Жалоба от Jagger на сообщение

Статус
Закрита.

Jagger

Повелитель Зерга
Пользователь пожаловался на сообщение.

Причина:
Оскорбления, КОСТА, причем явное. Давай будем последовательны в принципах.
Список модераторов: KOCTa, Ravenne

Автор сообщения:
Текст сообщения:
Это что? Как с этим работать? Это что, ссылка?
!
ДЖагер дурочкой прикинулся )
В браузер вставь
Джагер а ты оказывается в интернете полный newbie

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Жалоба от Jagger на сообщение

Добре. В такому випадку послідовно оцініть це:
Ага, мистер трепло, докоринно набрались долгов и продолжают набираться. Кстати характерная черта всех младоевропейцев. А то что польша расконсервировав свои шахты продает уголь Украине с Донбассом - то никого не интересует. То что польша продает мясо житныце ывропы - тоже как-то забыли. Головнэ нова формация оранжоидных гостей женатых на сотрудницах госдепа.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Як варіант, можна зараз, якщо не всіх, то через одно, хто у Політику пише, відправити до бану на місяць. І я тоді зможу займатись своїми справами, яких поза форумом в мене вистачає.

VIB

vib : bash
Модератор
Jagger, если спровоцировать бан ваших оппонентов, то с кем же вы будете общаться?
Что лично вам это даст? Принцип "убью всех, один останусь" - приведет только к замиранию жизни в разделе. Общайтесь мирно, спокойно аргументируя ваши сообщения. Другие тоже имеют право на корректное выражение своей точки зрения.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Ага, містер дупоман. Набралися? А хто тобі таке сказав. Бо вони не переймаються з цього приводу, впевнені в собі. А ось такі "млодшіє спіціалісти" розказують, як там все погано. Набагато краще, ніж у нас. І це попри те, що ми мли стартові умови кращі.
Другий містер відповів першому.
Обидва містера нагороджуються жовтими картками.
Хоча, якщо вже бути зовсім послідовним, то першому містеру можна було б і більше.
Бо можна було б вже якось і йому бути послідовним, і після скарги, хоча б те повідомлення відредагувати, на якому я тут відмітив, що не там так.

На цьому, гадаю все. Дякую за увагу.

Статус
Закрита.
Зверху