Во батьківщина після дєрібану державних посад та виходу юлі вирішила розпустити майдан

Dreadnought

Well-Known Member
Майдан досяг всіх поставлених цілей і люди зможуть спокійно вирушити додому, заявив голова Верховної Ради Олександр Турчинов.

Про це, як повідомляє , він заявив представляючи в.о. міністра внутрішніх справ Арсена Авакова командному складу відомства.

"Зараз є проблема - на війну. А коли приїжджають, бачать, що вона вже закінчилася і, на жаль, їде ще дуже багато...Наше завдання, щоб до виконання всіх завдань Майдану, а вони всі вже виконані, забезпечити порядок, і Майдан поїхав додому", - сказав Турчинов.

Турчинов також вже додав, що активісти поетапно звільнятимуть зайняті адміністративні будівлі.

Питання в тому, що люди не стояли на майдані за надання посад Турчинову та Тимошенку, які взагалі не мали жодного відношення до майдану. Люди протестували проти корумпованого судочинства та системи влади, надмірних пільг чиновників та відмови від асоціації з ЄС. Жодна проблема, які викликали людей на Майдан ще не вирішена, однак очевидно, що Турчинова це не хвилює. Його з Тимошенко хвилюють лише посади та можливість очолити мегадєрібан.

Мой блог.

Другие записи блога.

Портрет русского человека производит впечатление очень печальное.

Европа отказывается от Российского газа.

О чем молчит кремлевская пропаганда. Зверства красной армии на территории СССР.

Доказательства российской военной агрессии на территории Украины.

Імперіалізм як підстава існування Української Нації.

Гадание на Таро. Таро онлайн. Карты Таро. Гадание на картах Таро.

Українські жінки найкрасивіші в світі.

Найкращі цитати Степана Бандери.

Останнє редагування:

bortn5

Well-Known Member
Майдан досяг всіх поставлених цілей і люди зможуть спокійно вирушити додому, заявив голова Верховної Ради Олександр Турчинов.

Про це, як повідомляє , він заявив представляючи в.о. міністра внутрішніх справ Арсена Авакова командному складу відомства.

"Зараз є проблема - на війну. А коли приїжджають, бачать, що вона вже закінчилася і, на жаль, їде ще дуже багато...Наше завдання, щоб до виконання всіх завдань Майдану, а вони всі вже виконані, забезпечити порядок, і Майдан поїхав додому", - сказав Турчинов.

Турчинов також вже додав, що активісти поетапно звільнятимуть зайняті адміністративні будівлі.

Питання в тому, що люди не стояли на майдані за надання посад Турчинову та Тимошенку, які взагалі не мали жодного відношення до майдану. Люди протестували проти корумпованого судочинства та системи влади, надмірних пільг чиновників та відмови від асоціації з ЄС. Жодна проблема, які викликали людей на Майдан ще не вирішена, однак очевидно, що Турчинова це не хвилює. Його з Тимошенко хвилюють лише посади та можливість очолити мегадєрібан.
Мегадерибан у нас уже был.Юле придется столкнуться с совершенно новыми силами.Ее выступление на майдане быренко свели на нет.

rfvgy

Ukrainian
Юлії Володимирівні потрібно долікуватись . Нехай поїде в Німеччину . За 2 роки лежання мабуть заробила пролежні . А ще проблеми зі спиною - зайдіть в будь-яку лікарню та приляжте на ліжко . За місяць спина скривиться, не те що за два роки .

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

22 ЛЮТОГО 2014 21:32
Сьогодні в Україні закінчилася епоха диктатури, клановості, криміналітету і безправ’я

Про це заявила лідер опозиції Юлія Тимошенко в інтерв’ю журналістам в аеропорту Києва, передає з посиланням на партії.

"Найбільше моє щастя – повернутися в нову Україну", - наголосила вона.

"Сьогодні розпочалася нова епоха – епоха вільних людей, вільної європейської України. Країни, яка може стати найкращою на європейському континенті. І я вірю в це. Але ми мусимо пам’ятати, що нову Україну подарували світу не політики і не дипломати – а люди, які своєю мужністю, своєю відданістю змогли змінити все", - сказала вона.

За словами Тимошенко, її найбільша мрія – щоб ті політики, які зараз прийдуть у владу, не зрадили свій народ.

"Сьогодні пала диктатура, але вона пала ціною життя найкращих людей, найкращих патріотів, і тому ми зобов’язані своїм життям і своїм майбутнім саме їм", - підкреслила лідер опозиції.

Юлія Тимошенко також заявила, що потрібно покарати всіх, хто винен у вбивствах і побитті людей.

"Ми будемо не гідні пам'яті тих людей, які загинули і які відкрили нам дорогу, якщо ми не покраємо всіх до єдиного, хто позбавив їх життя, хто бив студентів. І якщо вони не понесуть відповідальності, кожен персонально, ми просто будемо не варті пам'яті тих, хто загинув", - підкреслила вона.

Юлія Тимошенко зазначила, що поїде на вулицю Грушевського.

"Я зараз хочу поїхати на Грушевського, де поклали життя перші наші герої, бо ця невелика горстка людей змінила історію України своєю мужністю", - сказала вона.

"Я хочу бути там, де стояли вони, де тримали оборону, там – де вони практично народжували нову Україну. А потім моя мрія прийти до тих людей, які стоять на Майдані, і сказати їм, що такого народу просто в світі більше не існує, і що я безмежно щаслива, що я частина цього народу і частина цих людей", - наголосила Тимошенко.

"Я вірю в Україні і вірю, що більше не будуть окремо жити політики, окремо жити люди, окремо - громадянське суспільство. Я вірю, що ми починаємо нову історію, яка об'єднає всіх, і я знаю, що у нас все вийде", - сказала вона.

Юлія Тимошенко також зазначила, що вийшла на свободу не завдяки політикам і дипломатам, а завдяки людям, "які звільнили Україну".

"І я впевнена, що Україна найближчим часом буде членом Європейського Союзу", - сказала вона.

Miksa

Active Member
"Я вірю в Україні і вірю, що більше не будуть окремо жити політики, окремо жити люди, окремо - громадянське суспільство. Я вірю, що ми починаємо нову історію, яка об'єднає всіх, і я знаю, що у нас все вийде", - сказала вона.
взрыв мозга!) гениально!) Юлю в президенты!

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

22 ЛЮТОГО 2014 21:38
Юлія Тимошенко не впізнала Київ, коли приїхала сьогодні в столицю
You must be registered for see medias
Про це Тимошенко заявила, виступаючи на Майдані.

«Ви герої, ви краще, що є в України, рідні мої», - звернулася вона до Майдану.

«Коли я в’їхала в Київ, я Київ не впізнала - спалені машини, барикади, квіти, але це інша Україна, це Україна вільних людей. І ви подарували кожному з нас країну і тому люди, які були на Майдані, це герої на віки, це наші визволителі», - заявила Тимошенко.

«Коли я заїхала в Київ, перше, що я хотіла, - це приїхати на Грушевського, щоб доторкнутися до барикад до цього каміння», - додала Тимошенко.

22 ЛЮТОГО 2014 21:45
Якщо не будуть покарані винні у вбивствах людей, ті, хто стоїть на Майдані, нічого не будуть варті
Про це зі сцени Майдану заявила Юлія Тимошенко, передає кореспондент .

«Якщо ми пробачимо хоч одного, хто пустив кулю в серце героїв, буде ганьба на всі віки. Я хочу щоб ви знали, що кожну хвилину, коли падали люди замертво, я карала себе за те, що я не з вами, що ці грати не дають мені можливості не допустити цього», - заявила Тимошенко.

«Якщо тільки якийсь політик подумає зрадити вас, ці хлопці постануть в нього перед очима», - додала Тимошенко.

22 ЛЮТОГО 2014 21:49
Юлія Тимошенко закликала Майдан не розходитись, поки не буде змінена країна
Про це вона заявила, виступаючи зі сцени Майдану, передає кореспондент .

«Не маєте права піти з Майдану поки не доб’єтеся свого. Ви гарантія та сила, яка не дасть відступити назад», - заявила вона.

«Якщо вам хтось скаже, що ви виконали свою роботу, не вірте жодному слову. Поки ви не завершите, ніхто не має піти. Бо змінили все ви – не політики, не дипломати, не світ. Ніхто не міг цього зробити», - сказала Тимошенко.

«Це нація, яка не буде скорена ніколи, народ, який ніколи вже не поставити на коліна. Більше ніхто не будуватиме Межигір’я, коли ви копійки збираєте, щоб лікувати дітей, бо ваша сила непоборна», - зазначила Тимошенко.

22 ЛЮТОГО 2014 21:53
Віктора Януковича необхідно доставити на Майдан
Про це зі сцени Майдану заявила Юлія Тимошенко, передає кореспондент

"Ми зобов'язані зробити кілька речей... Ми зобов'язані Януковича і всю цю шваль, яка біля нього зібралася, привезти на Майдан", - заявила Тимошенко.

22 ЛЮТОГО 2014 21:59
Колишній прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко попросила вибачення у Майдану
Про це вона заявила зі сцени на Майдані Незалежності, передає кореспондент .

«Хочу сказати, що я як один з політиків не просто прошу пробачення, а каюся, за всіх політиків. Немає значення, в яких партіях які посади, коли вони були. Я хочу перепросити одна за всіх – вони не були варті жодної краплі крові, яку проливали за Україну», - заявила Тимошенко.

«Я хочу щоб ви побачили інших політиків і чиновників. Щоб ви були частиною побудови нової країни», - додала Тимошенко.
От таке.
Вірити у її щірість, чи ні, то ваша справа. В усякому разі вона не блекече про щось, типо "крок за кроком", "з Януковичем треба домовлятись", "не треба провокацій"...
Подивимось далі, як вона буде діяти і як буде будувати відношення з "тушками", які за її відсутність і раніше примазались до її партії. Особисто мене цікавить, що вона скаже відносно пана Волкова, який від її політичної сили тут балотувався і пройшов до ВР, а потім перескочив до ПР. І, що саме так все і буде, особисто мені було зрозуміло, а тим, хто його від партії тут виставив і подавно.

rfvgy

Ukrainian
КОСТа , поправлю - Волков ішов як прихильник ,,батьківшини,, і особистий товариш Юлі , а не партієць б,юту . А от партія у Тімошенчихи виявилась сама продажна - навіть по партійним спискам проходили зрадники . Щось у її виступах нема щирості , як кажуть в народі : 3,14здіт как троцкій

Miksa

Active Member
Т.е. Вы уверены что она была осуждена незаконно , ни копейки не украла и вообще няшка?!

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Т.е. Вы уверены что она была осуждена незаконно , ни копейки не украла и вообще няшка?!
Що її засудили незаконно впевнений. За те, за що її зосудили.
Що жодної копійки не вкрала, то там таких нема.
Але тут 4 питання: "скільки?", "як?", "в кого?" і "на що вкрадені гроші витрачались?".
І хто судді?
Сподіваюсь колись буде таке, що до політики будуть потрапляти чесні люді. Сподіваюсь після Майдана в цьому питанні відбудуться якісні зміни.
Сподіваюсь після Майдану відбудуться якісні зміни у судовій гілці влади і Януковича і Ко буде засуджено так, щоб не було ніяких сумнівів, за що.

Зверху