руководителей этих органов. И поставить правильных. Т.е. ручное руководство, которое будет работать исключительно против врагов и закрывать глаза на друзей.

Но, к несчастью для Петра Алексеевича, "мы так и не услышали начальника транспортного цеха" (с). Однако же механизм уже был запущен и законопроект "по результатам доклада" зарегистрирован. За подписью руководителей фракций коалиции" (ух ты - о коалиции вспомнили).

Безусловно, любой другой чиновник, даже находясь в Штатах, взял бы под козырек и срочное выехал в Киев. Но т.к. товарищи антикоррупционеры не просто так ездили туды, а как раз общались со своими кураторами (не будем сейчас рассматривать вопрос - это перемога или зрада), то хер ложили на приказ Банковой. И подставили Петра Алексеевича.

А тут еще по инициативе тех же руководителей Блока Порошенко и НФ скоропостижно уволили Егорку Соболева с поста руководителя Комитета. Ну как уволили - Комитет проголосовал, вынес в Раду, а в зале - это формальность уже, у Егорки недоброжелателей больше 225-ти... Честно говоря, Соболев частенько стал разочаровывать. И своим поведением неадекватным, и уж очень малопонятным руководством комитета. Его ж (Комитет) по ТВ в прямом эфире часто показывают - "я так хочу" - и ебись оно всё...

В общем, Пэдро пошло в наступление. Но утром.... отыграл назад. И отозвал законопроект по переподчинению себе НАБУ, и вопрос Соболева вроде как в зал выносить пока не будут.

Видать, знатная пиздюлина Петрушке ночью из-за океана прилетела. По совокупности. И открыто сказали - не заиграйся, маленький.

Ох, не зря Луценко на трибуны так штырило - накопали и на него, и на хозяина много интересного. И теперь держат за яйца. Так что у Пети сотоварищи выбор невелик - либо реформы, либо в объятия друга Вовы. И в одном, и в другом случае есть минусы. Которые сейчас подсчитывают на Банковой. А именно - какая из сторон готова тиски сильнее крутануть, чтобы яйца Петра Алексеевича раздавить.

Запаслись поп-корном и наблюдаем. Ну а шо, народ ведь не зря говорит, что на любую хитрую жопу всегда найдется... ну, вы поняли...
 

d324co

Well-Known Member
Вот об этом и речь шла. Настал для пети и к° момент истины. Или реально бороться с коррупцией (но ведь там все свои((((
Или повторять маневр януковоща.
Только теперь сотней дело не обойдется(((
 
Зверху