Мабуть, кохання вже не повернути…
29 листопада
Здається, що в Зірковому домі стало менше на одну закохану пару. Невже почуття на рівні ніжних дотиків та приємних слів між Дашою Коломієць та Віталіком Яровим вже закінчились?
Зовсім нещодавно Даша та Віталій дуже активно обговорювали наодинці такі питання, як “попсовість”, “лукавість”. По правді кажучи, розмова видалась дуже обопільно провокаційною. В обидві сторони прозвучали різні звинувачення. Вокс наостанок вирішив виказати своє невдоволення щодо Даші: “Я еще раз убедился в том, что ты глупая маленька девочка. Ты черствая…”. Після виказаних слів Вокс, будучи на емоціях, начебто замахнувся в сторону Даші.
Цілком логічним завершенням цієї скандальної розмови став ще один конфлікт між “фабрикантами”, що виник на кухні. Вони знову почали обмінюватись образливими словами:
- Ти не достоин, чтобы я с тобой разговаривала! – заявила Даша
- Ты уверена в этом? Может, ты не достойна, чтобы я с тобой разговаривал! – так же впевнено відповів Вокс
- Так почему ты тогда со мной разговариваешь? Молчи! Виталик, отвали, я с тобой не разговариваю. Ты меня вчера ударить хотел! Тоже мне, мужчина настоящий! – продовжувала обурюватись Даша
- Я тебя толкнул, причем специально сделал это. Ты реально дура! – продовжував Яровий.
Подивимось, до чого призведе така зухвала та самовпевнена поведінка “фабриканта”? Чи вплине це на загальну думку телеглядачів? Слідкуйте за перебігом подій на проекті “Фабрика зірок”…