Roger Wilco
Heavy Metal Forever
Бідні кримчани... Та невже? Хто з триколорнирним ганчір'ям бігав і верещав "Путєн пріді!". Крим це тимчасово окупована територія і ніякі відносини з нею неможливі.
а кто с голубым флагом бегал и кричал "гейропа приди" ? Пришла? Нравится?Бідні кримчани... Та невже? Хто з триколорнирним ганчір'ям бігав і верещав "Путєн пріді!". Крим це тимчасово окупована територія і ніякі відносини з нею неможливі.
Это когда к тебе вор прокрался в квартиру, а ты его с наружи закрыл, пускай посидит и подумает надо ли ему твоё богатство если им распорядиться никак нельзя.- Зачем татары Крым блокируют?
- Хотят чтобы крымчане питались не украинскими продуктами, а российскими.
- Ну и звери...
Бред Питт по украински, красавчик!!!You must be registered for see medias
Яку дурню ти пишеш, ватяник. Хто прийшов і що повинно подобатися? Я жив добре і живеться зараз мені добре. Тільки лузерам та невдахам завжди погано, але яке в біса, до них моє діло? Мені байдуже. Хто неспроможний вижити в сучасному світі, нікому не потрібен. Це тобі тільки й сняться підвищені тарифи, пенсії та інша "социальная" мура. Бо ти лузер, по життю.а кто с голубым флагом бегал и кричал "гейропа приди" ? Пришла? Нравится?
Да и какой процент населения шо там шо здесь со своими флагами бегали? А отдуваться всем...
You must be registered for see images
Коммунизм заканчивается тогда,когда заканчиваются деньги у того,кто оплачивает этот коммунизм(Маргаретт Тетчер)Це тобі тільки й сняться підвищені тарифи, пенсії та інша "социальная" мура. Бо ти лузер, по життю.
Полностью с тобой согласен. Поддерживают "совок" только одни закомплексованные и необразованные неудачники, которые ничего в жизни не добились.Яку дурню ти пишеш, ватяник. Хто прийшов і що повинно подобатися? Я жив добре і живеться зараз мені добре. Тільки лузерам та невдахам завжди погано, але яке в біса, до них моє діло? Мені байдуже. Хто неспроможний вижити в сучасному світі, нікому не потрібен. Це тобі тільки й сняться підвищені тарифи, пенсії та інша "социальная" мура. Бо ти лузер, по життю.
*СоциализмКоммунизм заканчивается тогда,когда заканчиваются деньги у того,кто оплачивает этот коммунизм(Маргаретт Тетчер)