"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

Dr.Lector

Забанен
Як ви не зрозумієте, що треба зламати рабське мислення.
Я все ж таки маю рацію - "Влади не існує, існують пани і раби..."
Підійдіть до дзеркала та скажіть собі: "Я не раб! Я готовий залишити своїх дітей сиротами, готовий йти та вбивати своїх опонентів-спiвгромадян заради того, щоб влада перейшла від одних олігархів до інших."

Останнє редагування:

bortn5

Well-Known Member
Підійдіть до дзеркала та скажіть собі: "Я не раб! Я готовий залишити своїх дітей сиротами, готовий йти та вбивати своїх опонентів-спiвгромадян заради того, щоб влада перейшла від одних олігархів до інших."
Что за извращенная фантазия разговаривать у зеркала с самим собой?Полное отсутствие друзей толкает Вас на такого плана диалоги?

artem20

Well-Known Member
Я ж не кажу, скільки було порушено прав, передбачених конституцією, наприклад свобода пересування.
и скилькы було порушено?
А свобода пересування обмежуеться отакой фразой
за вийнятком обмежень, які встановлюються законом

Stein

Well-Known Member
Відповідь: "Майдан"

Лікарі розповіли, що в тілі одного з загиблих знайшли кулю від снайперської гвинтівки Дегтярьова калібру 7,62 мм.
Всё ещё есть сомнения в том, кто стрелял?

Dr.Lector

Забанен
Re: Відповідь: "Майдан"

Естественно менты, кто ж ещё?
Голослiвне твердження. А може це зробили в Будинку профспiлок? Нi?

Вам краще живеться при цих алігафренах? Мені Я і Ко не співгромадяни!
А пiд олiгофренами опи Вам буде краще жити? Тодi вперед, на барикади. Якщо побачите на барикадах сина луценко, чи молодшого кличка, або дiтей яценюка чи тягнебока, попросiть посунуться, щоб втиснутись в їх тiснi лави. Вони ж усi там воюють, напевне.

Dr.Lector

Забанен

Всё ещё есть сомнения в том, кто стрелял?
Ага, дегтярьова. А кому вона належала на кулi не написано?

А ось еспресоТВ на яке посилається ваш 24ТВ:

На тілі Сергія Нігояна чотири рани від вогнепальної зброї, одна з яких від кулі «снайперського» калібру. Про це повідомила у "Фейсбуці" громадський активіст Тетяна Монтян.

"Нібито тіло вбитого оглядали люди, які шарять у війнах та ранах - кажуть, що там 4 вогнепала, як мінімум одна з куль - 7,625 від снайперськой гвинтівки Драгунова", - зазначила активіст.

У Нігояна залишилась дружина і діти.

Останнє редагування:

bortn5

Well-Known Member

Голослiвне твердження. А може це зробили в Будинку профспiлок? Нi?

А пiд олiгофренами опи Вам буде краще жити? Тодi вперед, на барикади. Якщо побачите на барикадах сина луценко, чи молодшого кличка, або дiтей яценюка чи тягнебока, попросiть посунуться, щоб втиснутись в їх тiснi лави. Вони ж усi там воюють, напевне.
Та шож вы всех на барикады толкаете!!!!

Зверху