Что несет нам русский мир?

arnisumy

Well-Known Member
12.08.21 17:03
Ткаченко закликає поліцію знайти винних у псуванні виставки про допомогу союзників у Другій світовій: "Прихильники "руського миру" в Києві не сплять". ФОТО
Глава МКІП звернувся до Нацполіції з проханням знайти тих, хто порізав і обмалював банери фотодокументальної виставки "Lend-lease. Зброя перемоги" на столичному Подолі.
Як передає про це Олександр Ткаченко повідомив у .
"Не минуло і двох місяців після того, як брав участь у відкритті виставки "Lend-lease. Зброя перемоги" на Подолі. А зараз читаю повідомлення, що за цей час банери були 4 рази (!) порізані та обмальовані.

Я розумію, що прихильники "руського миру", а точніше "руської війни" в Києві не сплять. Бо для них нагадування, що "Катюша" була на базі американського "Студебекера", а легендарна "полуторка" – копія "Форда", гірше смерті Сталіна.

Російська пропаганда приховує, наскільки критичною була допомога союзників.

Обурений паплюженням нашої пам’яті. Звертаюся до Нацполіції. Знайдіть винних та притягніть їх до відповідальності", - закликав глава МКІП.
Ткаченко додав, що "наше завдання – постійно нагадувати правду про Другу Світову. Саме для цього і була створена виставка "Lend-lease. Зброя перемоги".



 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

You must be registered for see medias
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Двуличие во всей красе:
В МИД заявили, что у Москвы хорошие отношения с афганским правительством и талибами
У хорошие отношения как с афганским правительством, так и с (террористическое движение, запрещено в России).
Об этом рассказал спецпредставитель президента РФ по Афганистану, директор второго департамента Азии , его слова приводит со ссылкой на эфир телеканала «Россия 1».
Он сообщил о запланированных контактах с главой политического офиса «Талибана» Абдул Гани Барадаром в Дохе.
«Сейчас мы будем разговаривать с муллой Барадаром, пока там, в Дохе. Дальше будем смотреть, как это будет», — заявил Кабулов.
На словах называют террористическим движением, на практике обнимаются и поддерживают. "Ворон ворону...
 

arnisumy

Well-Known Member
"чіто рюзгаму карашо", то нємцу сєрдєчний пріступ:

У Москві помер ймовірний організатор підпалу Угорського будинку на Закарпатті
19/08/2021 17:56
You must be registered for see images

МАНУЕЛЬ ОКСЕНРАЙТЕР. ФОТО З ФБ
У середу, 18 серпня, у Москві помер головний редактор німецького ультраправого журналу Zuerst Мануель Оксенрайтер, який організував підпал штаб-квартири Угорської культурної асоціації в Ужгороді.
Повідомлення про це було на сайті видання.
Офіційною причиною смерті Оксенрайтера, який втік до Москви у 2019 році, після того, як прокуратура Німеччини відкрила проти нього кримінальну справу, назвали “серцевий напад”.
Проблеми зі здоров’ям у нього почалися після перенесеного в 2014 році першого серцевого нападу.
Оксенрайтер – колишній співробітник бюро Маркуса Фронмаєра, депутата бундестагу від правопопулістської партії Альтернатива для Німеччини у федеральній землі Баден-Вюртемберг.
Оксенрайтер відомий в Україні через кримінальну справу про підпал будівлі Товариства угорської культури Закарпаття в Ужгороді 4 лютого 2018 року.
Про його причетність до нападу на Угорський дім у лютому 2018 році розповів під час суду у Кракові один з його учасників Міхал Прокопович.
За його словами, німецький праворадикал, який тоді був помічник депутата Бундестагу від партії Альтернатива для Німеччини Маркуса Фронмайера, заплатив за підпал будівлі 1500 євро.
Всього за даною справою проходили троє фігурантів. Метою підпалу була дискредитація влади України та дестабілізація соціально-політичної ситуації на Закарпатті, де проживають кілька десятків тисяч етнічних угорців.
Щоб звинуватити в атаці українських націоналістів, зловмисники розмалювали фасад будівлі їх символікою. Служба безпеки України вважає, що замовниками підпалу були російські спецслужби.
Викрити провокаторів вдалося завдяки камерам спостереження, які зафіксував підготовку до злочину.
 
Зверху