Украинская Фабрика Звезд

  • Автор теми Barbosik
  • Дата створення

Resya

;)
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

А звезды,и фабриканты в живую поют,или под фанеру?
 

зЫновій

зинолюбитель
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Даааа,никогда не думала что могут выгнать ту,на чьих плечах держится рейтинг шоу.Я перестану смотреть,Катя была лучшей.Песня с Бондарчуком это вообще класс.У кого есть возможность скачать?
А как человека на котором держался проэкт могли не выбрать зрители?!
Так не на ней держался проэкт!
Мне нравилось три человека с начала и двух уже нету!
И Веласкес в этих двух,но она там не была самая главная и крутая!
 
B

Barbosik

Guest
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Жагучий поцілунок Каті Веласкес і Бондарчука
19 листопада

На минулому тижні проект Нового каналу залишив ще один учасник. Вірніше, учасниця: на виліт були номіновані три дівчини – Христина Кім, Катя Веласкес і Елізабет. Христину врятували телеглядачі: вони віддали свої голоси за цю милу, добру й усміхнену “фабрикантку”. А мешканці Зоряного будинку проголосували за Елю. “Ти до печінок дістала нас своїми істериками, але ми даємо тобі шанс виправитися”, - чи то так жартома, чи то по-серйозному прокоментувала вибір “фабрикантів” Оля Цибульська.

Залишити проект довелося Каті Веласкес. Хоча її дуетний виступ з Бондарчуком запам'ятається глядачам надовго. Під час гала-концерту Катя і співак не приховували, що їх пов'язують дуже теплі відносини. Виконуючи дуетну пісню, вони жагуче обіймалися. А потім ніжно поцілувалися.
Утім, для “фабрикантів” ім'я коханої людини Каті вже давно вже не було таємницею. На зізнання Катю ще кілька тижнів назад “розкрила” зоряна гостя – Світлана Вольнова. Світська діва відома своєю поінформованістю про все, що відбувається в шоу-бізнесі. Звичайно ж, вона підняла цю тему в розмові з Катею.
- Тебе не зачіпає, що у Васі багато шанувальниць? – запитала світська діва. - Напевно, коли ви разом, до нього підбігають за автографами. Що для тебе важливіше – кар'єра або любов?
Світлана так уміло розповіла про особисті відносини “фабрикантки” і популярного виконавця української сцени, начебто це був загальновідомий факт. Катя у відповідь “відкрила карти”:
- Я знаю Васю дуже давно, ми познайомилися ще до того, як він став відомий. Дуже радію його успіхам.
Утім, коли журналісти після гала-концерту попросили Катю прокоментувати поцілунок з Василем Бондарчуком під час пісні “Ніжна”, Веласкес збентежилася і не знайшла, що відповісти. Утім, все було зрозуміло без слів. Після концерту Бондарчук не відходив від Веласкес ні на крок. І поки дівчина спілкувалася з пресою та родичами, тихенько чекав у сторонці з м'якою іграшкою в руках.
…Як звичайно, після гала-концерту Юрій Нікітін оголосив імена нових кандидатів на виліт. Ними стали: Оля Цибульська, Дмитро Каднай і Віталій Галай.

Катя Веласкес про свою “відставку”: “Я змушена була піти, і я пішла”.

- Катя, на твій погляд, рішення справедливе?
- Так. Я цілком згодна з думкою викладачів. Знаєте, спочатку я була упевнена, що мене недолюблюють і хочуть вигнати з “Фабрики”. Але потім зрозуміла, що це зовсім не так. Усі викладачі відносилися до мене добре. І навіть можна сказати з повагою.
- Чим тепер будеш займатися?
- Я буду продовжувати співати. Я не залишу сцену, нізащо на світі. До того ж, ми зовсім незабаром побачимось. Думаю, що це буде цілком незабаром…десь на Новий рік.
- Ми побачимо тебе в сольному проекті?
- Не хочу говорити нічого конкретного. Скажу тільки, що збираюся зняти кліп. Можливо, це буде дует з Бондарчуком. Загалом, я дуже цього хочу.
- Це буде щось романтичне?
- Думаю, так...
 
B

Barbosik

Guest
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Я знаю одного челавека который зарегестрирован
Там ниче интересного нима
А Ким есть?уменя токо выступление
я зарегистрирована и действительно там ниче не интересного, правда сплетни иногда бывают весьма и весьма...:mrgreen:
 

Resya

;)
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Я знаю одного челавека который зарегестрирован
Там ниче интересного нима
А Ким есть?уменя токо выступление
Я тоже зарегистрирована!Реально,там нету ничего интересного,нещетая некоторых тем;)
 

ЛиЛу

Очюменная!
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Люди а кто может скачать песни димы кодная???если это несложно скачайте,а то я в этом не шарю!!!!!зарание спасибо!!!!димочка супер!!!!!!!!!!!!!
 
Зверху